patvatsız eş

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
kızlar ya bnmi alınganım eşimmi patavatsız anlamadım gitti.
kızım tvde yemek purogramına bakıyodu çiğ köfte tarzı bişey yapıyolardı kızımda istedi . eşimde pc başındaydı bnde dedim kızım babana söyle netten tarifine malzemelerine baksın yaparız dedim ...eşimde döndü dediki kızım bnsana alırım onun yaptığı yenmez dedi..ve arada hiçbir kavga gürültü tartışma olmadı ve evdede bi kaç gündür annem var yani...hemen tepkimi gösterdim tabi şimdi konuşmuyorum çok kırıldım siz olsanız kırılmazmısınız.

olay bundan ibaret değil bence

Şaka mı yaptı? Normalde size takılır mı böyle? Ciddiyse eğer haklısınz yani sizin yemeğinizi yemesin o zaman

yemekleriniz mi tutmuyor? mesela ben beceremem her zaman. Ama yine de alinirdim

Eşinizle normal zamanlarda iletişim şeklinizin ne olduğunu bilmediğimiz için yorum yapmak zor. Ama normalde böyle iğnelemiyorsanız birbirinizi ben de alınırdım bu laftan. Hele evde annem varken.

Benim esimin espri anlayisi boyledir . guzel olmamisdir ama bi tadina bakiyim falan der .. Yedikten sonra cok guzel olmus eline saglik falan der.. Sizin esinizde saka yapmis olabilir mi ? Siz daha iyi bilirsiniz.. Eger saka yapmiyorsa siz tepki verin tabiki ama kusmeyin annenizin yaninda .. Ben yapiyim ama sen yemiyceksin ozaman falan diyebilirsibiz

Şaka yapıyorsa, gülüp haklısın sen yap tatlım deseydiniz, ama şaka yapmıyorsa, '' kızım baban da 4.4.lük bir koca değil ama ben idare edip, yüzüne vurmuyorum '' deseydiniz.

Öküz resmen yaa..

Şaka yapıyorsa, gülüp haklısın sen yap tatlım deseydiniz, ama şaka yapmıyorsa, '' kızım baban da 4.4.lük bir koca değil ama ben idare edip, yüzüne vurmuyorum '' deseydiniz.
şaka dergibi bi havası yoktu gayet idiydi söylerken bnde şaşırdım sonradan oparlamaya çalışıyo bide yapamazmışımda ondan demiş

bnde çok kızdım sonra hazır çorba vardı evde onu yapıyodum ee buda hazır çorba falan dedi bnde lafı çaktım eksik kalacak halim yok benim yaptığım yenmezmiş bnde hazırını yapıyom dedim.ama gerçekten kırıldım .

Keske soylediginde ben beceremiyorum haklisin bundan sonra yemek işleri senden sorulur deseydin.

Çözüm çok basit , bundan sonra çok bilmiş eşin yapsın yemekleri sen yorum yaparsın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…