- 14 Haziran 2019
- 13.440
- 47.268
- 598
Ne zaman senşn doğum günün bi de bakimBari aranızda para toplayın bana hediye alın![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman senşn doğum günün bi de bakimBari aranızda para toplayın bana hediye alın![]()
![]()
Ahahahahh laflara bak heleBeni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler var![]()
Sende beni kazanmışsın daha ne istiyorsunBeni kazanmışsınız daha ne istiyorsun her siteye gitmiyorum ne teklifler var![]()
Evva doluuuuuSen olmazmısın![]()
Burda kalmışız 3 4 kişi 4 tl yeter zaten iban at sen alırsın kendineBari aranızda para toplayın bana hediye alın![]()
![]()
10 ŞubatNe zaman senşn doğum günün bi de bakim![]()
Ne var ki gercekler işte bebegimAhahahahh laflara bak hele![]()
Eee seneye kutlarız artık alelacele bıseyleri sevmem ben hedıyeyı dusunelim bi10 Şubat![]()
Çok işim var gidemiyorumda yeni iyidir ben eskidimSen olmazmısın![]()
Bu kadar mı değersizimBurda kalmışız 3 4 kişi 4 tl yeter zaten iban at sen alırsın kendine![]()
11 şubatta olur 12 13 te yani ben hergün yeniden doğuyorumEee seneye kutlarız artık alelacele bıseyleri sevmem ben hedıyeyı dusunelim bi![]()
Allahım deli çıktı basımıza bu kız11 şubatta olur 12 13 te yani ben hergün yeniden doğuyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aa yok estağfurullah seni gördükten sonra değerini anladımBu kadar mı değersizim![]()
Çiklet almaz be bu paraAa yok estağfurullah seni gördükten sonra değerini anladımaramızda 3 4 tlnin lafı bile olmaz
![]()
Kendini cok mu akıllı sanıyorsunAllahım deli çıktı basımıza bu kız![]()
Ayhhh kafamıda vura cura çürüttü bugun bu habibi diyorum yaptıgına bak ya ağlamak istiyorum sayın seyircilerKendini cok mu akıllı sanıyorsun![]()