Bende temas etmesini hoş bulmadım
Mesaj da üzerine cabası olmuş
Ne münasebet !!
mjs dan sonra teyzemle konuşma kararı aldım zaten ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende temas etmesini hoş bulmadım
Mesaj da üzerine cabası olmuş
Ne münasebet !!
Yani
Evli bir adamın çalışanı iyi akşamlar demedi çıkarken diye kötü bi şey mi yaptım diye üzülmesi bence de normal değil
Sen yine de dikkat et tatlım...
Sen kariyer dersin o başka düşünür...
Daha yolun çok başındasın neler göreceksin neler canım bu iş hayatında , her zaman gardını al zararı olmaz ...
İyi geceler ve iyi Yıllar diliyorum ...
Gece 2'ye kadar oturup iş mi konuştunuz? Karısı yok mu bu adamın ?
Siz bir kere işkillenmişsiniz.Aklınıza bir şüphe düşmüş.Bence bundan sonra (ilgisi var ya da yok)daha dikkatli davranın.Bu ilgiyi diğer çalışanlar (eminim ki) farkederlerse çalışkanlığınızdan olduğunu düşünmezler.Olaylar uzar gider,madur olursunuz.
Ya anlamadim saf ayaginami yatiyosunuz siz.
Adamin bi ilani ask etmedigi kalmis. El tutmadan mesaja gece konusmalarindan disarda yemeklere. Saclarina bile takmis kafayi.
Ben olsam isi birakirdim. Para kazanicam diye cikilmaz bi durumun icine duseceksiniz haberiniz yok.
buarada patronun yasi ve sizin yasiniz nedir?
Tamam çok çalışkansınız çok güzel birşey bu ama karşınızdaki adam belli ki profesyonel değil dolayısıyla sizin ilgi çekmenizin nedeni çalışkanlığınız değildir, yoksa öyle el kol temasları olmazdı. Daha ciddi daha mesafeli olur çok takdir ediyosa terfi ettirir zam falan yapar bunun ötesi yok. Kaldı ki kafayı sizin bir hareketinize takılıp da ertesi günü bekleyip sorması gerekirken kafasında kurup mesaj atması da normal değil. Üzgünüm diğer iş arkadaşlarınızı bilemem ama bu adamın olayı aman çalışanım çok çalışkan üstüne düşeyim değil gibi gözüküyor..
Iyiysen tesekkur eder maasina zam yapar vs
Kimseni gunahini almak istemem.benim 28 patron 34 olması lazım tam emin değilim
işte eğer böyle ise bu beni iş yerinde zor duruma sokan bir duurm olur huzurlu çalışamam bu şüphe ile o yüzden bunun gerçek olmasını istemiyorum çok üzülürüm verdiğim emeğe kafam çok karışık hani insan gerçeklerden kaçar ya bende öyleyim şu an
2 e kadar oturduğumuz oldu ama işin şu tarafı iş dışında konuşmadık bide o var hep sorunlarla ilgili veya işle
Kimseni gunahini almak istemem.
Konunun gercek olsugunu varsayarak sunari soyleyecegim.
Bakin oncelikle oyle bir niyeti olmadigi varsayarak konusalim. Bu yaptiklarini esi duysa ne denli hos karsilar? Hic bir sekilde.
ikincisi oyle bir niyeti var diyelim. Adam zaten bos durmaz isi ileriye goturur her halukarda siz zararli cikarsiniz.
Burde ucuncu bir ihtimal var oda sizinde onun ilgisinden hoslanmis oldugunuz.
Bu dahada sacmadir her yonden batık bir durumdur.
İnanin her durumdada ben sahsim adina birakir giderdim kiben bunu daha oncede yapmis birisiyim. Ayni durumu yasadim sayilir.
Daha dogrusu Allah kurtardi diyelim.
Sizinde hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. Para kazaniyorum diye bazi seyleri goz ardi etmeyin derim.
Isterseniz gece saat 2'ye kadar atom parcalayin, evli bir adamla o saatlere kadar oturulmaz. Mesai saatinden sonra ne siz onun is arkadasisiniz, ne de o sizin patronunuz. Hayir ben yurtdisinda yasiyorum, burda boyle seyler asla tolere edilmez, siz Turkiye'desiniz. Bu ne bicim bir is anlayisidir?
Ha ben de yorum yapmis oldum ama bildigin fake konuyum ben diye bagiriyor. Bugun okullar kar tatiliydi degil mi![]()