Saç Rengi ve Saç Boyama Pauline Extra Blond paptya özlü saç açıcı sprey

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
arkadaşlar böyle bitkisel bi saç açıcı varmış eczanede çalışan bi arkadaşım önerdi fiyatıda 15 tl kullanan bilen var mı acaba saça doğal bi görünüm veriyormuş deneyen bilen gören duyan:69: bilgi verirseniz kullanmak istiyorum

Tavsiye etmem. Kullanmadim ama bu tip sac acicilarin icinde genelde hidrojen peroksit ve perhidrol bulunuyor. Saclari acar ama ayni zamanda yipratir ve kurutur. Ben bi ara Novocrin Extrait Dora kullanmayi düsünüyordum ama yiprattigini duydugum icin vazgectim.
Saclarin cok koyu renk degilse papatyayi kullan. Ben de dogal yollarla sac rengini degistirmeye merakliyim hatta konu da actim bununla ilgili istersen bakabilirsin. Sac rengini acmak icin de yöntemler var.

fiyatı 16 tl ydi ördüğümde,ucuz diye almaa cesaret edemedim,extrait dora yı kullaıyorum,yıpratmadı benim saçımı ve ilk kullanmamdan itibaren çok fark etti.

amonyak ile perhidrolü de %50,%50 karıştırıp oda sıcaklığında saçınızda açılmasını istediğiniz yerlere uygularsanız açılır sonuçta......amonyağı yıpratıcı hale getiren şey,güneş ışığı ve ısısı gibi dışsal faktörlerdir zaten....bu saydığınız ürünler de temel olarak ışıkta ve ısıda işlemi yapıyorlar....çok bi fark yok açıkcası....bu karışımlar daha ucuza mal olur bence.....ısı vermezseniz fön makinesi ile çok da kurutmaz...ayrıca uygulama sonrası saç kremi uygulamak mantıklı.....ben bi kez ufak ufak tutamları açmıştım...hiç de öyle yıpranma felan olmadı ama benim saçlar kuru değildi yapı olarak ....

Merhaba kızlar konu çok eskiymiş meğer ve benim böyle bir açıcıdan hiç haberim olmamış geçen güne kadar:KK45:
2.kez kullandım biraz tırstığım için 3 -4 gün aralığında kullandım. Evet daha ilk sıkmada açıyor gerçekten.
Benim saçlarım çok koyu renktir, normal boya bile zar zor açar (market boyaları).
Saçlarım çok tatlı bir kumrala dönüşüyor, 1-2 kez daha yapmayı planlıyorum dediğim gibi biraz tıstığım için çok az sıkmıştım. Tam istediğim hale geldiğinde resimde koyarım tabi inş istediğim hale geliro_O Bu arada evet yıpratıcı etkisi yüksek ama ben zaten hemen hemen her akşam nemlendirici yağ &serum sürüyorum.(down under argan serum/ shea butter)

Kızlar Merhabaa pek yorum yapilmamis bende bugün aldım kullananlar fikirlerini soyleyebilirler mi??:)))) ona göre tatilde kullanmayi düşünüyorum

Kızlar Merhabaa pek yorum yapilmamis bende bugün aldım kullananlar fikirlerini soyleyebilirler mi??:)))) ona göre tatilde kullanmayi düşünüyorum

Ne kadar güzel bir konu basligiymis urun de güzel konuyu ortaya çıkardığını için tesekkur ediyorum, eski yazılar ama araştırmaya değer.

Back
X