• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paylaşmak istedim.

Eşiniz haklı bizim burada da çok kar var ve benim eşimde sabah sakın arabayla çıkma dedi iyikide çıkmamışım , bence herşeyi kötü algılamayın eşiniz sizi ve kendisini düşünmüş..Ayrıca taksilerin hepsi kar lastiği taktırmak zorunda..Belli ki sizin aracınızda lastik yok. E o zaman bile bile lades demiyecek ya adam..

Bencede eşinizin sizi almaya gelmesindense taksiyle dönebilirsiniz eve. Bizde de durum tam tersi oldu eşim akşam çıkışta gelip alırım seni hava çok kötü dedi bende hayır gelmene gerek yok en kötü ihtimalle taksiye biner gelirim dedim.

estağfirullah kızmadm.

evet aracımızda kar lasitiği yok.o konuda haklısın.

eşimin beni ve kendini düşündüğünü söylemişsin ya. beni düşünmediğini ve sadece ve sadece kendini düşündüğünü bildiğim için bu kadar üzülüyorum. çünkü eşimi gerçekten tanıyorum o yüzden bu konuyu açma amacım.

kızlar tüm Türkiye'de olduğu gibi bulunduğum yerdede inanılmaz kar var.

sabah işe inanılmaz zor geldim. eşimin işi gereği bugün ona tatil. arabaya cesaret edemedim yollar baya sıkıntılı. sabah eşimide uyandırmadım beni götür diye çünkü kalkıpta getirmez biliyorum.

neyse güç bela geldim işe. eşim aradı ne var ne yok diye öğlen saatlerinde. dedim hava çok kötü sabah çok zor geldim. bana diyoki çıkışta ben seni almaya gelemiycem. bu soğukta hiç arabayı çıkarmayalım. çalıştırmayalım.
sen taksiyle gel.

bende çok bozuldum. niye taksiyle geleyim taksi nasıl çalışıyosa bizim arabada çalışır. oda yok falan filan taksiyle gel dedi. acayip sinirim bozuldu. neyse tamam gelme paramla rezil oluyorum dedim kapattım teli.

iş çıkışı olsa arabayı çıkaramasa anlarım yürüyerek bile giderim ama bana peşin peşin böyle demesi.

eşim hep böyledir. sevip sevmediği konusunda bişey diyemiycem ama beni zerre düşünmediğine eminim. kocam böyle zamanlardan benm yanımda olmayacakta ne zaman olacak.

bu ve bunun gibi birçik sorunlarımız var eşimle. bu sadece içlerinde bir örnek. hepsininde ortak özelliği eşimin beni düşünmemesi.yaklaşık bir haftadır hastayım ne bir çorba ne bir sıcak bişi yapmışılığı yoktur. dün yanında öksürüyoyurum ama nefesim kesilir bi şekilde bi dönde sor iyimisin diye. geçen hafta beni aradığında sordu nasıl olduğu hastalığında diye . ondada para istemek için aradıda o yüzden.

hastalıkta sağlıkta diye söz verdik birbirimize ama ilerisini düşünüyorum ve Allah'a hep dua ediyorum beni onun eline düşürme diye. çünkü gerçekten bana bakmaz bunu çok ii biliyorum. bu evlilikte benim kaderim mi onu hiç bilmiyorum........
bu havada bende arabayı çıkarmam da çıkarttırmam da eşiniz haklı fazla alıngan davranmışsınız bu konuda :KK14:

Karli havada kendinizi tehlikeye atmayin istemistir diye düşünüyorum..
Hastalik konusundada erkekler bizim kadar hastalik konusunda titiz davranmiyorki maalesef..

severek mi evlendiniz peki. merak ettim sadece

Bence biraz fazla sert çıkmışsınız.Hatta paramla rezil oluyoruz sözü ağır olmuş.
Çünkü bu havalarda özel araç çıkartmak akıl karı değil ya toplu taşıma yada her hava koşulunda prof olan taksileri kullanmak en akıllıcası.
Eşinizde bunu belirtmiş.

mesafe yakın. ama sabah işe çok zor geldim. sadece kar olsa iyi ianaılmaz b,r fırtına ve tipi vardı dışarda.

konuştuğumzda öğlen saateleriydi. gelmek isteyen kişi zaten bir çaresini bulur.şuanda kar yağışı falan durdu. yollar falanda açıldı zaten. peşin peşin konuşması beni üzen.

Kendileri grip olunca 3 yaşında çocuktan beterler. Burdaki konuları okudukça anlıyorum ki bütün erkekler aynı. Üzme kendini Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

gün içinde seni düşünüp arayıp sırmuş, çok düşüncesiz olduğunu düşünmüyorum. bir de adam tatil neden boşuna evden çıkıp arabayla uğraşacak ki sırf ona eziyet olacak taksiyle gelmek de aynı şey. taksiler donanımlıdır kara uygundur şimdi.

haklısınız kızlar ama üzntüm birikimin sonucu.

birgün işyerindeym bebğimde var. eşim aradı çocuk durmuyor ağlıyor zırlıyor. susturamıyrz. neyse eşime dedim ki o zaman tamam gel beni al arabayla.

bana ne dedi biliyormusnz. sen şimdi kendin yürüyerek gelde dönüşte bırakırım. bu ve bunun gibi o kadar çok şey varkii.

Diğer sorunlarınızı bilemem ama bu konuda ben de eşine katılanlardanım.
Kar lastiğiniz de yokmuş. Taksiler en azından ticari olduğundan kar lastikleri olmak zorunda ve daha güvenli...

haklısınız kızlar ama üzntüm birikimin sonucu.

birgün işyerindeym bebğimde var. eşim aradı çocuk durmuyor ağlıyor zırlıyor. susturamıyrz. neyse eşime dedim ki o zaman tamam gel beni al arabayla.

bana ne dedi biliyormusnz. sen şimdi kendin yürüyerek gelde dönüşte bırakırım. bu ve bunun gibi o kadar çok şey varkii.

Canım bana fazla alıngansın gibi geldi.
Eşin çocuğa bakıyormuş bırakıp seni almaya nasıl gelsin?
Birçok erkek çocuğa bakmıyor bile yine şanslısın bence.

Arabayı çıkarmıyorsa sabah kalkıp yürüyerek götürecek o zaman.
Bizim de burada hava karlıydı sabah elimde de bilgisayar çantası vardı eşim hasta olmasına rağmen sabah 8.30 da karda benle yürüdü işe bırakıp eve döndü çıkışta da gelecek. Bunu anlattım çünkü bana gelemem deseydi ben de senin gibi çok bozulurdum
Tamam arabayı çıkarmasın ama gelip alsın bi zahmet.
Bi arkadaşım vardı hamileydi
Dize kadar karda eşi arabayı çıkarmaz kadını da okula götürmezdi. Biz kol kola giderdik işe kayarak. Valla aklıma geldikçe sinir oluyorum yine.

Tüm mutsuzluklarin tek sebebi var o da beklenti. Eşiniz dahi olsa beklentiniz olmasın. Boylelikle beklemediğiniz davranislarda bulunmasi sürpriz olur ve dahi mutlu eder. Gerçi ben de beklentisiz olduğum için eşim tarafından "erkek gibi" , "başına buyruk" olmakla itham ediliyorum. Lakin en azından kavga sebebi benim hayal kırıklığim değil.

Su eşlere luzumundan fazla mana yükleyip kaba etlerini kaldirmayin rica ediyorum. Varsın gelmesin almaya, dusunmesin aramasin hatta. Gecenlerde eşime "kimse kimseye muhtaç değil. Bizi bir arada tutan ask ve bir adet imza. Ikisi de yok olabilir" dedim diye uc gun kustu hassas koca. Ancak bu bakış açısıyla kirilma ozelligimi torpuledim. Size de tavsiye ederim.

cnm bence eşin değilde kusura bakma ama biraz sen düşüncesiz gibi geldin bana allah korusun yollar çok kötü bi kaza olsa bişey olsa naparsın ozaman,zaten adam sana nasıl gelirsen gel banane dememiş ki atla taksiye gel demiş ki bence çok mantıklı.
Ama diğer konuları bilmediğim için bişey diyemiycem.

Back
X