Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Yani diyelim taş var,o taş yok olmuyor ,hatta artıyor,büyüyor bazen ,korkutmak istemem ama ihmal etme diyebilirim sadece
Benim ki taş değil et parçası oluşmuş. Nasıl oluştu bilmiyorum. Önceki gebeliğimde yoktu bu. Doktor da şuan takipte kalalım dedi. Büyümesi yıllar alıyormuş. Bazen aldırayım, kurtulayım diyorum. Bazen biraz daha bekleyeyim diyorum.

Çok şükür

Canim,sonucta ameliyat olmak lazım demek,bende yok,sende var,demek ki sıkıntı,böyle düşünmek lazım aslında

O zaman korkma canım benim taş bayağı büyüktü:)

Allah korusun canım. Çok zor günler geçirmişsin
Canım aylarca sıkıntı yaşadım 4. ayda hortum sarkıtmak istediler ama benim zor olacağından ve emzirmede sorun yaşayacağımı söylemediler.
Yoğun bakımda kaldım.Ateşim 42 ye çıktı.
Tek derdim o oldu 1 hafta radyasyondan emziremedim sonrada çok istemediler.2 ay ancak emzirdim.İçimde kaldı:)
Sağol canım

Yanında kim vardı bu süreçte. İnsan yaşarken başka anlatırken daha bir başka oluyor değil mi rabbim bir daha yaşatmasın. Sana kızlarına ailene sağlık sıhhat versin

Yanında kim vardı bu süreçte. İnsan yaşarken başka anlatırken daha bir başka oluyor değil mi rabbim bir daha yaşatmasın. Sana kızlarına ailene sağlık sıhhat versin
Annem çocuklara baktı canım:)Erkek kardeşim gelmişti.Kızlar 4 aylıktı. Baş edememişler ama mecburen idare ettiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…