PATRONUMLA ARAMDAKİ DURUM

Burdan mutluluk çıkmaz gibi duruyor,kahin değilim amaaa o kadarını da görüyorum

Patron siz yürüseniz de yürümeyeceğini söylemiş zaten.Siz de oturun oturduğunuz yerde.Ama burdan görünen o ki yürüyeceksiniz:)
Bu tabir de seni pek mutlu etmiş nedense. O nasıl şirketmiş merak ettim.
Ben de çatlıyorum meraktan :)))) daha doğrusu öyle bi şirket mevcudiyetini nasıl sürdürebilir en çok onu merak ediyorum :) pardon,, en en çok öyle bi şirket var mı ki diye merak ediyorum :))) malum alıştık baya böyle konulara :)

Bence patronla böyle bir ilişkiye girmeyin, olmazsa işinizden de olursunuz ve iş ilişkisi özele taşınmamalı bence

Ben olsam adım atmazdım. Ne kadar zorsan o kdar değerlisin başta. Kafaya daha çok takar elde etmek için.

Bence ilk adimi sen atma hevesli görünme Müdüre sole mesini ve "yürüme"gibi kaba bir konusma hos değil bence ciddi olmayabilir dikkatli olun derim...

Bence bayram kutlama mesajı atabilirsiniz. Bunda hiç bir sakınca yok. Gayet normal, herkese gönderilen, doğal bir mesaj sonuçta. Biz de eşimle görüşmeye başlamadan önce ben ilk mesajı atmıştım faceden bayramda. O da cevap yazmıştı, ne var bunda büyütecek. Hoşlanıyorsanız az çok belli etmeniz gerekiyor ki, beyefendi de kendisini rahat hissedip açılabilsin size...

İlk mesajı sen atarsan bu ilişkinin olmayacağını şimdiden sana söyleyebilirim.
İlk adımı atacaksa o atsın.
Sakın ilk mesajı atma.
Şirket sahibi patron olduğunu söylüyorsun, sanırım aile şirketidir. Eğer aile şirketi ise dikkatli ol.
Bir evlilik yaşamış bi adam iyi düşün taşın, adam eşini gayet konforlu yaşatacak maddiyata sahip, demek ki maddiyat önemli değil ki kadın arkasına bakmadan ayrılmış, boşanmış. İyi düşün, çok iyi düşün.
Bence hiç bulaşma.

Daha öncede benzer bir konun olmuş bunu duyarlarsa seni zengin koca avcısı sanabilirler ustelik adamla iki gece geçirmişsin harekete geçme beklemede kal yüzde verme bence

Agzim acik okudum konuyu.
Bir is yerinde 2 yakin arkadas laubali sekilde konusabilir bu normal.
Ama ikisinin arasindaki laubali, lise düzeyi konusma bütün departmana yayiliyorsa bu anormal. Bu konusmaya olumsuz yepki vermeniz gerekirdi.

Ha bu arada bisey soracağım. Sirket ortaginin oglu degil de herhangi bir mavi yakali isci hakkinizda bu sekilde konussa ne tepki verirdiniz?

Kesinlikle atma mesaj. Patronunsa senin numaran onda vardır ya da en azından bulabilir. Oyun oynuyor gibi geldi bana. Olta atmış bekliyor. Sakın..

Ona buna anlatana kadar gelip sana söyleseymiş. Ben olsam çoktan gidip odasını basmıştım orada burada arkamdan ne konuşuyorsun diye!

O zaman iş değişir tabi ki ,buradaki bir çok yorumda ona göre şekil değiştirir ,adamın ağzının payını ver diyenler olur :) :)

O zaman iş değişir tabi ki ,buradaki bir çok yorumda ona göre şekil değiştirir ,adamın ağzının payını ver diyenler olur :) :)

Benim akrabamda patronuyla evlendi. Ancak adam aldi karşısına ben senden etkilendim, daha once evlendim bosandim cocugum var, durumum bu, sana verebileceklerim bunlar vs vs diye en başından düzgünce konustu. Saga sola bu sekilde seviyesiz bir sekilde konusma yayilmadi ki hala beraber calisiyorlar.
Konu sahibinin etkilendigi adamda hayır yok bence. Herseyden once kendi emrindeki çalışanın itibarını ve gelecegini düşünüp, dedikodu malzemesi vermemeliydi insanlara.

bu konuda sözü geçen nasıl bi işyeri, nasıl bi müdür ve nasıl bi patron. müdür patrona yürür müsün diyor, o da gülüyor yürürüm yürümem diyor falan. laçka olmuş ilişkiler. resmiyet, otorite diye bişey yok. sakın girmeyin bu işe. sonunda işinizden de olursunuz.

İlk adımı ondan bekleyin bu kadar ilgisi varsa kendisi adım atacaktır

yazmayın birşey bence ! biraz ağırdan satın canım kendinizi, bu ne böyle , o size yazsın çok istiyorsa

Yaftalamasinlar sonra para avcisi bilmem ne diye..ilk adimi atip da meraklisiymis imaji verme bence sabret su akar yolunu bulur..

Fazla istekli görünürsün, bir önceki konuna da baktım. Bu aşk meşk işlerinde fazla ataksın canım, biraz kendini dizginlemelisin BENCE.

gercekten istese adım atar calısan ilişkisi bısver . seb bekarsın diye cekiniyor olabilir bence sende ılgini belli et ama adımı sen atma soranlara olunlu konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…