- 11 Mart 2013
- 33.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.961
- 798
- 32
Şiddete karşıyım ama kardeşin tam ağzına çakılmalıkmış![]()
aynen ya bi tane vuracaksın ağzına o zaman anlayacak işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şiddete karşıyım ama kardeşin tam ağzına çakılmalıkmış![]()
ne var bunda ya ben bazen kardeşime ablama falan bu ne böyle e-5 e mi çıkıyorsunuz diyip gülerdik :)
Eski konularına baktımda tucecim kız kardeşin gerçekten ağır ergenlik geçiriyor![]()
Banada sevmiyorsunuz gibi geldi.
Aranızda karşılıklı bir kıskançlık var.
17 yaşındaki ergen kardeşim böyle bi laf etse çocukluğuna verirdim.
Siz memleket meselesi gibi anlatmışsınız..
Kardeşinizle bir sevgi saygı bağınız yok gibi,ama bunun için bence önce kendinizi suçlamalısınız..
Büyük olan siz olduğunuza göre yol gösterici olan siz olabilirdiniz.
Valla kız kardeşim benden çekinir yani hiç elimi kaldırıp bağırmışlığım da yoktur. Abla gibi davranıyorum o kadar bugün herkesin içinde o sözü söyleyen yarın başlalarının yanında neler der. Bence az seviye koyun ablası olduğunu hissettirin küsmeyin birde yani yaşıtı mısınız sanki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimki de 17 yasinda
Çok ciddiye almayin ergen daha :)
Bizim ki gibi ayni birde sinir krizine girmesi yok mu
Amaniinn![]()
sen beğenip yakıştırdıktan sonra bosver cnm ..![]()
kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedine diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum
![]()
alınganlık yapacak şey değil ya kardeş veya anne söylemişken.
sonuçta sana hakaret etmiyor, makyajının çok kötü olduğunu ağır bir dille eleştiriyor. kardeş olduğu için bu kadar koymamalı bence. normal haline öyle bir şey diyor mu veya her haline karşı kötü konuşuyor mu? öyleyse biraz sorun vardır kardeşinde ama bi makyajını ağır eleştirdi diye tü kaka olmaz bence.
kardeşim bana öyle dese aynaya bakarım silerim makyajımı. kardeşim o kadar ağır eleştiriyorsa vardır bir bildiği.
bir de kapatıcı ve beyaz far sürdüm diye belirtmişsin. sen de farkında gibi konuşmuşsun makyajının kötü olduğuyla ilgili. :)
Bende kardeşlerime derim kötü anlamda değil ki ?3kız kardeşim var onlarda bana der ama hiç küslük olmadı abartı olduğunu belirtmek içindir tabiii sürekli böyle bir konusma geçmez.nişanimda kuaförün yaptıfı makyajı begenmiyince kardeşimde demişti pavyona çıkmıycak nişani var pavyon karılarına benzetmişsin diye ama alınmadım acıkcası
payvon kadını normal bir tabir degil bence canım :26:
Aaa normal olmadıgını biliyorum.ama kardeşide o normal olmayan seyi ona yakıstırdıgı için söylemedi onu.yakıstırmıs olsaydı gez öyle derdi.aynı onlar gibi boyqnmıssın anlamında makyajının abartı oldugunu söylenmiş.
ya ortamdan insanlar şaşırdı herkes birbirine baktı ne diyeceğimi bilemedim ben günlükte makyaj yaparım zaten bir düğün ile okul makyajı arasında fark olmalı diye düşündüğüm için göz kapağıma açık renk kapatıcı var fa r sürdüm eyeliner sürdüm göz kapagımın sonunda grili bi far sürdüm her zaman yapıorum o makyajı ruj sürmedi bile birde söyleme üslubu vardır ya o çok yanlıştı kardeşimde daha bu kış tartışıyorduk bana or... dedi bu ilk degil böyle garip konuşmaları yani
Kardeşinin yaşi kaç?hani kücükse belki hanı tam gelişme cagında bu tarz konusmalar oluyor.bbenim nişanimda kız kardeşim 14 yaşındaydı mesela.o zamanlar bizim aramızdada olursu böyle konusma ve tartışmalar.şuan ikimizde evliyiz olmaz yanı.
17 si bitti canım bence küçük degil
Ben onun yaşindayken evliydim.evet artık o ergenlikten çıkmiş yanı.uyar bence.senin bu küslüğünden ders çıkarır mı sence?yada özür diledi mi?
bende onu dicektim annemde evliydi o yaşta yani özür diledi evet ama ben konuşuyorum
Gerçekten hatasını anlaması önemli.yani öylesine özür dilemediyse uzatma bence.