🐾 Köleler Kulübü 🐾

Ya ölüyorum anlasana 🤤🤤❤️
Siyah kedi zaafım var benim, fenerbahçe parkından aldık çarliston'u (çarliston namı diğer şüşko portakal) ama aslında o kapkara kedi güzeli müjgan'ı almaya gitmiştik ne olduysa hayvan yok oldu bulamadık..
Hele şunların tiplerine bakkkkk
O zaman al sana bombeeeeee!
IMG_7979.webp
IMG_9621.webp

Kocam ikinci bir kediyi kaldıramaz 😅 buna zor ikna oldu, halâ balkon kokuyor diye söyleniyor. bu hakkın rahmetine kavuştuktan sonra belki. Ama tekrar kedi edinecek olursam veterinere getirilen kaza geçirmiş sokak kedilerinden alacağım. Burada morpatiyle birlikte çalışan bir klinik var, hayranıyım.

Çok seviyorum ben bu kara böcükleri kısmetime düşmedi 😔
Ben de kara kedi niyetlendim, henüz bana nasip olmadı. Şu an çok sırnaşık bir calico peşindeyim. Yetişkin ve kısır, belki kedim geçici yuva olduğum yavrulara olduğu gibi yetişkin kediye agresif olmaz. İnsan için ölüyor. Kucak delisi kedi sevdam yüzünden, o calicoyla deneyeceğim. Benim gudubettin temastan asla hoşlanmıyor, ben de üstüne kuma getireceğim :KK53:

Ben de kara kedi niyetlendim, henüz bana nasip olmadı. Şu an çok sırnaşık bir calico peşindeyim. Yetişkin ve kısır, belki kedim geçici yuva olduğum yavrulara olduğu gibi yetişkin kediye agresif olmaz. İnsan için ölüyor. Kucak delisi kedi sevdam yüzünden, o calicoyla deneyeceğim. Benim gudubettin temastan asla hoşlanmıyor, ben de üstüne kuma getireceğim :KK53:
Calicolar çok başka yaaaa, bizim okulda var bir tane, tam bir sümsük 🤣 rehber öğretmenin odasına yerleşti, geçinip gidiyorlar.

Geçen sene bebekleri oldu, ben büyüttüm 😊

Eklentiler

• 20240426_131829.webp
    20240426_131829.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 20240507_141849.webp
    20240507_141849.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 20240520_135202.webp
    20240520_135202.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Geçen gün yolda yürürken peşime takıldı bu çocuk. Bir bana koşup bir ağaca tırmanmaya çalıştı. Ne istediğini anlayamadım, sevdirmedi de :)
Eki Görüntüle 3539046
Bazıları böyle işte, göster ama elletme cinsi, başlangıçta benimki de öyleydi. Balkonda yatar elimi uzatınca tıslardı 🤣

Alem bunlar yaaaa, ben adım adım ilerledim, önce kafasına dokunarak başladım, ufak ufak çeneye indim, hoşuna gitti her halde bir süre sonra koltuğa yanıma oturup sevdirmeye başladı ama sıkılınca pençeyi basıp gitti, çizdi her yerimi. Ekim ayından beri kucağıma geliyor daha, 1 yıldır bizde. Şimdi de kucağımdan indirmem gerektiğinde dayak yiyorum. İstiyor ki bütün gün kucağımda uyusun, ama iş güç var, içeri girmem gerekiyor. Mutfakta olduğumu farkederse kapının önüne oturup miyavlıyor 'beni gör' diye. Evin içinde olsa oturduğum yerden kalkmama izin vermeyecek.

Son düzenleme:
İsmi neydi bu delikanlının 😍
Benim kedi de hiç sevdirmez. Kucağımda bir kaç dk durunca ağlıyor bırak diye 😂
Bizimkinin ismi Şilo, dedesinin isminden türettik babam Selo idi, gavurlar da kolay hitap ediyor Shiloh şeklinde; ama ben isminden daha çok götelenk herif, gudubettin falan diyorum. :rolleyes:

Back
X