• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paxile tekrar başlamak

Psg Seval V

🐣
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
1.587
1.837
333
Merhaba arkadaşlar bende yoğun ileri derece anksiyete bozuklugu var somatik etkilerini yaşıyorum vucutta hissediyorum yani mideme vuruyor kusuyorum sürekli iştahsız oluyorum paxil ile toparlamıştım gebelik olunca paxili bırakmıştım tekrar anksiyetem çıkınca eski düzenimde devam etmek istedim direk 40mg başladım ama çok kötü oldum dozmu fazla geldi acaba kaç gündür agzıma lokma sürmüyorum kusuyorum cok kötüyüm anksiyetem dahada çoğaldı xanax alarak idare ediyorum kaç güne düzelir bu durumum 😭

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İlaç duzenlemesi için psikiyatriniza bas vurmanizi tavsiye ederim. Bazi ilaclar bazi durumlarda yanlış kullanıldığında yarardan cok zarara yol acabilir. Lutfen psikiyatrina bas vurunuz. Sevgiler

Son günlerde sıkıntılı dönemden geçiyorum ve iki gündür inanılmaz mide ağrı ve şişkinlik çekiyorum buda çarpıntıya yol açıyo yarında diş çekimim var ondan belkide bu olanlar yine işin içinden çıkamıyorum :(

Sakin sakin sakin doktorunuza soylemeden antidepresanlara baslamayin, allah rizasi icin, nolur, lütfen. Cok onemli bir konu bu. Antidepresanlar herhangi bir ilac gibi degildir. Ates dusurucu surup ya da agri kesici gibi degildir. Daha once iyi gelmis olmasi ayni tedavinin ayni sekilde tekrar uygulanacagi anlamina gelmez. Allah rizasi icin, onceki psikiyatristinize gidin.

Psikiyatriste sormadan psikiyatrik ilac kullanilmaz, yapmayin nolur.

Cok gecmis olsun

Sakin sakin sakin doktorunuza soylemeden antidepresanlara baslamayin, allah rizasi icin, nolur, lütfen. Cok onemli bir konu bu. Antidepresanlar herhangi bir ilac gibi degildir. Ates dusurucu surup ya da agri kesici gibi degildir. Daha once iyi gelmis olmasi ayni tedavinin ayni sekilde tekrar uygulanacagi anlamina gelmez. Allah rizasi icin, onceki psikiyatristinize gidin.

Psikiyatriste sormadan psikiyatrik ilac kullanilmaz, yapmayin nolur.

Cok gecmis olsun

Doktorumla konuştum tabi 20 mg ile devam edicez ama cok kötüyüm henüz düzelemedim bu mide beni mahvetti 😭

Doktorumla konuştum tabi 20 mg ile devam edicez ama cok kötüyüm henüz düzelemedim bu mide beni mahvetti 😭
Anliyorum, cok normal bir surec yasiyorsunuz. Kendinizi kasmayin, doktorun soylediklerini yaptiginiz surece yapilmasi gereken her seyi yapiyorsunuz. Kendinize iyilesmek icin zaman verin. Size iyi gelen seyler yapin, yiyin, icin.

Cok cok geçmiş olsun, geçecek.

Merhaba arkadaşlar bende yoğun ileri derece anksiyete bozuklugu var somatik etkilerini yaşıyorum vucutta hissediyorum yani mideme vuruyor kusuyorum sürekli iştahsız oluyorum paxil ile toparlamıştım gebelik olunca paxili bırakmıştım tekrar anksiyetem çıkınca eski düzenimde devam etmek istedim direk 40mg başladım ama çok kötü oldum dozmu fazla geldi acaba kaç gündür agzıma lokma sürmüyorum kusuyorum cok kötüyüm anksiyetem dahada çoğaldı xanax alarak idare ediyorum kaç güne düzelir bu durumum 😭
ben daha önce prozac da kullandım paxil de. paxil sankiş fazla almışsınız doktorunuzun söylediğini
yaparsanız daha iyi olur. zaten şikayetinizi belirtirseniz azaltır bana da benzer şey olmuştu

Back
X