Patronla aşk yasamadin diye işten olmak

Bir şeyler istediği gibi olmadı diye ekonomik vasfını devreye sokup güç gösterisinde bulunan, özünde vasıfsız bir insan bana göre. Ne demek işten çıkarmak ya, harekete bak. Evlenince dengesiz cikmiyo bu tipler bak simdiden ayan beyan sinyal var, görün ve sonra evlenince değişti demeyin allasen...

Hikayede sadece işyerini atiyo AA keşke orda olsam mi dicem bu arada çok teşekkür ederim görüşün için başını agrittim❤️
Yoo basim agrimaz benim maalesef turkiyede hic arkadasim yok o yuzden bana sa iyi geldi uzun zaman oldu bana da birileriyle konusmak😂❤️🥰 inshallah ginlunce olur ama tekrar siyluyorum hib bir erkek ne seni ne de baska bir kadini uzmeye hakki yok k yuzden baktin seni uzmeye basliyor uzaklas demekk hayirlisi o degildir der gec cubku degmez emin ol

Yoo basim agrimaz benim maalesef turkiyede hic arkadasim yok o yuzden bana sa iyi geldi uzun zaman oldu bana da birileriyle konusmak😂❤️🥰 inshallah ginlunce olur ama tekrar siyluyorum hib bir erkek ne seni ne de baska bir kadini uzmeye hakki yok k yuzden baktin seni uzmeye basliyor uzaklas demekk hayirlisi o degildir der gec cubku degmez emin ol
Kesinlikle ama duygularım yoğun yani işten çıkmadan önce bu kadar yoğun olduğumu ben de bilmiyodum ve biseyler yaşamak istiyorum onunla ama yazmak istemiyorum haklıyım çünkü onun yazması lazım ama sen de yazmaz diyosun fırınla evimiz çok yakın ekmek almaya gitsem bari😂😂

Kesinlikle ama duygularım yoğun yani işten çıkmadan önce bu kadar yoğun olduğumu ben de bilmiyodum ve biseyler yaşamak istiyorum onunla ama yazmak istemiyorum haklıyım çünkü onun yazması lazım ama sen de yazmaz diyosun fırınla evimiz çok yakın ekmek almaya gitsem bari😂😂
HAHAHAHHAHA aynenn ekmek almaya git gordugunde aaa nasilsinnn iyimisin 😂😂😂 yazmaz gulum esim bile beni gecen hafta engellemisti 3 gun engelliydim 😂😂😂😂😂 kendi de burada degil sirkette o da sehir disinda yani bil ki erkekler de trip atar ama kabullenmezler aslaa 😂 yazmaz sana sadece gercekten severse tazar o da yuzde 50 cubku tabimiyorum 😂

HAHAHAHHAHA aynenn ekmek almaya git gordugunde aaa nasilsinnn iyimisin 😂😂😂 yazmaz gulum esim bile beni gecen hafta engellemisti 3 gun engelliydim 😂😂😂😂😂 kendi de burada degil sirkette o da sehir disinda yani bil ki erkekler de trip atar ama kabullenmezler aslaa 😂 yazmaz sana sadece gercekten severse tazar o da yuzde 50 cubku tabimiyorum 😂
Hahahahha bencede yazmicak konuda kapanicak o zaman fırının önünden geçip içeri izlerim mal mal artık😂

HAHAHAHAHAH kiyamammm yokkk dedigin gibi olsun ya hikayesine cevap ver yada firina git ekmek felan al 😏😂
Hahahhah yaa teşekkür ederim valla zamana birakicam sanırım biraz daha zaman geçsin duygularım aynı böyle devam ederse fırına giderim Olmadi

Yazıp ise çağırdı 3 ay önce 4 gün öncede tekrar kahve ısmarla bana falan dedi ben de sen ismarla dedim olur dedi sence nolur bu iş aklıma geldin gece gece o zamanlar çok depresiftim moral olmuştun bana

Back
X