patronumla çalışanı arasındaki ilişkiyi kanıtlamam lazım...

Kanıtlamak mı ? ??

Bence kendi işinize bakın

Tamam hadi ad seni asansörde opmus bunu kanitlayamazsin ama ne olursa olsun çekip gitmem gerekmez mi

Beni adam opecek bende sesimi cikartmicam oylemiiiii.. gebertirdim onu orada... resmen seni taciz etmis.. bence seni taciz ettigi o gunu kanitlamaya calis.. gerisine karisma bile..

Git patrona de ki x abi beni asansörde öptü . gerisi çorap söküğü gibi gelir .

Evet tacizi engelleyemeyiz ama tacize ses çıkarabiliriz. Asansörde çığlık atıp patronunuza bildirebilirdiniz. Hala nasıl abi-kardeş muhabbeti yapıyorsunuz? Üstelik onların ilişkisini kanıtlayıp adamın karısına söyleseniz nolucak? Napacağını bilemeyen ve kendini rezil olmuş hisseden bir kadın, yıpranan psikolojisi bozulan bir çocuk. Belki kadın biliyor kocasını ama susuyor, görmezden geliyor. Belki kadının gidecek yeri yok, ekonomisi yok. Ayrıca böyle şeylere 3.şahıslar karışmaz. Kadın bilmiyorsa da bir gün mutlaka öğrenir. O zaman yapması gerekeni yapar. Neden bu duruma sebep olma niyetindesiniz?

kanıtlayın napacaksın ki?
seni ilgilendirmiyor.
seni ilgilendiren kısmı adamın sana yaptığı taciz.
enerjini bununla ilgili birşeyler yapmaya harcasan.

Sen ayrıl burdan.yada kor ve sagır ol

Siz tacize uğramışsınız ama x ile y sevgili mi diyorsunuz .
Bu olaydan sonra orada çalışmanızı şık bulmadım.
Ayrıca şu iki meseleye inanmamak lazım 1. çok dindarım 2. seninle evlenmeyi düşünüyorum . bu iki yalan evli erkeklerin eşimle sevmeden evlendim ve hiç beraber olmuyorum yalanları ile yarışıyor bence

Kendine yapılan bu tacize nasıl sessiz kalabiliyorsun.?
Sen ses çıkarmadığın için bugün öptü, yarın dokunmak isteyecek ve sen yine olay çıkmasın diye birsey söylemeyecekmisin?
Ertesi gün seni bir yerde sıkıştırırsa ne olacak??
Önce kendi meseleni Çöz... Sonra baskalarının hayatıda seni değil hiç kimseyi ilgilendirmez zaten.

Size ne _? Kanıtlayıp elınıze ne gececek cok merak edıyorum.Çıkın işten olsun bitsin..

Ne alakası var. Bizi neden patronlarımız öpemiyor. Hak verir veya vermezsiniz benim düşüncem bu yönde. Aylardır yanyana çalıştığım insan ben cesaret vermezsem beni öpemez.

Ne çirkin bi bakış açısı. Onca tecavüze uğrayan tacize uğrayan insan cesaretmi veriyo karşısındaki adama? Başına gelmedi diye ahkam kesme!

Reactions: mw-
Hayatı varsayımlar üzerine yaşama.Yok hissim kuvvetli yok bilmem ne yok ses gelmedi kesin öpüşüyolardı yok sanki öpücük sesi geldi gibi.....
Farzedelim ki aralarında bir şey var.Seni ilgilendiren bir durum var mı?Sen daha adam seni öpünce sesini çıkaramamaış tepki vermemişsin.Yok abi kardeş olalım demişsin.Neyin vicdanını yapıyorsun anlayamadım.Biz yıllardır birlikteyiz eşim gelir gider sen iftira atıyorsun derse ne yapacaksın.İşinden de olursun.

ordan aldığın parayı marayı boşverde biran önce kendini kurtarmaya bak, asansörde dudağına yapışan bir adamdan bahsediyorsun

Herkesin işine neden bu kadar karışıyorsunuz yaa size ne ayrıca yazan arkadaşlarıma katılıyorum önce kendi öpüşme mevzunuzu çözün sizinde masum olduğunuzu düşünmüyorum adamın karısından çok siz düşünüyorsunuz bence..

Adam seni taciz etmiş , sen hâlâ para derdinde misin?
Neden rezil etmedin onu, ne demek kimse inanmaz, sen yaygarayı bassaydın emin ol inanılırdı.
Seni öpen adama "abi kardeş olalım" diyerek rest çektiğini düşünmek. . . . . . . .
Yaa umarım fake filansındır, böyle bir hemcinsim olduğu için üzüldüm hakikaten , nasıl bir acizlik. . .

Ayrıca diğerleri arasında ilişki olup olmadığından emin değilsin bile , kanıtlamak için yol arıyorsun, seni ilgilendirir mi?
Seni ilgilendiren durum olmuş, susmuşsun, şimdi de sus bence . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…