- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ama en ufak birseyde bagiriyorlar.
Evet basladim. Yoksa sagligimdan olacagimSizin ihmaliniz olmuş kendi aralarında anlaşmislar bile olsa sizin bı teyit edip sormanızı takip etmeniz gerekirdi
Kimse kimseye bagiramaz kompleksi egolarini tatmin için aynada kendisine bağırdım bence iş arayın derim çok sinir bozucu bı ortam bu ortamda verimli calisamazsiniz hataya elverisli
Mail kullanin ornegin x patron sizden bir degisiklik birsey istediginde maille talebi isteyene konu takibiniz dahilinde gerekli degisiklikler yapilmis olup z beye telefonda bilgi aktarimi yapilmistir diye cc ye hepsini amirinizde dahil koyup yollayin bir defada telefonda hatirlatip isinize bakin amirinizde cc de olup maili gorunce sorunun sizden olmadigini anlar ona gore gerekli savunmasini sizin adiniza yapar soz ucar ben demedim olur aramadan aradim olur ama yazi kalir cok memnun degilsenizde is bakin belli yasa gelmis ust kesim de benim dedigim olsun baskinligi oluyor maalesefAma bunu herkesin icinde ve cocuk azarlar gibi yapiyorlar.
İnanın sizin adınıza çok sevindim.yalniz size bir tavsiyem var.sanki biraz duygusal davraniyorsunuz.kurumsal biryer orası ve bağırmaları hakları değilken bagiriyorlar.sizde eliniz ayaginiz titriyor ağzınız açık kalıyor.hayir bu hatalı davranış.Hazırlıklı olucaksin.bu adamların ahlaki demekki böyle bagirmaliysa üzülüp ağlayıp titremek doğru değil.Bağırmaları bı kulağından girip digerinden çıksın hiç kalbin kirilmasin.gereken cevabı usulunce soyle.70 yaşında olmaları işçilerine bağırma özgürlüğünü vermez.Asabi patronum bugün bal oldu.
O kadar iyiydiki. Dün Kadir gecesiydi yaa. Sabahtan akşama o kadar dua ettim' A llah'im beni bu dertten kurtar. Allah'im beni bu dertten kurtar' diye.Allah'im kabul etti.Söyleyemediğim konu ise yalan oldu. Yani şöyle projeyi baştan aşaği revize ettik. Benim konum ise arada kaynadi Cok mutluyum. Önüme geleni öpmek istiyorum Yağmurda yürümek Bugun bir iyilik yapacağim.
Velhasil alacağim dersi aldim, öğreneceğimi öğrendim.
Bizim patronlarla çalısmak icinkendinehas in dediği gibi ekstra caba sarfetmem lazim. Bugun aynen öyle yaptim. Cok mutluyum cok
Çoook tesekkur ederimİnanın sizin adınıza çok sevindim.yalniz size bir tavsiyem var.sanki biraz duygusal davraniyorsunuz.kurumsal biryer orası ve bağırmaları hakları değilken bagiriyorlar.sizde eliniz ayaginiz titriyor ağzınız açık kalıyor.hayir bu hatalı davranış.Hazırlıklı olucaksin.bu adamların ahlaki demekki böyle bagirmaliysa üzülüp ağlayıp titremek doğru değil.Bağırmaları bı kulağından girip digerinden çıksın hiç kalbin kirilmasin.gereken cevabı usulunce soyle.70 yaşında olmaları işçilerine bağırma özgürlüğünü vermez.
Yok bizimkiler maiden anlamiyor. Peslerinden kosup anlatacaksin. Böyle böyle diye.Mail kullanin ornegin x patron sizden bir degisiklik birsey istediginde maille talebi isteyene konu takibiniz dahilinde gerekli degisiklikler yapilmis olup z beye telefonda bilgi aktarimi yapilmistir diye cc ye hepsini amirinizde dahil koyup yollayin bir defada telefonda hatirlatip isinize bakin amirinizde cc de olup maili gorunce sorunun sizden olmadigini anlar ona gore gerekli savunmasini sizin adiniza yapar soz ucar ben demedim olur aramadan aradim olur ama yazi kalir cok memnun degilsenizde is bakin belli yasa gelmis ust kesim de benim dedigim olsun baskinligi oluyor maalesef
Çok sevindim ,Asabi patronum bugün bal oldu.
O kadar iyiydiki. Dün Kadir gecesiydi yaa. Sabahtan akşama o kadar dua ettim' A llah'im beni bu dertten kurtar. Allah'im beni bu dertten kurtar' diye.Allah'im kabul etti.Söyleyemediğim konu ise yalan oldu. Yani şöyle projeyi baştan aşaği revize ettik. Benim konum ise arada kaynadi Cok mutluyum. Önüme geleni öpmek istiyorum Yağmurda yürümek Bugun bir iyilik yapacağim.
Bizim patronlarla çalısmak icinkendinehas in dediği gibi ekstra caba sarfetmem lazim. Bugun aynen öyle yaptim. Cok mutluyum cok
Cok tesekkur ederimÇok sevindim ,
Çok şükür,
Çocuklara bir iyilik yap,onların etmeseler de duası her şeye bedel.
Is basvurusu yedeklemek iyi fikirbaşka iş bak
Mutlaka birinden birini en azından yaparsanız bir daha böyle karışık olaylar olmayacağından emin olursunuz,ilahi güç hep yanınızda olur.Cok tesekkur ederimSu an cok guzel bir fikir verdiniz. Yarin hem cocuk esirgeme kurumuna, hemde huzur evini hediyeler götürmeyi düşünüyorum.
Öyle mi diyorsunuz. Birde yasli 70 yasindalar. Off eger birsey derse birakir giderim
Asabi patronum bugün bal oldu.
Ay görmedim bu mesajı yazdığınızı. Geçmiş olsun, umarım benzer durumlar tekrarlanmaz. Tekrarlanırsa da buradaki önerileri uygularsınız. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.
Aynen. Artik dun nasil dua ettiysem içim yana. Allahim kabul etti.Mutlaka birinden birini en azından yaparsanız bir daha böyle karışık olaylar olmayacağından emin olursunuz,ilahi güç hep yanınızda olur.
Alah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?