Patronum benden etkileniyor

cocuklari etkilenmesin diye resmi olarak bosanmamislar ne alaka?? Zaten babalari evde yokk onlar icin babasiz bir hayat resmi nikahin bitip bitmedigini nerden anlayacak da neyse benim size tavsiyem isten ayrilmaniz is bulunur yani

Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim

Resmen onu boşa gel beni al demişsin
E yuh

önünde iki seçenek var. .ya kabul edip sizden bikip terkedene kadar beraber yasayacaksiniz yada isten cikacaksiniz isten cikmayi isteseniz konuyu bu kadar ilerletmeden alir cantanizi cikardiniz.kadinlar hisseder zaten adamin dillendirmesi cokta onemli degil..ha bu arada siz kabul etmezseniz bu adam sizi cikarir isten bu tipler her calisanina boyledir ilk olmadiginiz kesin

patronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum
Sizde buna inanmışsınız öyle mi evli erkeklerin ve kadınların söylediği yalanlar bunlar seni hayatımda istiyorum fakat hemen alamam iki yada üç yıl sonra yani bu aşamada ben evliyim fakat hormonlarım dul lütfen hormonlarımla bir zahmet ilgilen adı üstünde bir teklif yemişim işini çık kardeşim başka iş bulursun fakat devam edersen yaralar alacaksın bunların iyileşmesi işim var param varla iyileşmez aklını kullan derhal işi bırak benimle bu fikri paylaşan onlarca üye var

Back
X