patronun tepkisi

canım, yaptığın davranış etik değil..:20:
Sen zamanını satıyorsun iş yerine ve karşılığında maaş alıyorsun.
bu zaman içinde özel işlerine bu kadar vakit ayırman doğru değil tabiki kızar haklı da.
öğle arasında konuş istediğin kadar. öncesinde ve sonrasında telefonu bırak elinden.

cnm patronun haklı seni daha önce uyarmış.Bi daha yakalamış ama yine sadece uyarmakla kalmış aman ha bir daha tekrarlama işinden olma cnm.Kişisel görüşmelerini akşam kendi evinde yap sakin sakin hem yakalanma korkusu olmaz.:128:

Son düzenleme:
Mesai saatleri içinde özel telefon görüşmelerine bende karşıyım. İlla ki konuşmak istersen öğle tatilinde görüşme yapabilirsin ama öğle tatili olan bir işte çalışmıyorsanda akşam işten çıkışa saklamalısın bence. Tepki değil gayet normal bişey bana göre. Ben patron olsam çalışanım aynı şeyi yapsa bende kesin müdahale ederdim. Bence patroununuz gayet haklı...

Ben iş arkadaşlarımın bile telefon görüşmelerinden rahatsız oluyorum ki patronunuz nasıl olmasın. Eleman teli bir kapatıyor, en on nerede kalmıştı, ne iş yapıyordu vs... Evde konuş istediğin kadar, işyerinde özel olarak asla telefonda konuşmadım acil durumlar dışında... Bir şey de kaybetmedim.

Telefonunun arama bekletme özelliğini kullan, patronun aradığında konuştuğun kişiyi bekletmeye alıp derhal patrona cevap verebilirsin.. İş saatleri içerisinde gerek patron gerek çalışanın telefonunun uzun süre meşgul olması yanlış
..

Patronumla konuştuğum günden beri telefonu hiç kullanmıyorum.hep boşta...biraz önce büroya geldi ve kendi odasına geçti.içerden telefon açtı.bende bi anlık dalgınlığıma geldi heralde bürodan dışarı çıktı dedim ve konuştum.kapattıktan sonra odasına gittim.kapıyı bi açtım.içerde yatıyo.madem burdasınız neden telefonla aradınız dedim.tamam dedi.bende geri çıktım odadan.bukadar olurmu????????? Işten çıkarmak için bahane arıyo.bu tedirginliğin içinde çalışamamki ben ama:((( devamlı ha bgün çıkarak ha yarın çıkaracak derken stres oldum.hiçbişeyim yokken şimdi midem ağrıyo.kramp giriyo valla:(((((((((

Patronumla konuştuğum günden beri telefonu hiç kullanmıyorum.hep boşta...biraz önce büroya geldi ve kendi odasına geçti.içerden telefon açtı.bende bi anlık dalgınlığıma geldi heralde bürodan dışarı çıktı dedim ve konuştum.kapattıktan sonra odasına gittim.kapıyı bi açtım.içerde yatıyo.madem burdasınız neden telefonla aradınız dedim.tamam dedi.bende geri çıktım odadan.bukadar olurmu????????? Işten çıkarmak için bahane arıyo.bu tedirginliğin içinde çalışamamki ben ama:((( devamlı ha bgün çıkarak ha yarın çıkaracak derken stres oldum.hiçbişeyim yokken şimdi midem ağrıyo.kramp giriyo valla:(((((((((

bahane aramıyor sizi denemek için yapıyor belkide.. ama dikkatini çekmiişsiniz telefonsuz yaşamayalım iş saati bitimine kadar ya da öğle saatlerinde konuşun. ben olsam bende kızardım tepkimi belli ederdim arkadaşım üzgünüm..
hem seni önemsemeseydi uyarmazdı.. direk çıkartırdı.. ama bak seni uyarmış.. :50:

bahane aramıyor sizi denemek için yapıyor belkide.. ama dikkatini çekmiişsiniz telefonsuz yaşamayalım iş saati bitimine kadar ya da öğle saatlerinde konuşun. ben olsam bende kızardım tepkimi belli ederdim arkadaşım üzgünüm..
hem seni önemsemeseydi uyarmazdı.. direk çıkartırdı.. ama bak seni uyarmış.. :50:

bi yandan öyle düşünüyorum.bi yandanda üzülüyorum:(((.....ama şuda var haftasonu temizlikçi aldım.kadın akşama kadar telefonla konuşcam diye evi temizleyip bitiremedi.o an aklıma patron geldi.adam haklıymış dedim....

adam yine iyiymiş.
orası işyeri farkındasınız değil mi ?
iş çıkışı istediğinizle konuşun telefonun meşgul olması elbette can sıkar.
bence çok çokönemli birşey olmadıkça telefonu kullanmayın.

adam yine iyiymiş.
orası işyeri farkındasınız değil mi ?
iş çıkışı istediğinizle konuşun telefonun meşgul olması elbette can sıkar.
bence çok çokönemli birşey olmadıkça telefonu kullanmayın.

meşgul olan cep telefonu ve benim kendi telefonum ama bunuda unutmayın.....çalışırken zaten kullanmıyorum.ama yinede haklı olan o...

Patronunuz haklı...

Ben ortada bir art niyet göremiyorum.

Şahsi ve keyfi telefon görüşmelerinizi mesai dışında "başka bir hat" ile yapmanız daha uygun...

ya ben telefonla konuşurken değişik ve acil bir durum olmadıkça böyle beynim eriyor gibi hissediyorum sıkıntı basıyor kapatmak istiyorum. nası bu kadar çok konuşabiliyorsunuz telefonda. ya da ben o konuda özürlüyüm.

bahane aramıyor,yaptığınız şey için sizi uyarıyor.zaten ortada bahane arayacak bir durum yok okuduğum kadarıyla,üzerine basa basa telefonunuzun meşgul olmasından hoşlanmadığını belirtmiş.

valla kardeşim mesai saatinde şirket telefonundan anneyle uzun uzadıya dedikodu,muhabbet etmek sanada biraz abes gelmiyor mu?birde artık surat yapmıyorum demişsin..

bi yandan öyle düşünüyorum.bi yandanda üzülüyorum:(((.....ama şuda var haftasonu temizlikçi aldım.kadın akşama kadar telefonla konuşcam diye evi temizleyip bitiremedi.o an aklıma patron geldi.adam haklıymış dedim....

ben de bu nicki nereden hatırlıyorum diyorum.o konunu okumuştum.nasıl sinir olmuştun.temizlikçi baya seni çalıştırıp tuvalete girip sürekli kızıyla konuşmuştu.patronunu anlamışsın sonunda.belki de Allah'ın sana verdiği bir ders olarak düşün canım.para o temizlikçinin yaptığı gibi o kadar kolay kazanılmamalı.patronunda art niyet arama.bence fazlasıyla iyi niyetli...

Back
X