Chess babam henüz 53 yaşlında ve inanılma zeki bir adam inanamazsınız.Eşim bana geçenlerde dedi ilk zmanlar senin anlattıklarına inanmıyordum böyle mantıklı konuşan bir adam çocuklarına böyle şeyler yapmamıştır.ama konuştuklarıyla icraatı çok farklı diye itiraf etti.Üstelk babama defalarca içimi döktüm ama her seferinde kendini korumaya alıyor ve o at gözlüğünü çıkaramıyor.Evet sizi ihmal ettim ama anneniz yüzünden ama şunun yüzünden bir kere evet kızım affet hatalıyım dese unutucam .Affetmek istiyorum çünkü..üzücü bi durum, sanırım artık yaşlılığında getirdiği sağlıklı düşünememe durumuda var
sanırım üvey anne kurbanı olmuşsun
bence çocukluğunu düşünmekten vazgeç artık, eğer vazgeçemiyorum diyosanda babanla dışarda bi yerde buluşun baba-kız olarak yüzleş babanla, içini dök, sonrada unut gitsin bunları, seni üzmekten başka neye yarıyorki bu biriktirdiklerin, ne sana ne başkasına faydası var, bence üzülüp yıpratma artık kendini, yetişkin koskoca adam napabilirsin ki, yüzleş ve unut gitsin
Chess babam henüz 53 yaşlında ve inanılma zeki bir adam inanamazsınız.Eşim bana geçenlerde dedi ilk zmanlar senin anlattıklarına inanmıyordum böyle mantıklı konuşan bir adam çocuklarına böyle şeyler yapmamıştır.ama konuştuklarıyla icraatı çok farklı diye itiraf etti.Üstelk babama defalarca içimi döktüm ama her seferinde kendini korumaya alıyor ve o at gözlüğünü çıkaramıyor.Evet sizi ihmal ettim ama anneniz yüzünden ama şunun yüzünden bir kere evet kızım affet hatalıyım dese unutucam .Affetmek istiyorum çünkü..
ne kadar zeki ne kadar okumuş olsalar da maalesef bazıları böyle...
annem hep söylerdi erkeğin eşi varsa çocuklarını bir gözü görür eşi olmayınca ikisi de görmez diye. bu da öyle bişey... (gerçi sözüm meclisten dışarı mutlaka çocuklarına düşkün aile babaları da vardır)
zayıf karakterli oldular mı iş bu noktaya geliyor. eşiyle olan kişisel sorunlarından dolayı çocukları da sanki onun bir parçasıymış gibi görüp yok sayarlar ayak bağı görürler. olan evlatlara olur. hatta zamanında uğraşırlar düzeltmek için ellerinden geleni yaparlar ama boştur...ancak ne zaman elden ayaktan düşerler o zaman istemedikleri yavruları akıllarına geliverir. sizin de içinizden gelmez yardımcı olmak o zaman da hayırsız evlat olursunuz...
size tavsiyem yokmuş gibi davranın yok sayın... ben çok uğraştım olmayınca olmuyor. bir noktadan sonra sağlık gidiyor. o yüzden gerçekten üstünde durmayın. biliyorum çocukluktan itibaren kimbilir ne fırtınalar koptu ne yaralar açıldı içinizde ama onu tamir edebilecek olan kişi sizsiniz babanız daha çok kanatır... ne güzel yuva kurmuşsunuz sarılın o yuvaya mutlu olun...
Zate sonunu hiç iyi görmüyorum.Hakkımızı, rızkımızı hep başkalarına yedirdi.Bu yüzden şimdilerde bile iki yakası bir araya gelmiyor. çok ahımızı aldı çoook belki gitseydi aramasaydı nefret ederdik sadece ama varlık içinde yokluk ne demek.Ahirette vermem hakkımı bu Dünyada gönlümü almaz ise..
Canım onların çocuklarına ayrı babalık yaptı onları sindirdim artık bu yakınının çocukları .Düşün yakını dediğim kişi anne ve bir kız.Kızın kocasıda çok zengin ama etraflarında hiç ama hiç akrabaları yok. Anlatsam inanmazsın kız o kadar kötü ama o kadar kötü karakterliki kimse istemiyor etrafında .Babamda çok yakışıklı karizmatik bir adamdır yani insanlar babamla konuşmayı sever.İşte onlarda o eksiklik duygularını babamı oturtarak kapatmaya çalışıyorlar heralde .Sürekli babamın etrafındalar tamam babamın durumu bozuldu ama hala zengin sayılır ne demek istediğimi anladın mı canım.Allahtan mükemmel bir annem vr.O hasta haliyle bile evlatlarım derdi.Baban zamanında daha, eşinin etkisi altına girmiş..sizi önemsemesi de sadece görevmiş gibi olmuş..
Adam buysa değiştiremiyorsan,ya kabulleneceksin ya da hissettiklerini tek tek söyleyeceksin..
o anlattığın kişi, üvey annenin kızı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?