- 9 Kasım 2024
- 14
- 3
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben paxera değilde paxil kulanmıştım. bendede çok etkili olmamıştı terapiyle atlatmıştım. valla bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. ben bu şekilde atlatmıştım. ilaçlar bazen etki etmeyebiliyor. ben günde iki üç kez atak geçirirdim. bazen dörde çıkardı. paxil kulanmaya başladığımda dört kez değilde üç kez gibi olmaya başlamıştı. ama tam geçirmemişti. terapiyle atlatagbilmiştimKizlar merhaba anksiyete ve panik atak için doktor paxera 10 mg verdi ilk 5 gun kırıp içiyorum bugün dördüncü gün bir fark yok acaba bilen yazabilirmi ne zaman etki eder
Çok teşekkür ederim. Ben yan etkilerini okudum ondan etkilendim o gün bugündür dahada kaygiliyim bir hafta oldu ilaci alalı inşallah ileryen zamanlarda faydasını gorurumBende şu an 10 mg kullanıyorum ilk zaman öyle yapıyor. Yan etkileri de başlayacak vucut alışması için iste biraz baş dönmesi kaygı gelecek ilk 21 gün bunlar oluyor 21 günden sonra azalıyor ama asıl ise yaradığı mg 20 mg . Doktorun ne diyorsa onu yapmalısın. Kendi kendine bırakma yoksa yoksunluk yapıyor yani antibiyotik gibi düşün
Ben şu an 10 kullanıyorum inşallah iyi gelirDozu düşük doktor söyle çıkarsın 30 kullanıyorum bazen de çift kullanıyorum düşün anca işe yaradı
Sen her yere yazıyorsun. Volkan diye psikoloğu öneriyorsun sürekli.. reklam içerikli üye olduğunu düsünüyorum artık senınben paxera değilde paxil kulanmıştım. bendede çok etkili olmamıştı terapiyle atlatmıştım. valla bence bunun ilacı doğru doktor bilişsel terapi ve emdr. ben bu şekilde atlatmıştım. ilaçlar bazen etki etmeyebiliyor. ben günde iki üç kez atak geçirirdim. bazen dörde çıkardı. paxil kulanmaya başladığımda dört kez değilde üç kez gibi olmaya başlamıştı. ama tam geçirmemişti. terapiyle atlatagbilmiştim
Yeni geldim doktordan 10 mg devam etÇok teşekkür ederim. Ben yan etkilerini okudum ondan etkilendim o gün bugündür dahada kaygiliyim bir hafta oldu ilaci alalı inşallah ileryen zamanlarda faydasını gorurum
ay ne münasebet. ben beş yıldır volkan hocayı görmedim bile. pandemiden önce bitti tedavim. daha önce çok çok kötü şeyler yaşadım. panik atak yaşadım yaşamadıysan ne olduğunu bilemezsin. ne kadar ağır olduğunu burda yaşamış olan insanlar bilir. iki doktor değiştirdim hayatımın en kötü dönemleriydi. onların nasıl yaklaştığını iyileşmem için hiçbirşey yapmamalarını gördüm. birde volkan hocayı gördüm. dışarıda bana birşey olur diye çocuğumu okula götüremiyordum öyle zamanlar geçirdim ben. beni itham ediyorsun ne yaşadığımı bilmeden çok ayıp yaptığın. yukarıda onu tavsiye bile etmemişim. isim bile yazmadan yaşadığım deneyimi anlatmışım. gerçekten ayıp yaptığın. ne zor şeyler yaşadım beni bundan volkan hoca kurtardı. hakkını asla ödeyemem. atak yaşayan herkesin neler çektiğini çok iyi birim oyüzden ben nasıl iyi olduysam onlarda olsun diye öneriyorum. nerde görsem yine öneririm. ben burda insanlara yardım etmeye çalışıyorum benim yaşadıklarımı onlar yaşamasın. kimse yaşamasın düşmanım bile yaşamasın öyle illet birşey.Sen her yere yazıyorsun. Volkan diye psikoloğu öneriyorsun sürekli.. reklam içerikli üye olduğunu düsünüyorum artık senın