- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
Öncelikle merhaba, konuyu okurken mesajları rasgele olarak denk geldiklerimi alıntıladim.
En az sizin kadar bir ahlak anlayışına sahibim, öncelikle bunu söyleyeyim.temiz bir ailede büyüdüm.çok şükür.bu ülkede yaşayan herkesle aynı değerlerim var.
Ama burada bir konu açıldığı zaman bazen konu sahibine çok fazla vurun abalıya yapılıyor.ben bunu yanlış buluyorum. Fikrini belirtmek ayrı, karşı tarafı gömmek ayrı.
Ben konu sahibini savundum diye sizden daha ahlaksız olmuyorum, evli bir kadının da bir tek tane hatasinda da ahlaksız bayağı kadın olacağını sanmıyorum.
Burada birbirimize destek için varız, bu forumun amacı bu. Topa tutmak, aşağılamak için kimsenin bu forumu açtığını düşünmüyorum.
Düşüncelerinize saygım var ancak fikrinize ters olan bir konu olduğunda hiç yorum yapmadan kapatın geçin, ya da belli saygı çerçevesinde yorum yapın diye düşünüyorum.
Rastgele alintiladiklarinizin icindeki mesajlardan biri bana ait.
Dolayisiyla soyledikleriniz beni de kapsamis oluyor. Nerede saygisiz bir cunle gordunuz?
Siz nasil dusuncelerinizi yaziyorsaniz bizler de yaziyoruz. Burda kimsenin ahlak anlayisini sorgulamadim. Siz neden kendinizi kattiniz,anlayamadim.
Konu sahibinin dusunceleri yanlis. Yasadiklari bunu dogru kilmiyor,kendi de zaten yanlis oldugunun farkinda ve bu durumdan rahatsiz olmus. Siz konu sahibini ne baglamda savundunuz ? Burda insanlar, isten cik uzaklas, kendi icinde evliligini dusun dedi. Ben bunda ne bir saygisizlik ne bir anlamsizlik goruyorum.
Kadinlarin birbirinin destekcisi olmasi demek yapilan her seyi yanlis da olsa savunmak demek degil bazen destek olmak; soylenmeyeni, yuzlesilemeyeni acikca ifade edebilmektir. Ben sahsim adina konu sahibini yargilamak yerine ona "destek"olmayi kendi bakis acimla gorusumle belirttim.
Sizin de bu bakis acisina saygi duymaniz gerek,duymuyorsunuz demiyorum,duymaniz gerek.
Son olarak bazen cozum serttir,tokat gibi carpar ama bin turlu bahaneden daha "destek" dir.