- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Sinema tv reklam sektorunde gorsel efekt ve animasyon yapiyorlar, yorucu bir isi var her gun karsisindaki iki ekrana bakarak goruntu tasarliyor. Onu anliyorum ama tatillerde de ayni, yani genel olarak boyle. Ne yapacagimi sasirdim artikEşiniz ne iş yapıyor çok mu stresli bir işi var? Bence tedavi olması gerekiyor hiç normal bir durum değil. Ayrıca sonuna kadar haklısınız böyle hayat geçmez
Sevgililik doneminde hep o antalyada okuyordu, ben istanbuldaydim, okulu bitirdi askere gitti geldi ise basladi evlendik, yani uzaktan uzaga cok fazla anlamiyor insan. Evlendikten sonra da bahsettigim gibi hayatimiz cok yogundu hep yogunluga bagliyordum ama simdi simdi anliyorum ki yogunluk tek basina sebep degilYaklaşık 10 yıldır eşinizi tanıyor olmalısınız daha öncesinde sevgililik olduğuna göre hep mi böyleydi? Böyleyse birde üstüne neden çocuk yaptınız?
Acaba kansizligi mi var sekeri mi var diye dusundum bende, 6 ayda bir tum kan ve vitamin tahlilleri yapiliyor benden daha iyi kan sonuclari.Abartmıyorsunuz tabi ki evlilik böyle bir şey değil ki. Evliliğin içinde yalnız kalmış bir kadın olarak bunu sıkıntı etmeniz o kadar doğal ki.
Eşinizin durumu uykudan biraz fazlası sanki. Ne bileyim bir değerlerine filan baktırsa ya da ruhsal durumuna?
O cok ayri bir sorun ne yazikki. Bir araci pert etmisligi var uyudugu icin, defalarca da direksiyonda uyandirdim onu fark ederek, o yuzden asla bir yere yalniz gitmesine izin vermiyorum, gunduz degil ama gece yolculuklarinda oluyor genelde, geceleri mumkun oldugunca cikmiyoruz yola, ve ne yazikki kabul etmiyor uykusu geldigini...Tedavisi yok mu?
Uykusu gelmese bence birçok aktiviteye katılabilir sorun uyuması.
Ayrıca uykusu geliyorsa araba kullanmasın lütfen.
Kendini düşünmüyorsa diğer insanları düşünsün.
Bi anlık dalgınlığa bakar, şakası yok.
Calistigi sektor sebebiyle rahat bir calisma ortami asla olmayacak onu biliyorum, su an sektordeki en rahat calisanlardan biri cunku, ama ben yogunluk olduguna da inanmiyorum artik, 1 ay yaz tatili yaptigimiz zamanlar oldu, o zaman da cok farkli degildi durumIs yoğunluğu gercekten cok etkiliyor. Benim esimde subat ayına kadar biyleydi ama cabalardi. Bazen de gercekten hic bir cabasi olmazdi. Anlamaya calisirdim ama içten içe kizardim. Subat ayinda is değiştirdi . Hersey o kadar degisti ki... cok sukur normal.insanlargibi oturup sohber esiyoruz, gittigimiz yerden yaptığımız seylerden keyif alir olduk.
Umarim atlatabilirsiniz sizde
Aslinda 8 saat uyumuyor, yani az uyuyor, ama ayakta oldugu surelerde surekli bir uyuklama halinde, uyuklamasa bile kendi kendine tel karistirir filan, birlikte hic bir paylsimimiz yok. Psikiatriste gitmesini defalarca soyledim, ben iyiyim abartiyorsun diyorDoktora gitsin.
Psikiyatriste gitsin.
Benim standart 8 saat uykuya tahammülüm yok, bana çok çekilmez geliyor böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?