Hoş geldin canımGeldim canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canımGeldim canım![]()
bende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazımNasip canım bilemeyiz![]()
Hosbuldum canımHoş geldin canım![]()
Teşekkür ederiz cennamKatılan herkese başarılar,çok güzel sofralar gelecek eminim![]()
Bende sunumla doğdum anamın karnindanbende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım![]()
Sofranı beğendim ama dik çekmen lazım yan olunca resim kkda dar görünüyor:)bende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım![]()
Ayy evet tamam tamamKonu yok canım:)Aaaa ne çabuk unuttun yazın fairy yapınca altına yazı yazmadık mı onun gibi işte:)
öyle doğmuş olmalısın ki 2. yarışmanda 1. oldunBende sunumla doğdum anamın karnindan![]()
3-5 sene sonra belkiSofranı beğendim ama dik çekmen lazım yan olunca resim kkda dar görünüyor:)
Ben senden ümitliyim.Şimdi olmasa birgün:)
Tabi canım biz hiç anlamayızAyy evet tamam tamampınar beyaz bulamazsam renkli çıktı alıp pınar labnenin üzerine yapıştırsam olur mu
![]()
O kadar sürmez yahuöyle doğmuş olmalısın ki 2. yarışmanda 1. oldun
3-5 sene sonra belki![]()
Tamam ben gidip kahvaltı hazırlayım da bi an önce alışverişe çıkalım bariTabi canım biz hiç anlamayızHer yerde var ya bulursun:)
Anamin sütünü sunum yaparak emerdim bacim bendebende sunum yeteneği yok abla, bunu artık anlamış olmanız lazım![]()
Öğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı ol
Yok ya 3-5 cümle olsun sonra sığmaz![]()
İki elimiz kanda olsa daHadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyim
![]()
hiç yaratıcı değilim napiyimAnamin sütünü sunum yaparak emerdim bacim bende
Bak şindi sunum hazirl8k yapmadan evvel sofrani hazirla dusun tasarla snra giriş