Nasil olucam iste nasil davranacagimi bilmiyorum
önce sakin olacaksın, soğuk kanlı davranacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil olucam iste nasil davranacagimi bilmiyorum
biz de 3 görümceyiz, erkek kardeşimi şimdi bile alıp tatile gidesim var
Anladim ama dogru olurmuydu daha cok yeni nisanlilar ve kizin ailesi zaten kabullenmiyor.sizinde kardesiniz varmis simdi bile alip tatile gidesiniz var ve dogal hakkiniz.yazdan yaza gordugu kardesiyle tatile gidebilir nisanlisi olmadan.evli olsalar tabiki durum daha farkli olurduhayır sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.ben konu sahibinin de bu tatile nişanlısıyla katılmasını kastetmiştim ok?
Senin eşini senden ayrı alıp tatile götürseler hoşuna gider mi?
Biraz empati
Daha yeni nişanlanmışlar ayıptır.
Anladim ama dogru olurmuydu daha cok yeni nisanlilar ve kizin ailesi zaten kabullenmiyor.sizinde kardesiniz varmis simdi bile alip tatile gidesiniz var ve dogal hakkiniz.yazdan yaza gordugu kardesiyle tatile gidebilir nisanlisi olmadan.evli olsalar tabiki durum daha farkli olurdu
1 gunluk gelin evde birakilip gidilmemiski.1 gunluk nisanlisini birakip sadece yazlari gordugu ablalariyla tatile gitmis.katiliyorum bence de biraz empatiSenin eşini senden ayrı alıp tatile götürseler hoşuna gider mi?
Biraz empati
Daha yeni nişanlanmışlar ayıptır.
1 gunluk gelin evde birakilip gidilmemiski.1 gunluk nisanlisini birakip sadece yazlari gordugu ablalariyla tatile gitmis.katiliyorum bence de biraz empati
Allah kolaylık versin, 4 görümce işiniz zormuş :) Nişanda zaten aileler kolay kolay huzur vermez yanlız kalmayın diye ellerinden geleni yaparlar belki de böyle birşeydir, nişanlınız istese pekala durdurabilir herkesi baskın karakterlikle alakalı bu biraz, böyle işiniz evlenince de zor olacak. Bir de tatil muhabbetinde sizin tavrınız hoş olmamış ablasıyla tatile gitmiş ne var ki bunda? siz onlarla olan anlarına müdahale ederseniz onlarda sizinle olan anlarına müdahale eder. Belki de yaptıkları kısasa kısastır.Merhaba kızlar hafta sonu nişanım oldu çok şükür. 1 senelik çabadan mücadeleden sonra ailemi zor ikna ettim nişanlandım. Tabi daha annemin laf sokmaları devam ediyor. Neyse gel gelelim asıl konuya bir günlük nişanlımı alıp ablası tatile götürdü bugün. Ben istememe rağmen. Bana iki gün gideceğiz antalyaya dediler dört oldu beş oldu o günler...Nişanlım benim istemediğimi biliyor yok neymiş onlar küsermiş ben küsmüyorum ya sanki. Nişanlım ilçede oturuyor dün sabah geldi yanıma dedik hiç yalnız kalamıyoruz biraz tek takılalım oturalım bi yerlerde zortt telefon çalıyo ablası nerdesin. Diğeri arıyo kartıma para yatır. Öbürü arıyor eşyalarımı getir. Annesi arıyor taksiti yatır.Dört tane ablası var tek erkek ne olsa buna deniyor ablalarının hepsi evli kocaları ne güne duruyorsa babasıda elini ayağını çekmiş hayattan. Sinirlendim bi dedim başbaşa kalalım dedik rahat bırakmıyolar. Nişanlımda yok herkes bana küsüyo bana tavır yapıyor sıkıldım artık peşimi bıırakmıyolar diyor. Onlar ne dese oluyor benim istemediğim şeyleri bana zorla kabul ettiriyor.Sonuç olarak bi başbaşa kalamadık.Nişan fotolarımızaberaber bakmaya gideceklerde yok dedim gelmesinler istemiyorum cana geldim artık. Ben diyo koşa koşa gitmiyorum tatile mecburen gidiyorum falan filan. Bende çok kıskancım napim biriyle göz ucuyla bakması bile yeter bana çok kızıyorum. Çünkü daha önceden bazı şeyleri yakalamıştım. Unutamadım napim. Şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlıma biliyorum onun işide zor benden başka anlayışlı davranan yok o da çok şikayetçi olanlardan.Bazen bende çok sıkılıyorum dayanamıyorum bunaltmakta istemiyorum kendini. Nasıl bi yol izleyeyim bi akıl verin kızlar tatile bile zorla götürdüler![]()
Olabilir yanabilir.sen kendi ailen hakkinda ona dert yanabilirsin ama onun yorum yapmasi dogru olmaz ayni sekilde seninde oyle.ailesinden bile kiskanmayin lutfen.hirsiniz yipratir ikinizide.atamaz,satamaz kaldi ki memleketteyken yapmiyolarmis boyle seyler.3 ayligina ailesini idare edemicekseniz yiyip bitircekseniz kendinizi hic girmeyin bu yola.cunku bunu kaldirabilecek bi insana benzemiyosunuz.biraz buyutuyosunuz
Pardon ama ablalariyla tatile gitmesinin nesi kotu ben anlamadim?satasmak icin degil gercekten meraktan soruyorum.hic iyi olmayan ne bunda?
yani tatile gitmesine neden karışıyorsunuz ki ablalarıyla tabiki gidicek, madem daha önceden birileriyle bakışmış ve bu yüzden güven sorununuz var neden nişan yaptınız çocuk oyuncağı mı bu, yalnız kalma olayı konusunda haklısınız ama bu arada fatura falan için heraldeki anne arıcak yatır die
1 günlük nişanlı olarak aile ilişkilerine karışmamalısın.Ablası kardeşini tatile götürebilir veya arayabilir.Onların kendi kardeş bağlarıyla ilişkileriyle alakalı.Nişanlın ve senin yaşın küçük sanırım.
çok abartıyor konu sahibi , tatil olayı biraz zamanla ilgili önceden planlanmış bir şey olabilir
1 gunluk gelin evde birakilip gidilmemiski.1 gunluk nisanlisini birakip sadece yazlari gordugu ablalariyla tatile gitmis.katiliyorum bence de biraz empati
Kizlar yanlis anliyorsunuz yazdiklarimi. Sadece bana gitmek istemedigini zorla goturuldugunu soyluyor. Ama bizimde islerimiz var emin olun bizde gorusemiyoruz o ilcede okullar acilinca hic mi hic gorusemiyecegiz bi persembe gunumuz vardi bos onda da nisan fotolarini secelim dedik bunu bildikleri halde tatil uzatildi bu suc benimse kabul
Merhaba kızlar hafta sonu nişanım oldu çok şükür. 1 senelik çabadan mücadeleden sonra ailemi zor ikna ettim nişanlandım.tnnemin laf soiı devam ediyor. Neyse gel gelelim asıl konuya bir günlük nişanlımı alıp ablası tatile götürdü bugün. Ben istememe rağmen. Bana iki gün gideceğiz antalyaya dediler dört oldu beş oldu o günler...Nişanlım benim istemediğimi biliyor yok neymiş onlar küsermiş ben küsmüyorum ya sanki. Nişanlım ilçede oturuyor dün sabah geldi yanıma dedik hiç yalnız kalamıyoruz biraz tek takılalım oturalım bi yerlerde zortt telefon çalıyo nerdesin. Diğerio kartıma para yatır. Öbürü arıyor eşyalarımı getir. Annesi arıyor taksiti yatır.Dört tane ablası var tek erkek ne olsa buna deniyor ablalarının hepsi evli kocaları ne güne duruyorsa babasıda elini ayağını çekmiş hayattan. Sinirlendim bi dedim başbaşa kalalım dedik rahat bırakmıyolar. Nişanlımda yok herkes bana küsüyo bana tavır yapıyor sıkıldım artık peşimi bıırakmıyolar diyor. Onlar ne dese oluyor benim istemediğim şeyleri bana zorla kabul ettiriyor.Sonuç olarak bi başbaşa kalamadık.Nişan fotolarımızaberaber bakmaya gideceklerde yok dedim gelmesinler istemiyorum cana geldim artık. Ben diyo koşa koşa gitmiyorum tatile mecburen gidiyorum falan filan. Bende çok kıskancım napim biriyle göz ucuyla bakması bile yeter bana çok kızıyorum. Çünkü daha önceden bazı şeyleri yakalamıştım. Unutamadım napim. Şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlıma biliyorum onun işide zor benden başka anlayışlı davranan yok o da çok şikayetçi olanlardan.Bazen bende çok sıkılıyorum dayanamıyorum bunaltmakta istemiyorum kendini. Nasıl bi yol izleyeyim bi akıl verin kızlar tatile bile zorla götürdüler![]()
Tamam bende sana kendini bunun icin yiyip bitirme diyorum.bu senin degistirebilecegin veya senin demenle degisebilecek bisey degil diyorum ve susuyorumKizlar yanlis anliyorsunuz yazdiklarimi. Sadece bana gitmek istemedigini zorla goturuldugunu soyluyor. Ama bizimde islerimiz var emin olun bizde gorusemiyoruz o ilcede okullar acilinca hic mi hic gorusemiyecegiz bi persembe gunumuz vardi bos onda da nisan fotolarini secelim dedik bunu bildikleri halde tatil uzatildi bu suc benimse kabul
tam zamanı o dönemler çok yorucu oluyor
ayrıca söylediğim şey latifeydi ama kardeş her zaman kardeş işte
Aynen canim cok haklisin. Bakiyo bi ben alttan aliyorum almasam bile zorla kabul etmek zorunda kaliyorum baskalari icin bizim aramiz bozulmasin istiyorum. Onlar kusermis alinirmis ben bisey yapmiyorum sanki.Ben olsam nişandan 1 gün sonra tatile gideceksem nisanliminda gelmesini isterdim..
Zorla gideceğini sanmam..
Ablalarinin da esleri calisiyorlarsa ve nisanliniz calismiyor ise belki de o yuzden ondan istiyorlardir islerini halletmesini..erkekler es ve alilesini denge de tutmayi zaman icinde ya ogreniyor ya ogrenemiyor...eger ki erkek tarafi sizin evlenmenizi istiyorlarsa cok problem yok gibi ama dikkatli olmakta fayda var gozlemleyin..ayrica sizin istekleriniz makul oldugu surece red etmemesi gerekir..ama erkekler genelde boyle bir tarafin alttan aldigini gorunce o nasilsa oyle diye diger tarafin isteklerini yapip kolaya kaciyorlar..
Saol canim derdimi anlamissin kisaca tesekkurlerEş de olabilir nişanlı da olabilir ne fark eder ki? :)
Konu sahibinin ilk yazdığına istinaden söylüyorum, bir ablası arıyor neredesin? Diğer ablası arıyor karta para yatır vs vs diye.
Sorun nişanlısını bırakıp ablalarıyla tatile gitmesi değil, ablalarının nişanlısıyla bir türlü başbaşa bırakmamaları. :)
Tabi ki kardeş kardeş. Benim de 3 abim var. Ama hiç bir zaman yengemlerin rahatsız olacağı bir davranış sergilemedim. Bir yere gitmek istiyorsam önce yengelerime söylerim onlar müsaitlerse abilerime söylerim.
Durduk yere kimsenin evinin huzurunu kaçırmaya gerek yok. Sonuçta aile bir yere kadar. Evlendikten sonra evin kapısı kapanır içeride sadece karı koca kalır.
Neyse. kivimuz tekrar söylüyorum Allah yardımcın olsun.
ailesiyle gittiği tatile bence karışmaya hakkın yok, kıskançsın bazı şeyler görmüşsün olabilir affettiysen hayatı zindan etmeyeceksin he ben unutamam güvenmiyorum diyosan ayrıl gitsin tohumuna para mı saydın? her bi yere gitmesinde sen böyle huzursuz olursan evlenince delirirsinnMerhaba kızlar hafta sonu nişanım oldu çok şükür. 1 senelik çabadan mücadeleden sonra ailemi zor ikna ettim nişanlandım. Tabi daha annemin laf sokmaları devam ediyor. Neyse gel gelelim asıl konuya bir günlük nişanlımı alıp ablası tatile götürdü bugün. Ben istememe rağmen. Bana iki gün gideceğiz antalyaya dediler dört oldu beş oldu o günler...Nişanlım benim istemediğimi biliyor yok neymiş onlar küsermiş ben küsmüyorum ya sanki. Nişanlım ilçede oturuyor dün sabah geldi yanıma dedik hiç yalnız kalamıyoruz biraz tek takılalım oturalım bi yerlerde zortt telefon çalıyo ablası nerdesin. Diğeri arıyo kartıma para yatır. Öbürü arıyor eşyalarımı getir. Annesi arıyor taksiti yatır.Dört tane ablası var tek erkek ne olsa buna deniyor ablalarının hepsi evli kocaları ne güne duruyorsa babasıda elini ayağını çekmiş hayattan. Sinirlendim bi dedim başbaşa kalalım dedik rahat bırakmıyolar. Nişanlımda yok herkes bana küsüyo bana tavır yapıyor sıkıldım artık peşimi bıırakmıyolar diyor. Onlar ne dese oluyor benim istemediğim şeyleri bana zorla kabul ettiriyor.Sonuç olarak bi başbaşa kalamadık.Nişan fotolarımızaberaber bakmaya gideceklerde yok dedim gelmesinler istemiyorum cana geldim artık. Ben diyo koşa koşa gitmiyorum tatile mecburen gidiyorum falan filan. Bende çok kıskancım napim biriyle göz ucuyla bakması bile yeter bana çok kızıyorum. Çünkü daha önceden bazı şeyleri yakalamıştım. Unutamadım napim. Şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlıma biliyorum onun işide zor benden başka anlayışlı davranan yok o da çok şikayetçi olanlardan.Bazen bende çok sıkılıyorum dayanamıyorum bunaltmakta istemiyorum kendini. Nasıl bi yol izleyeyim bi akıl verin kızlar tatile bile zorla götürdüler![]()
Senin niaşnlın çocuk mu? Kim kimi zorla götürüyor.Eğer nişanlın kendi ailesini kırmaktan çekiniyorsa,onun sorunu.Sen karışmamalısın.Sizin işlerinizi,görüşüp görüşmemenizi onun kendisinin düşünmesi lazım.Hiç kötü kişi olma.Nişan fotolarını da tatilden döndükten sonra seçersiniz.Kimse kimseyi istemediği bir yere götüremez.Nişanlında istiyor ki gitti.Ttail yapıyor ailesiyle.Ben sorun göremiyorum.Kizlar yanlis anliyorsunuz yazdiklarimi. Sadece bana gitmek istemedigini zorla goturuldugunu soyluyor. Ama bizimde islerimiz var emin olun bizde gorusemiyoruz o ilcede okullar acilinca hic mi hic gorusemiyecegiz bi persembe gunumuz vardi bos onda da nisan fotolarini secelim dedik bunu bildikleri halde tatil uzatildi bu suc benimse kabul