patronumla çalışanı arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım...

ay ne ilginç, eski çalıştığım yerdeki olaylara o kadar benziyorki. patron kadın, kendini dindar gösteren camiye(yalan gezmeye!) giden, oruç tutan(karnını doyurup gelen!) adam, evli çocuk babası, bunların arasındaki garip(!) ilişkiler ve bu adamda her türlü pisliğin olması(para kaçırma, iftira).
merak ederseniz diye olayı anlatıyım tam dallas. bu patron kadının üstünde işyeri sahibi var, ayda yılda bir gelir. dindardır iki çocuğu vardır. kimse ondan böyle birşey beklemez ama patron kadını arabasına alıp evine götürür, sadece onu değil diğer şubedeki kadınıda götürür gözlerimle gördüm. patron kadın nişanlıdır, belkide şu ara evlenmiştir. nişanlısı patronla ilişkisini bilmez çünkü kadının hep bir bahanesi vardır. para işlerine bakan pislik adam patrondan deli gibi para kaçırır ve hiç belli etmez. bunu kadında bilir ve ondan harçlık alır. bu pislik adamda işyerindeki tüm gözüne kestirdiklerine sulanır. yüz verenle her türlü ilişkiyi yaşar, vermeyenin arkasından orspu bana sulanıyor diye iftiralar atar dedikodu yapar ve mobbing yaparak onu işten attırır. ya arkadaşlar..... neler neler var hayatta di mi. evli barklı çocuklu erkekler, evli kadınlar, evli adamlarla takılan kadınlar ve hiç suçu olmayan masum mobbinge uğrayan kadınlar.
 
beni öptüğünü nasıl kanıtlayabilirim ya asönsördeydik diyorum. Ben şu an adama izin versem bizim de aramızda bi ilişki olurdu. Çok tuhafsınız gerçekten. İkisi de bekar olsaydı umrumda olmazdı ne yaparlarsa yapsın banane. Ama benim sinirimi bozan adam evli ve çocuğu var yani. Kendini düzgün gibi gösterip böyle şeyler yapıyor. O kadına çocuğa üzülüyorum ben yoksa banane isterse on kadınla birlikte olsun.

Iyide ha sizi pat diye öpmüş , ha kapı ardına gizlenip patronu öpmüş , farkı ne ? Ispatlayacaksaniz bunu ispatlayin.
Ihanet işte bu da.

O an bassaydiniz tokati. Kardeş olalım denilir mi bu olaydan sonra , çok tuhafsiniz.
 
İş yerinde bir erkek nasıl bir bayana seni seviyorum der kardeş gibi de olsa ? Dahası siz de, ben de seni seviyorum X abi diyorsunuz. Sizi öptüğü zaman susmuşsunuz, maaşım iyi vs vs diyerek ki hepsi palavra. Şimdi onların ilişkisine karışıyosunuz amaç ne? noldu, siz mi kıskandınız ? Ne kadar iğrenç bir çalışma ortamı.
 
taciz olduguna inansam çok ağır yorum yazardım x abiye ama maalesef kadınsal bir tepki veriyorsunuz
çünkü abinizden hoşlanıp kıskanıyorsunuz belli yani adamın karısını düşünene kadar kendinizi düşünün
beni asansörde öden adamla değil abi kardeş olmak korkarım daha fazlasını yapar mı diye değişik bi konu
 
Canım sen niye sesiz kaldın ! Birde kardeşce seni sevdiğini söylemişmiş ya adam bas bas bagırmıs beee sana yavşadıgını ay kusura bakma da senden cesaret almış ! Seni öptüğü an basıcaktın tokatı tekmeyi gidicektin ne münasebet! Ayruca patronuyla da belki aşna fişna yapıodur seni ilgilendirmiyor bence cık o firmadan ! Rahatsız olmuyormusun hiç? Adam pişkin! Peki sen nasıl yüzüne bakıyorsun, konusupta bu terbiyesizliği nasıl kapattnz nasıl kardeş gibi(!) oldunuz tekrr ?? Bu arada yaş kaç?
 
ikiyüzlüce davranıyorsun kusura bakma da. adam seni öptüğünde bassaydın yaygarayı hem seni öperken yok muydu yani çocuğu, ne münasebet öpmesi ya? ayrıca sen niye adamla "ben de seni seviyorum x abi yeea" muhabbetine girdin, ne gerek vardı? sen sana yapılanla ilgilen.
 
1) 15 yıldır çalışan kişiye güvenmesi çok normal, mesleki olarak o kadar da yeterli değil diye düşünmeyin orda 15 yıldır yuttuğu toz bile yeter.

2) Adam sizi nasıl öpüyor? Siz niye susuyorsunuz? Yarın tecavüz etse de susacak mısınız? Bence sizin de hoşunuza gitmiş, anlatım tarzınız da bunu gösteriyor.

3) Patronla arasında bir ilişki varsa bundan size ne? Bence siz biraz kıskanmışsınız.
 
Ne x abiymiş... Öpme konusunda abi kardeş gibi olalım demeniz bile yanlış. Bu laf mesafeli olalım anlamına gelmez. Unutalım eskisi gibi olalıma gelir.

Kanıtlama kısmı ise; adeta dedektifliğe soyunmuşsunuz. Ada'm seni öpmüş bişi diyememişsin, onları öpüşürken görsen ne diycektin??? Yine donup kalırdın..
İspat edemezsin Nasıl ediceksin foto mu çekeceksin
 
Dindar abin karisini aldatiyor
Sen seni zorla open birinin oldugu bir yerde sirf parasi iyi diye calismaya dvm ediyorsun (cok ihtiyacim var borcum harcim var dememissin baska yerde rahatlik ve ucret olarak bulamam demissin
Patronun bayan evli bir adamla yasak iliski yasio
Eee top yekun yuvarlanip tencere kapak tava kafa kafaya tokusmussunuz ne yorum yapalim biz
Orada kalmaya dvm et etki kendini rezil ettiginde yanina kar kalsin
 
Olay örgüsünde boşluklar var. Bana daha çok sanki sizin patronunuzla gönül ilişkiniz varmış da adam başkasıyla olunca kendinizi aldatılmış hissetmişsiniz ve bu yüzden kanıtlamaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Burada da linç yememek için açıklamıyorsunuz bu durumu. Yanılıyor da olabilirim ama şahsen benim çalıştığım yerde bu tarz bir gönül ilişkisi olsa ben çıkarım olmadıkça kanıtlamaya çalışmam, peşinde de dolanmam.
 
Valla bizim okulda da var 2 evli. Hiç oralı değilim, bana ne?
Size ne oluyor? Asansör konusuna ve arkasından yaptığınız muhabbete hiç değinmeyecegim bile...
 
x abi seni öpebilirmiyim dedi sende hayır dedin sonra öptü sen kızdın sonra iş arkadaşı olarak artık mesafelisiniz ama x abinin patronla ilişkisi olduğunu tahmin ediyorsun gözünle bir şey görmedin bunu nasıl ortaya çıkarırım diyorsun ,konu tam fiyasko .sen tacize uğruyorsun sesin çıkmıyor da patronun evli adamla sevgili olması ihtimaline niye sesini çıkarıp ilişkiyi ispatlamaya çalışıyorsun sen tacize uğradığında uğraşaydın ya bu kadar kafa yoracağına .hiç inandırıcı değilsin
 
Seni optu sesini cikarmadin, patronunu optu diye kiskandinmi yoksa? Eger esi bilsin istiyorsanda karisina esin beni optu de rahatla.
 
Son düzenleme:
bence hiç etliye sütlüye karışma.madem işten de çıkamıyorsun adama karşı tavrını koru öyle kardeş falan yok.baya olabildiğince soguk davran.resmi ol yani.adamın patronla olan durumuna gelince gerçekten birşey gördüysen bir kanıt varsa elinde zaten anlaşılır.ama kanıt bulunmaz kanıt varsa vardır yoksa yoktur.bu sefer aralarında bir şey yoktur.şuç sizin üstünüze döner anlamazsınız birden karısı bile sizi suçlar adamın.her şey olabilir lütfen dikkat edin..
 
Kısaca size ne diyorum

Kanıtlasan ne olacak

Patron odasının kapısı kapalı olur giren ardından kapatır da öyle konuşur

Uzun yıllar patronla aynı odaya girip konuştum hiççççç de aramızda bir şey geçmedi

Bir de onların arasındakini değil de adamın size yaptığını düşünseniz ve ona tepki verseniz daha makul olur
 
merhaba hanımlar. ben bdvyi hep okuyordum dışarıdan şimdi ise bir konu hakkında fikir danışmak için üyelik aldım.

Öncelikle nasıl başlasam bilemiyorum. Benim çalıştığım ofiste 6-7 kişiyiz işte sayı değişiyor işi bırakan vs. Mesleği tam söylemeyeyim ifşa olmamak adına. Patronumuz kadın ve bi de çalışanı var işte onla baya 15 senedir falan hep birlikte çalışmışlar. Şimdi bu x abi diyeyim işte. O normalde mesleki konum olarak o kadar yükseğe çıkabilecek bi konumda değil. Yani kişisel olarak değil mesleki olarak. Ama bunlar senelerden beridir çalıştığı için artık ortak gibi bi şey olmuşlar. Aralarındaki para ilişkisini tam anlayamadım ama para yönetimi falan hep bu x abide yani. Baya müşterilere falan da beraber muhattap oluyolar yani her yere beraber gidiyolar.

Neyse işte ben bu x abiyle çok iyi anlaşıyodum başından beri. Beni çok seviyodu çünkü diğer çalışanlardan hep ayrıcalıklı tutuyodu. Ben de onu seviyodum baya. Bana hep seni seviyorum falan diyodu. Ben de kardeş gibi söylediğini düşünüp ben de seni seviyorum x abi yaa falan deyip şakalaşıyoduk işte. Sonra bi müddet sonra bu adamın bana bakışları falan bi tuhaflaştı. Böyle değişik gözle bakıyodu hissedebiliyodum yani.( Bu arada bu x abi evli ve bi de çocuğu var..) Sonra ben bu adama mesafe falan koymaya çalıştım. Bana seni öpebilir miyim falan dedi. Ben de hayır dedim. Ama çok şaşırdım yani. Dışardan görseniz hiç tahmin etmezsiniz yani kendini çok dindarmış gibi gösteriyor işte içki içmezmiş falan barlara takılmazmış onun yerine camiye gidermiş ne güzel vs. vs.. Herkesin inancına saygım var ama böyle dinine çok düşkün gibi görünüp de gizliden her şeyi yapanlara çok sinir oluyorum gerçekten.

Sonra bi gün asansördeyken bu adam bi anda öptü beni dudağımdan. Sadece bi kere öptü çekildi yani oyle uzun öpüşme değildi. Ben ne olduğumu şaşrıdım yani bi de normalde ben bu güne kadar kimseyle öpüşmemiştim bile. O gün kendimi çok kötü hissettim. Ama bunu kimseye söyleyemem elimde kanıt yok çünkü kimse bana inanmaz yani bu adam yapmaz öyle şey derler kesin. İşi falan da bırakmak istedim geçen. Ama bana izin vermediler. Patronum falan da gitme diye çok ısrar etti. Zaten burda aldığım maaşla daha rahat çalışabileceğim bi yer bulamam :KK43: o yüzden işi bırakamıyorum. Ama x abiyle konuştuk zaten bi daha böyle bişey olmayacak abi kardeş gibi olalım dedim. O da kabul etti.

Neyse gelelim patron meselesine. Şimdi bu adamın bana bu kadar rahat yaklaşabilmesi falan beni biraz düşündürdü. Eşi çocuğu falan da geliyor arada bizim ofise falan. Ama hiç çekinmiyor böyle gerilmiyor yani baya alışık galiba böyle çarpık ilişkilere diye düşünüyorum şu an. Ve bazen patronla aynı odaya girip başbaşa kapıyı kapatıyolar falan bi kaç kere kapının önünden geçtim başta konuşma sesleri geliyor ama bi 5-10 dk falan hiç ses çıkmıyor mesela. İyice şüpheleniyorum artık. Bu x abi patronun odasına geçiyor mesela kapılar açıkken de fıs fıs bişeyler konuşuyorlar işte diğer odalardan tam anlaşılmıyor ama. Yani böyle sevgililer yaklaşır birbirine fısır fısır konuşur ya öyle gibi geliyor bana. Hatta bi kere tam emin olmasam da odadan öpücük sesi gibi bi şey geldi. Bi de başlarda biz x abiyle iş icabı bi yerlere başbaşa gitmek durumunda kalınca bizim patron baya bozuluyor kıskanıyor gibi geliyodu bana. Niyeyse bi tek o günler bana kötü davranıyodu falan laf sokuyodu.

Ayy baya karışık anlattım galiba arkadaşlar ama nolur yardım edin bana. Benim bunların arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım. Adamın karısını küçük çocuğunu her gördüğümde vicdanım sızlıyor dayanamıyorum :KK43: Sadece bunlar değil. Benim hislerim de kuvvetlidir mesela karşımdaki insanın yüz mimiklerinden ne hissettiğini anlayabilirm. %90 ihtimal aralarında bi şey var görebiliyorum... Bana bi fikir verin ne yapabilirm..
Kardesim sen ordan Şener Şen kaçışı yapsanana ... çık ordan çık . İstersen milyarlarca para versinler gene calisilir mi orda ? Niyeti bozmuş insanlar silsilesi. Bide adamla beraber bir yerlere de gönderiliyorsn başına bişey gelse napapksin ???
 
Benim ilk öpücük hakkımı çalan adamı orada paralardım.. ve kesinlikle işten çıkardım. Yarın öbür gün susmanızdan cesaret alıp size tecavüz etse bu seferde mi abi kardeş olalım diyeceksin? Bu arada sen onların arasındaki ilişkiyi kanıtlarsan zaten kovulacaksın bunu hesaba katmadın mı?
 
Back
X