Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Eger tas ,kum,çamur her neyse varsa ne ameliyat deniyorsa mutlaka olmak lazım,eninde sonunda acillik edebilir, ondan dedim canım
Ben kadın hastalıkları için gitmiştim. Doktor o ara safra keseme de bakmış. Çamurumsu bişey var deyince. Başka yerde ultrason çektirdim. Polip oluşmuş. 1 taneydi. 2 tane olmuşlar. 10 mm olursa kötüymüş. Kanser falan yazıyor. İnsan korkuyor haliyle. En iyisi aldırmak

İste var denince kaçış olmuyor

Allah korusun ,en iyisi aldırmak evet canım

Senin safra kesende ne vardı?
Bende agrı sızı yapmıyor
Canım benim ilk hamileliğimde göründü.7. ayda sarılığa çevirdi.Bildiğin portakala çevirdi.Karaciğerimde,dalağımda sorun oldu.
Doğum sonrası 1 yıl hastaneden çıkmadım:)Hatta kızları bundan emziremedim.2 defa hortum sarkıttılar.3 gün yoğun bakıma aldılar.Taşı çıkaramadılar kanala düştü:)
Benim karışıktı yani:)
Sıkıntıdan değil 2. hamileliğimde aynı sorunları yaşamamak için oldum:)

Ne zorluklar, sıkıntılar çekmişsin çok geçmiş olsun canım benim Allah birdaha yaşatmasın.
Herşey insanlar için

Allah korusun olmamak ilerde sıkıntı yapıyor, korkutmak istemiyorum ama karaciğere çok zarar veriyor,safra dendi mi ol,kurtul derim hep
Canım bana o dönem kanser dediler.Ondan biyopsi falan yapmak istediler.O hortumlar sonrası kaçtım:)Olmak istemedim.Tahlillerim çok sıkıntılıydı.Hala enzimlerim sorunlu benim:)
Ondan olmak lazım:)

Ne zorluklar, sıkıntılar çekmişsin çok geçmiş olsun canım benim Allah birdaha yaşatmasın.
Herşey insanlar için
İşte mükafatım büyük olduğu için elde etmem kolay olmadı.
Yani 2 yıldan fazla sürdü hamile kalmam,sonrasında 2 yıl sağlık sorunları,sonra 2 minik cadı hiç uyumazlardı:)
Ama şimdi çok şükür meyvesini yiyorum.
Yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır:)Her çektiğimiz sıkıntının arkasında bir mükafat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…