Patron

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Bundan 4 ay önce is için laf söylemişti.haksız yere.hay sen işi bekletiyosunda falan herkesin içinde.bende sinirden agladım cıktım yukarı 4 saat inmedim.cagırdı gitmedim falan.zam zamanı.dun amirler falan personel hakkında konusmuslar.bugun bana dediki''gecenki olayın bir daha tekerrür etmesini istemiyorum.ne bana ne baskasına.Amirin senin için cok mucadele verdi.''ben kaldım anlamadan.x bey bisey mi oldu dedım bu kadar dedi.Hayır saygısızlıkta yapmadımki sizce?

İş yerinde olur öyle şeyler. Bi üst alta mutlaka söyler. İşinizi yapın geçin samimi olmayın. Ağlamayın da. Daha çok üstünüze gelirler.

İş yerinde olur öyle şeyler. Bi üst alta mutlaka söyler. İşinizi yapın geçin samimi olmayın. Ağlamayın da. Daha çok üstünüze gelirler.
Ama 10 tane işi aynı anda yetiştiriyordum.sinirim bosaldı birden:(

Bundan 4 ay önce is için laf söylemişti.haksız yere.hay sen işi bekletiyosunda falan herkesin içinde.bende sinirden agladım cıktım yukarı 4 saat inmedim.cagırdı gitmedim falan.zam zamanı.dun amirler falan personel hakkında konusmuslar.bugun bana dediki''gecenki olayın bir daha tekerrür etmesini istemiyorum.ne bana ne baskasına.Amirin senin için cok mucadele verdi.''ben kaldım anlamadan.x bey bisey mi oldu dedım bu kadar dedi.Hayır saygısızlıkta yapmadımki sizce?

Ay bendede var ayni manyaktan. He he deyip geçiyorum artik ne yapayim. Sende oyle yap

4 saat boyunca aglamadiniz degilmi..
sinirden kòpursemde lavaboya gider aglar yuzumu yikayip geri donerim
sizinki biraz trip atmak gibi olmus sanki
profosyonellik bunu kaldirmaz.
lutfen bidaha gozyaslarinizi kimseye gostermeyin ve lutfen patronun lafina aglamayin degmez.kendinizi o an savunursaniz aglamaniz gerekmez

İş için laf söyledi diye ağlanır mı hiç?
Ayrıca küsüp trip atmak da nedir?
Amir'e, Müdür'e, Patrona küsülmez, zaten dikkate de almazlar. Çağırdığında da gitmemek hoş olmamış haberiniz olsun.

Back
X