- 22 Temmuz 2017
- 47.474
- 139.963
- 598
Sen oy hakkını kaybettinBizimkinler taniyip oy vermez zaten bana![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen oy hakkını kaybettinBizimkinler taniyip oy vermez zaten bana![]()
![]()
![]()
Sen napıyon peki kocan sebastiangilerden herhaldecanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin![]()
Benim babamda öyleydiBen yokken evde tembelliğinden yorgunluğundan dolaptan çıkardığı çorbayı ısıtmadan içen kaç koca vardır acaba![]()
devamlı yapmamış bunuda arada diyor.
Kocan Türk mücanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin![]()
ŞükürYumurta kırıyor ise şükret canım![]()
Isimiz zor gibiBeğenirlerse verirler![]()
Maşaallahcanım kocam her şeyi yapar. cam siler, toz alır, süpürge yapar, ütü yapar, yemek yapar, kahvaltı hazırlar... nazar değmesin![]()
Ahhh ablam ahh, yaram deşildiBen yokken evde tembelliğinden yorgunluğundan dolaptan çıkardığı çorbayı ısıtmadan içen kaç koca vardır acaba![]()
devamlı yapmamış bunuda arada diyor.
Çok kalabalık olmayacak gibiIsimiz zor gibi![]()
Söylesene ya olacak işmi bu böyle,köfte filan hazırlar atarım buzluğa sabah çıkartır akşam gelnce kızartır yer onu.Benim babamda öyleydiAma beceremezdi ondan
![]()
Teşekkür ederim bana vercegin icinSen oy hakkını kaybettin![]()
Napalim kismet artik canimÇok kalabalık olmayacak gibiAma gelenler çok güzel
![]()
Ben memlekete gelince buzluğa sarma,içli köfte,mantı,karnıyarık koyardım.Kendi çıkartıp pişirirdi.Yani pişirmeyi becermeleri bile iyidir.Söylesene ya olacak işmi bu böyle,köfte filan hazırlar atarım buzluğa sabah çıkartır akşam gelnce kızartır yer onu.
Ya da ekmek arası rus salatası yiyor arturcum![]()
![]()
Öyle canımNapalim kismet artik canim![]()
Ablayaaa benimkinleri anlatmayim istersen bitek büyük kız titiz temiz düzenliEve gelirim koltuğun üzerinde giyilmiş kazaklar durur.
Neden burda bunlar.
Sen bir bak terliyse makineye atılacak.
Sen neden atmıyon peki.
Sen bakarsın diye.
Kazakları gene yanlış katlamışsın bir öğrenemedin.
Sen daha güzel katlıyorsun.
Senin eşin gene pişirmeyi biliyor yemek konusunda iyi,bizimki onuda yapamıyor hiç.Ben memlekete gelince buzluğa sarma,içli köfte,mantı,karnıyarık koyardım.Kendi çıkartıp pişirirdi.Yani pişirmeyi becermeleri bile iyidir.
Benim babam hiç bilmezdiPorselen tabakta bir kez yemek ısırmıştı
![]()

Seninkiler daha mı vahim yoksaAblayaaa benimkinleri anlatmayim istersen bitek büyük kız titiz temiz düzenli

İşiniz zor ablaSenin eşin gene pişirmeyi biliyor yemek konusunda iyi,bizimki onuda yapamıyor hiç.
Telefondan makinede kahve nasıl pişer dersi verdim
Nurlar içinde yatsınlar onlarda.