• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patronum!

nelit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
195
0
96
Diğer
arkadaşlar patronumun benle sorunu var adam beni bi türlü sevemedi ya
4 kardeşin kurdukları bi firmada çalışıyorum en büyük abileri sürekli yurt dışında ara sıra buraya geliyo ilk gelişinde öyle sorunlar yaşamadık ama bu son gelişinde beni resmen deli etti
yaptığım hiçbişeyi beğenmedi herşeye bi bahane buldu arkamdan konuştu beni işyerinden geç çıkarmak için elinden ne geliyosa yaptı
yeni aldığımız bi kız vardı kız daha burda iki günlük çalışan beni ona kötülerken duydum daha saymadığım bir sürü şey
en sonunda gitti ama ordan bile yetişti son olarak daha bugün iş arkaşımdan duyduğum ise çok sinirimi bozdu
ben nişanlıyım güya ben onunla internetten tanışmşım ki böyle bişey yok bide biz bilmiyomuyuz onun internetten tanıştığını demiş sen sakın öyle chat sitelerine girme falan diye uyarı yapmış bide çok moralim bozuldu sizce bunu diğer patronuma söylemelimiyim yoksa içimde kalacak
uzun oldu ama kusura bakmayın çok sinirlerim bozuldu birilerine anlatmasam patlıcaktım

aa şuna bak nekdr iğrenç bişi bu ya.haddini aşmış bence patronunuz.ne münasebet size böyle bir yakıştrma yapabilir.bnce direk diğer patronlarınızla konuşun durumu anlatın.neymiş size kastı ne alıp veremedği var acaba

densiz

keid uzanamadığı ciğer mundar dermiş kaydirigubbakcemile
bunkide o hesap

bencede söyle... gereken yapılsın... hakkı yok sana bu tarz arkandan konuşmaya:mymeka:
terbiyesiz

teşekkürler arkadaşlar
fırsatını bulduğum gibi konşucam bu seferrde diğer kız kalacak arada ama napıyım hakkımı savunmam lazım

bencede konuş arkadaşım birde iyi sabrediyorsun ben olsam bağırır çağırır çantamı alır basar giderim..

larosw daha öncede konuştum diğer patronumla abiniz beni çok üzüyo dedim iş bulursam ayrılacağımı söyledim ama bırakmadı sbret gidecek bende dört gözle bekiyorum dedi adam dengesiz gerçekten kardeşi bile illallah dedi artık

Patronun diğer patronu size yani çalışanına çekiştirmesi ilginç geldi banaohaoldumsmile

larosw daha öncede konuştum diğer patronumla abiniz beni çok üzüyo dedim iş bulursam ayrılacağımı söyledim ama bırakmadı sbret gidecek bende dört gözle bekiyorum dedi adam dengesiz gerçekten kardeşi bile illallah dedi artık

kardeşi öyle diyorsa boşver canım,adamla muhattap olma katlanmaya bak,bırak o istediği gibi atıp tutsun seni bilen bilir zaten...

kendini bilmezz dengesizz.:oklava:

nie uğraşırlarr anlamıorumm ya.
çoğu bölemidir acabaa:uhm:

söle tabi canımm.içine atmaa.onun söledikleri yüzünden
milletinn seni yanlış anlamasına izin wermee.
pislik heriff.ne karışıosa özel hayatınaa.
nerden bulursunn bulursunn.
derdi onamı kalmışşalsanaalsanasmile

canım bence diğer patronuna değil direk o insanla konuşun.kaç yaşına gelmişsiniz arkamdan konuşmaya utanmıyor musunuz üstelik bir de hakkımda yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz amacınız ne?diye sor.böyle aşağılık milletinarkasından konuşanlardan nefret ediyorum.ama şöyle de bir şey olabilirişe çok ihtiyacın vardır işine son verilmesinden korkabilirsin o zaman bu dediklerimi yapamazsın tabi içine atmak zorunda kalırsın.ah şu paranın gözü kör olsun insan nelere boyun eğmek zorunda kalıyor bazen.kendi durumunu sen biliyorsun canım o yüzden kendin için neyin iyi olacağını da en iyi sen bilirsin benim ki nacizane bi fikir.ama ben olsam var yaaaa...neyse (:

patronunu ne ilgilendirir senin özel hayatın
saçmalığa bak
işin dışında herşey ilgi alanında

kısılıgı oturmamıs bı patron olsa gerek..
dıger patronunuzla konusun tepkınızı ortaya koyun !..

Back
X