- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
-
olabilir yaş aralığı müsait menapoz için. Ama karakterinin bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü şirkette ki herkes ile çok kavga etmişliği var, herkes biliyor onu. Hatta bana çoğu zaman diğerleri pamuk gibi davranır, zaten kadından çok çektiğimi bildikleri için.Menepozda mı acaba?
Daha ne kadar home office devam edecek?
olabilir yaş aralığı müsait menapoz için. Ama karakterinin bu olduğunu düşünüyorum. Çünkü şirkette ki herkes ile çok kavga etmişliği var, herkes biliyor onu. Hatta bana çoğu zaman diğerleri pamuk gibi davranır, zaten kadından çok çektiğimi bildikleri için.
Bi tek benle kavga etmedi :) sabrın sonu selamettir diye gidiyorum da işten çıkacak gibi durmuyor
Bu kadar olmasa da benzer durumu ben de yaşadım1 yılı geçkin bir süredir özel bir şirkette çalışıyorum. Öncesinde evden çevirmenlik yapıyordum. Yani bu ilk iş deneyimim diyebilirim.
İlk iş görüşmesinden sonra patronum beni tekrar çağırdığında işe alındığımı ve neden alındığımı anlattı. Yurtdışı şubede ki genel müdür ciddi sağlık problemi nedeniyle işten ayrılmak istemiş, benim patronumda yalvar yakar, home office çalış bir süre ama bana senin gibi birini yetiştirmeden lütfen ayrılma, ben sana sıfır deneyimsiz ama dil bilen birini bulacağım lütfen onu eğit demiş. Kadında kabul etmiş.
Direk o kadınla çalışarak başladım işe. Tabi o yurtdışında ben burada, sadece whatsapp, telefon ve skype dan iletişim kuruyoruz ve akşama kadar sürekli böyle çalışıyoruz. Bana ilmek ilmek bir çok şey öğretti. Çok üzdü çok üstüme geldi çok bunalttı baskıladı, ama aslında bakınca kilometrelerce öteden çok şeyde öğretti.
1 yıl geçti, kadınla beraber yaptığımız işlerin volumu 5e katladı, süper ekip olduk bu sürede(iş açısından) , ayrıca her 3 ayda bir güzel zamlar aldım. 200 kişilik çalışanı olan şirkette patronuma en yakın yerde oturuyorum ve çoğu şeyi bana da sorarak yapıyor, en ciddi işleri bana veriyor ve 1 yıllık eleman olmama rağmen yanıma asistan aldı.
Ama sorunum şu; o kadar çok yoruldum ki o kadar çok.. Kadın evet emek verdi bana. Hala da vermeye devam ediyor. (home office rahatlığı varken çıkma gereği duyduğunu da sanmıyorum). Ama çok gergin, çok takıntılı.
Kendisi hangi saat olursa olsun aklına bişey takıldıysa aramaktan çekinmiyor, akşamın 10unda 'ya sen şunu yapmışmıydın' diye arıyor.
Bazen bir yanlışlık yaptıysam işte akşama kadar söyleniyor, bi yandan skype'dan bi yandan whatsapp tan yazıyor hırsını alamıyor bide arayıp azarlıyor. tek bir ufak yanlışlık için günlerce her iş için burnumdan getiriyor. Hatta eve geliyorum çıktığımı da biliyor, yine arayıp devam ediyor. 'neden yaptın neden yaptın ne düşündünde yaptın ' diyorumki 'çok özür dilerim atlamışım dalgınlığıma gelmiş haklısınız' yada 'şöyle şöyle düşünmüştüm, bilemedim böyle olacağını çok pardon ' , 'sen düşünme lütfen ' diye üstüme geliyor. Cidden bazen çığlık atarak küfrederek bu kadına bağırmak masamı da ters çevirip koşup gitmek istiyorum ofiisten o kadar çok bunalıyorum.
Bu aralar yine en gergin ve herşeyden huylu zamanlarını yaşıyor . dün beni gün boyunca tam 22 kez aradı !! akşam eve geldiğimde de aramaya devam etti ama açmadım. Ertesi gün de sinemadaydım kusura bakmayın dedm. (sanmayınki böyle yaptıkça yaptıkça düzelir, düzelmiyor)
Ya tüm bunlar normal mi? Hepiniz patronunuzdan üssünüzden bu kadar çok bunalıyor musunuz? nasıl sabrediyorsunuz?
Kesinlikle, o kadın sektörde sayılı insanlardan, neredeyse her firma onu tanır, çevresi geniş ve dili de çok iyi,elinden kolay kolay hiçbir iş kurtulmuyor ve tabi bizim şirketimize çook fazla para kazandırıyor. bu nedenle patronuma onu işten çıkarmasını söylemem kesinlikle mümkün değil. Zaten kadın genel müdür ve patronum için çok değerli.Sizi işe alan büyük patrona artık işi öğrendiğinizi bayanın işten çıkabileceğini söyleyin.
Veya artık sizi ayırsın.
Eğer öğreneceğiniz şeyler bittiyse resti çekin yoksa ayıya dayı demeye devam.
Bu birikimlerinizin karşılığını fazlasıyla alacağınızı unutmayın. İş deneyimi çok çok önemli...
bide azarlamak için arıyor ya çoğu zaman normal bişey için değil. gün içinde birşeyime taktıysa bir kere uyar geç dimi, hayıııır, geçmiyor işte. uzatıyorda uzatıyor, arayıp arayıp sıkıştırıyor yaptığıım her işe yansıtıyor.. gına geldi artık banaBaslarim menopozunada patronlugunada.. gece aramak ne ya? Bakmazdim telefonum yaninsa degildi derim..
ya bende çekmek istemiyorum artık ya, inanın şirket içinde en stresli ben çalışıyorum. herkes işini bitirince çıkıyo gidiyo kimkime dumduma.daha bireysel çalışıyorlar, ve bizim şirket patron şirketi bu kadından başka müdür yok şirkette, e patronlarda yumuşak adamlar, ki bişeye kızsalarda 1 saat sonra unutuyorlar, çok üstüne gitmiyorlar insanın. bi ben böyle çalışıyorum ya çok bunaldım.Ben habire iş değiştirmemi böyle dengesizlere borçluyum. Çok basit hatam olduğunda pis pis konuştukları da buna izin vermiyorum sonra da yüzlerini goresim gelmiyor istifami veriyorum işleri yarıda bırakıp. Keşke mantıklı bir çözüm sunabilsem. Bunun çözümünü bilen varsa bana da soylesin
1 yılı geçkin bir süredir özel bir şirkette çalışıyorum. Öncesinde evden çevirmenlik yapıyordum. Yani bu ilk iş deneyimim diyebilirim.
İlk iş görüşmesinden sonra patronum beni tekrar çağırdığında işe alındığımı ve neden alındığımı anlattı. Yurtdışı şubede ki genel müdür ciddi sağlık problemi nedeniyle işten ayrılmak istemiş, benim patronumda yalvar yakar, home office çalış bir süre ama bana senin gibi birini yetiştirmeden lütfen ayrılma, ben sana sıfır deneyimsiz ama dil bilen birini bulacağım lütfen onu eğit demiş. Kadında kabul etmiş.
Direk o kadınla çalışarak başladım işe. Tabi o yurtdışında ben burada, sadece whatsapp, telefon ve skype dan iletişim kuruyoruz ve akşama kadar sürekli böyle çalışıyoruz. Bana ilmek ilmek bir çok şey öğretti. Çok üzdü çok üstüme geldi çok bunalttı baskıladı, ama aslında bakınca kilometrelerce öteden çok şeyde öğretti.
1 yıl geçti, kadınla beraber yaptığımız işlerin volumu 5e katladı, süper ekip olduk bu sürede(iş açısından) , ayrıca her 3 ayda bir güzel zamlar aldım. 200 kişilik çalışanı olan şirkette patronuma en yakın yerde oturuyorum ve çoğu şeyi bana da sorarak yapıyor, en ciddi işleri bana veriyor ve 1 yıllık eleman olmama rağmen yanıma asistan aldı.
Ama sorunum şu; o kadar çok yoruldum ki o kadar çok.. Kadın evet emek verdi bana. Hala da vermeye devam ediyor. (home office rahatlığı varken çıkma gereği duyduğunu da sanmıyorum). Ama çok gergin, çok takıntılı.
Kendisi hangi saat olursa olsun aklına bişey takıldıysa aramaktan çekinmiyor, akşamın 10unda 'ya sen şunu yapmışmıydın' diye arıyor.
Bazen bir yanlışlık yaptıysam işte akşama kadar söyleniyor, bi yandan skype'dan bi yandan whatsapp tan yazıyor hırsını alamıyor bide arayıp azarlıyor. tek bir ufak yanlışlık için günlerce her iş için burnumdan getiriyor. Hatta eve geliyorum çıktığımı da biliyor, yine arayıp devam ediyor. 'neden yaptın neden yaptın ne düşündünde yaptın ' diyorumki 'çok özür dilerim atlamışım dalgınlığıma gelmiş haklısınız' yada 'şöyle şöyle düşünmüştüm, bilemedim böyle olacağını çok pardon ' , 'sen düşünme lütfen ' diye üstüme geliyor. Cidden bazen çığlık atarak küfrederek bu kadına bağırmak masamı da ters çevirip koşup gitmek istiyorum ofiisten o kadar çok bunalıyorum.
Bu aralar yine en gergin ve herşeyden huylu zamanlarını yaşıyor . dün beni gün boyunca tam 22 kez aradı !! akşam eve geldiğimde de aramaya devam etti ama açmadım. Ertesi gün de sinemadaydım kusura bakmayın dedm. (sanmayınki böyle yaptıkça yaptıkça düzelir, düzelmiyor)
Ya tüm bunlar normal mi? Hepiniz patronunuzdan üssünüzden bu kadar çok bunalıyor musunuz? nasıl sabrediyorsunuz?
Bence arada ters cevap verebilirsiniz bir yıl olmuş,bi keresinde tez danışmanım böyle yaptı bana çok gerdi beni,strese soktu hata üstüne hata yaptım doğal olarak,gün bitmeden sakin bi dille tavrını eleştirdiğimi anlattım,beni fazlasıyla strese soktuğunu söyledim uygun bi dille derdimi anlattım,hemen yelkenleri suya indirdi,menapozdayım o yüzden böyleyim,kusura bakma filan dedi,ayy bi şekilde derdimi anlatmalıydım,bunları söylemek bile iyi geldi bana.ya bende çekmek istemiyorum artık ya, inanın şirket içinde en stresli ben çalışıyorum. herkes işini bitirince çıkıyo gidiyo kimkime dumduma.daha bireysel çalışıyorlar, ve bizim şirket patron şirketi bu kadından başka müdür yok şirkette, e patronlarda yumuşak adamlar, ki bişeye kızsalarda 1 saat sonra unutuyorlar, çok üstüne gitmiyorlar insanın. bi ben böyle çalışıyorum ya çok bunaldım.
Çıkmak istiyorum bu işten ama sonra napacagım, gideceğim yerde ya fırsatım olmaz ve değer görmezsem? ayrıca maaşım çok yüksek değil ama fenada sayılmaz verirler mi bana yine böyle? şimdi oradada bir öğrenme alışma sürecim olacak, başa sarmak korkutuyor
Daha iyi bi is bulup ayrilirdim.. ya da kadini sikayet ederdim birilerine.. kole degilsin ya 7-24bide azarlamak için arıyor ya çoğu zaman normal bişey için değil. gün içinde birşeyime taktıysa bir kere uyar geç dimi, hayıııır, geçmiyor işte. uzatıyorda uzatıyor, arayıp arayıp sıkıştırıyor yaptığıım her işe yansıtıyor.. gına geldi artık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?