Patron

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba hanimlar,
Ben bir dizayn firmasinda calisiyorum. 2 tane kardes patronumuz var. Ikiside herseye bagiran, hic ayarlari olmayan insanlar. Gecen ay bir yerlesim projesi verildi bana. Buyugu bir degisiklik istedi. 'Bunu kardesime sor' dedi. Bende telefonla aradim ' efendim bir iko revizyon yapildi. Görmek ister misiniz?' dedim. O da gelip bakacagini soyledi. Sonra bakmadi. Bende bir daha sormadim. Herhalde aralarinda konustular diye dusundum. Birde bir degisiklik yapiyorlar bana soylemiyorlar. 1 ay geçti. Tekrar konu bahsi oldu. Konusmamislar. Suan o bilgi bende. Simdi soylesem dogduguma pisman edecek biliyorum. Soylemesem yarin oburgun bir araya geldiklerinde ben boyle soylemistim niye yapilmadi diye bagirip cagiracak. Birsey sorulmuyor.Geçen birtane mail gelmis bunlar ilgili. O da spama dusmus. Ben dun farkettim ve bilgilendirdim. Sanki suç benimmis gibi sabah amirime sikayet ediyor. Hemen bagirip cagiriyor.
Yaa ne yapsam bilemedim. Amirime soyleyecegim ama sizin de fikrinize ihtiyacim var.

Bakmadı ise tekrar aramalıydın, görüştüklerini düşünmek senin hatan. Uygun bir dille bilgiyi aktarmalısın
Diğer yandan insan çalıştırıp bağıran çağıran tiplerden hiç hoşlanmam, kimsenin bana ses yükseltmesine izin vermem, sıkıntılı bir konu bu.

Dedim ya bagiriyorlar. Dogduguna pisman ediyorlar. Bilmiyorum su an ne yapacagimi

Dedim ya bagiriyorlar. Dogduguna pisman ediyorlar. Bilmiyorum su an ne yapacagimi

Bilgiyi aktaracaksın, göüştüğünüzü düşünerek tekrar aramadım diyeceksin
Bağırmasına da izin vermeyeceksin
Sesinizi yükseltmeyin diye uyaracaksın
Kimsenin kimseye bağırma hakkı yok

Bilgiyi aktaracaksın, göüştüğünüzü düşünerek tekrar aramadım diyeceksin
Bağırmasına da izin vermeyeceksin
Sesinizi yükseltmeyin diye uyaracaksın
Kimsenin kimseye bağırma hakkı yok
Öyle mi diyorsunuz. Birde yasli 70 yasindalar. Off eger birsey derse birakir giderim

Duymamazlıktan gel,bağırır bağırır susarlar,biraz umursamaz olmak gerekiyor çalışma hayatında..işten çıkmanı tavsiye etmem böyle bir dönemde,memnun değillerse kendileri çıkarsınlar,tazminatıda paşa paşa öderler...

Neden bağırıp çağırmalarına izin veriyorsunuz? Maaş veriyor olmaları buna sebep olamaz, olmamalı...

Onun dışında açıklayın, böyle böyle bir durum olmuştu diye söyleyin iyice uzamadın. Ama ses yükselmeleri olursa tepkinizi gösterin.

Ama bunu herkesin icinde ve cocuk azarlar gibi yapiyorlar.

bağırmalarından bağımsız olarak söylüyorum, o işi takip etmek sizin göreviniz. sonuçta birebir bi dönüş almamışsınız, görüştüklerini düşündüm ne demek?

Böyle agzim acik kaliyor. Elim kolum titriyor. Diyemiyorum birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…