- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.939
- 108
Hazımsızlık yapabilirimBen aslanım sende ceylansın![]()
![]()
![]()
![]()
Ben her eti yerim sadece taze olsun
zehirlenmeyeyim sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazımsızlık yapabilirimBen aslanım sende ceylansın![]()
![]()
![]()
![]()
Ben her eti yerim sadece taze olsun
zehirlenmeyeyim sonra
Yanş bakır mı sana oy verdi bilseydim sen oldugunu vermezdim bu hediyeyi bari bana verKeramet sende bence bakırda falan değil![]()
Narin parmacıklarim bu yükü nasıl kaldıracak bilmiyorum evvoşAllahım ya![]()
olur öyle şeyler başla bi yerden
![]()
Hee biliyorumKopyala yapıstır olmadı evvam baslarına @ koymam gerekti ondan teşekkür konusmam bıraz uzadı![]()
Sen iste vereyim gülümm adresi değiştirtiyorum sana gondereyim hemenYanş bakır mı sana oy verdi bilseydim sen oldugunu vermezdim bu hediyeyi bari bana ver![]()
Abe ne güzel dersin elliciklerin dert görmez inşallahHee biliyorumama bi sorayım dedim çabuk yapmışsın maşallah bende girişeyim sıcak yatacıklarından uyandırayım kızancıklarımı
![]()
Ah çok zor biliyorum ama netanetli olmalısınNarin parmacıklarim bu yükü nasıl kaldıracak bilmiyorum evvoş
![]()
Hee biliyorumama bi sorayım dedim çabuk yapmışsın maşallah bende girişeyim sıcak yatacıklarından uyandırayım kızancıklarımı
![]()
Tamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılarSen iste vereyim gülümm adresi değiştirtiyorum sana gondereyim hemen![]()
Sen yoksunAbe ne güzel dersin elliciklerin dert görmez inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bedava hediye olur mu haketmen lazımTamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılar![]()
Hediyeye alın teri mi lazım nevoşBedava hediye olur mu haketmen lazım![]()
Ahahaha yazık olmus ama sana sımdıTamam oh be kac senedir burdayım bir hediye atmadılar![]()
Bari aranızda para toplayın bana hediye alınAhahaha yazık olmus ama sana sımdı![]()
Biz kazananlara veriyoruzHediyeye alın teri mi lazım nevoşkendi kendime alırım
![]()
Tamam ya hadi git yeni avlar bul kendineTamam ya bu da triplendi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beni yoran bu hayat size neler yapmazAh çok zor biliyorum ama netanetli olmalısın![]()
Beni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler varBiz kazananlara veriyoruz![]()