kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam
cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedi

ne diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum