O adamla bir gelecek düsündügüm yok zaten. Adam yabanci. Kültürlerimiz farkli. Onun icin yaptigi hareketi belirli bi amaca yormuyorum. Yabancilar bizden daha genislerdir. Normaldir onlara göre bircok sey. Onun icin onunda bana ilgisi var gibi birsey söylemedim size zaten hicbir yorumumda.Gelip gecici bir durum oldugunu biliyorsun.
Ama madem duymak istiyorsun; zaten esini sevsen ona sadik olurdun, gozun kimseyi gormezdi. Gonul kaymaz. Gonul bostur biri gelir yerlesir. Dolu bardak su almaz diyelim buna.
Olayin uygunsuzlugunu bir yana birak, esinle sorunlar cozulmedi ve bosandin. Sonra yaninda calisan evli kadina yan gozle bakan adamla guzel bir hayat mi hayal edeceksin? Nasil guveneceksin? O sana nasil guvenecek?
Herkesin icinde opucuk atan adam seni insanlarin gozunde ne duruma dusurdu bundan bahsetmiyorum bile.
Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Durduk yere kafani da karistirma.
Aklindan cikar, baska is ara bul hayatinin akisini degistir.
Sonra sakin kafayla evliligini degerlendirirsin.
Yaptigi hareketi kapinin önünde yapti ben o arada telefonla konusmak icin disari cikmistim oda arkamdan gelip arabasina gidiyordu. Hangi durumda yaptiginin bi önemi yok benim icin ama yazdiginiz gibi olmadigini belirtmek istedim.