PATRONUMLA ARAMDAKİ DURUM

Neden esinden bosanmis bence bunu arastir acele etme. Hem "yürüme"ifadesi cok cirkin. Seviyeli bi adama benzemiyor. Hem de ayni is yerinden biriyle gorusmek hic mantikli degil. Eger ayrilirsaniz isinizden de olma ihtimaliniz cok yüksek. Orda calissaniz bile sizin icin cok zor olur. Bir de siz niye ilk adimi atiyorsunuz? Eger gercekten ciddiyse kendisi adim atar. Bana ciddi gibi gelmedi.

Benim hakkimda biri yurumeli etmeli konusacak bu adam patron olacak mudurle agzina beni sakiz yapacak bende adami kafalama derdine dusucem ,peahhh. Ne ara calisiyorsunuz siz ne uzerine afedersiniz isiniz ?

Ilk adım dediginiz bir bayram mesajı. Bayram mesajı ne zamandan beri adım atma oldu? Herkese atıyormuş gibi mesaj atmaktan bir şey olmaz da iş yeri ortamını hiç beğenmedim ben de. Yürüme etme lafları yok yakıştırmalar falan.

Sen yine de atma, bu kadar konuşmalardan sonra adama kırmızı halı sermek gibi birşey bence bu mesaj

Acaba benim yazdığımı konu sahibi yazdı sanmış olabilir mısınız? Benden sonra böyle bir şey yazınca dedim bir yanlış anlaşılma mı oldu acaba?

Yok hayır, ben zaten daha önce yorum yapmıştım kendini çek diye, şimdi konuyu canlandıran benim. Tekrar yorum yaptım size istinaden değil.

Çoğunuz bana kızacak ama ben dayanamayıp bayram mesajı attım.
Teşşeküürler goodluckycım sanada iyi bayramlar dilerim diye cevap verdi.
Sonrasında bir adım olmadı bu yüzden şirkette karşıssına çıkmamaya çalışıyorum.
Benim için bu defter kapandı çünkü ben adım attım o atmadı fazlasına gerek yok bir çoğunuzun dediği gibi istese o atardı ilk adımı..

Canım bu adam seni istese zaten her türlü söyler. Kim istediği bi kadını boşta bırakır ki?
O adam bi işveren. Ve bi işverenle ilgili böyle muhabbet dönmesi çok kötü. Argo hatta yürürmüsün demiş yürümem demiş, o sana laf taşıyan kişi bile ciddiye almıyor emin ol. Bir daha böyle hatalar yapma.

Patron-çalışan ilişkisi bana her zaman öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi anormal geliyor.

Haklısın.. Birdaha uzak duracağım..

muhabbetler çok yersiz ve bayat.yürürmüsün nedir ne çirkin kelimeler .siz konuşulanları duymuşsunuz ve rahatsız olmayı bırak ışık yaksammı diyorsunuz.siz çıksanız ne muhabbetler döner tahmin bile edemiyorum.uzak durun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…