Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben yanlış ifade ediyorum ya siz anlamamışssınız.
X in Cinsel tercihini geçtim bir çocukla böyle muhabbet yapması bile zaten hata.olay işyerinde duyuldu ve burası bir resmi kurum. Bazı konularda aklansa bile yanlışları var ve saklamak istediği Cinsel kimliği duyuldu. Ne diyeceğimi nasıl düşünmem gerektiğini ben bile şaşırdım. İnanın hiç tanımadığım birisi olsa 16 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz modunda şeyler söylerdim. Ama benim bir arkadaşlık bağım bile olmadığı halde x in de mağdur olduğunu düşünerek onun psikolojisini düşünmek beni mahvediyor
Bir gün nezarette kaldı.Aslında hapse girmesi güvenlik açısından olmuş.linç girişimi olabilecek bir durum ve kurum adı karalanmaması açısındanmış.Çünkü ortada hiçbir delil belge ispat yok.mağdurun yaşı küçük olduğundan.evet iftira yada gerçek bilirsiniz demedim zaten. Müneccim var mı da demedim.
Merhaba arkadaşlar. İki gündür gerçekten yüreğime oturan bir meseleyi paylaşmak belki dertleşmek istedim sizinle.
Yeni üyeyim. Forumu devamlı ihtiyacım oln konularda takip ederim.
Aslında mesele çok yakından tanımadığım ama iyi bir insan olarak bildiğim biriyle alakalı.Nişanlımın iş arkadaşı...
Yeni üye olduğum için yanlış düşünenler olabilir konu içeriği bakımından. Ama düşünebilirler mühim değil.
Nişanlımın saygın denilebilecek bir mesleği var dolayısıyla konuda bahsedeceğim nişanlımın işrkadaşı da öyle.
Bu şahsı işyerinden polisler götürüyor ve niçin nezarete atıldığı konusunda kimseye bilgi verilmesini istemiyor.
İddiaya göre bu x şahsı çocuk istismarı yapmış.x şahsı 25 yaşında ve mağdur 16.
X şahsına iddia edilen bu olay çalıştığı işyerinde duyuluyor.tabi çok çirkin bir iddia. X eşcinselmiş bunu itiraf etmiş gerçekten büyük bir mahcubiyet.mağdur çocukla sanırım netten tanışmış.bu mağdur denilen çocuğun başka kişilerle de ilişkisi varmış.ailesi bunu farkeder farketmez çocuğa baskı yapmış ve x şahsının ismini vermiş çocuk.çevresinde çok iyi bilinen x şahsı yani nişanlımın arkadaşı büyük bir mahcubiyetle eşcinsel ya da Cinsel dürtü bozukluğu olduğunu ama kimseye zarar verecek bir hareketinin olmadığını anlatmış.ağlayarak ve gerçekten büyük bir mahcubiyetle.hatta karakolda dahi polisler samimiyetine inanmış avukat konusunda yardımcı olmuşlar. Bir iftiraya kurban gittiği de aşikar.kendi rızasıyla telefonunu ve bilgisayarını teslim ediyor ve incelenmesini talep ediyor. Şuan hapiste.avukat dahil oldu ve nişanlım da diğer arkadaşları da bu x şahsı için gerçekten çok üzülüyorlar. Yanlış anlamayın iftiraya kurban gittiğini düşündükleri, çok güzel bir mesleği olduğundan ve bu meslekten men edilebileceği ve O kişinin psikolojisi açısından. Ortada bir istismar olmadığına eminler ve tanıdığım kadarıyla bende yapmaz diyorum. Ama allah bilir. Yani burada 16 yaşında bir çocuk sözkonusu iken ben hatta biz x şahsı ve şuan yaşadıkları için ( iftiraya kurban olduğunu düşündüğümüz için) çok üzülüyoruz. Benim gözüme uyku girmiyor diyebilirim dünden beri.yanlış düşünüyor olabilirim ama engel olamıyorum. Allah haklıyı haksızı ortaya çıkartsın inşallh diyorum. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak eleştirilmesi istemiyorum. Çünkü bir durumu açıkca ifade etmeye çalıştım. Başka hiç bir amacım yok.okuyanlar içim teşekkür ederim.
Not:Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışlarımı mazur görün.
Hapis icin suan suphe bile yeter tutuklu yargilanir cocugun ifadesi pedegoglar esliginde alinir ordan cikan sonuclara bakilir tabi pc falan incelenir mahkemede 3 aydan 3 aya olur (oyle biliyorum ) tutklu yargilanma sureci devam eder ilk mahkemeden sonrada eger ispatlanirsa avukati tutuksuz yargilanmasini talep eder vs vs.Merhaba arkadaşlar. İki gündür gerçekten yüreğime oturan bir meseleyi paylaşmak belki dertleşmek istedim sizinle.
Yeni üyeyim. Forumu devamlı ihtiyacım oln konularda takip ederim.
Aslında mesele çok yakından tanımadığım ama iyi bir insan olarak bildiğim biriyle alakalı.Nişanlımın iş arkadaşı...
Yeni üye olduğum için yanlış düşünenler olabilir konu içeriği bakımından. Ama düşünebilirler mühim değil.
Nişanlımın saygın denilebilecek bir mesleği var dolayısıyla konuda bahsedeceğim nişanlımın işrkadaşı da öyle.
Bu şahsı işyerinden polisler götürüyor ve niçin nezarete atıldığı konusunda kimseye bilgi verilmesini istemiyor.
İddiaya göre bu x şahsı çocuk istismarı yapmış.x şahsı 25 yaşında ve mağdur 16.
X şahsına iddia edilen bu olay çalıştığı işyerinde duyuluyor.tabi çok çirkin bir iddia. X eşcinselmiş bunu itiraf etmiş gerçekten büyük bir mahcubiyet.mağdur çocukla sanırım netten tanışmış.bu mağdur denilen çocuğun başka kişilerle de ilişkisi varmış.ailesi bunu farkeder farketmez çocuğa baskı yapmış ve x şahsının ismini vermiş çocuk.çevresinde çok iyi bilinen x şahsı yani nişanlımın arkadaşı büyük bir mahcubiyetle eşcinsel ya da Cinsel dürtü bozukluğu olduğunu ama kimseye zarar verecek bir hareketinin olmadığını anlatmış.ağlayarak ve gerçekten büyük bir mahcubiyetle.hatta karakolda dahi polisler samimiyetine inanmış avukat konusunda yardımcı olmuşlar. Bir iftiraya kurban gittiği de aşikar.kendi rızasıyla telefonunu ve bilgisayarını teslim ediyor ve incelenmesini talep ediyor. Şuan hapiste.avukat dahil oldu ve nişanlım da diğer arkadaşları da bu x şahsı için gerçekten çok üzülüyorlar. Yanlış anlamayın iftiraya kurban gittiğini düşündükleri, çok güzel bir mesleği olduğundan ve bu meslekten men edilebileceği ve O kişinin psikolojisi açısından. Ortada bir istismar olmadığına eminler ve tanıdığım kadarıyla bende yapmaz diyorum. Ama allah bilir. Yani burada 16 yaşında bir çocuk sözkonusu iken ben hatta biz x şahsı ve şuan yaşadıkları için ( iftiraya kurban olduğunu düşündüğümüz için) çok üzülüyoruz. Benim gözüme uyku girmiyor diyebilirim dünden beri.yanlış düşünüyor olabilirim ama engel olamıyorum. Allah haklıyı haksızı ortaya çıkartsın inşallh diyorum. Bu konuda fikir ve düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum. Ben kesinlikle yanlış anlaşılmak eleştirilmesi istemiyorum. Çünkü bir durumu açıkca ifade etmeye çalıştım. Başka hiç bir amacım yok.okuyanlar içim teşekkür ederim.
Not:Anlatım bozuklukları ve yazım yanlışlarımı mazur görün.
Ben X'e inanmadim. Çünkü hicbir cocuk ve o çocuğun ailesi hic yoktan sebeple böyle bir pislige adlarini karistirmak istemezler.!
Yazik, insanlik ne hale geldi!!!
Not: Ayrica bir delil falan olmadan sirf agliyor diye polisler: "ayy yazik kesin bu sucsuz" demezler... Ufak atsin da azcik civcivler yesin..
Ben X'e inanmadim. Çünkü hicbir cocuk ve o çocuğun ailesi hic yoktan sebeple böyle bir pislige adlarini karistirmak istemezler.!
Not: Ayrica bir delil falan olmadan sirf agliyor diye polisler: "ayy yazik kesin bu sucsuz" demezler... Ufak atsin da azcik civcivler yesin..
Sucsuzsa inşallah gerçekler çıkar ortaya.ama 16 yaşında olduğunu bilerek eyleme gecmediyse de yazışma yoluyla cinsel konuşmalar da tacizdir bence.cunku o yaştaki bir genç cinsel kimliğini bulma yolunda sapma yaşıyor bu konuşmalar sayesinde.asla uygun değil eyleme gecilmediyse bile.Bunu tabiki onaylamıyorum. Ama eylem olduğu konusunda iftira atılmış.yine de farklı şeyler.bu durum araştırılıyor ve mutlaka telefon internet dönümünde ortaya çıkacak.
Nişanlımın be diğer iş arkadaşlarının x e bir abi olarak yaklaşımları var şuan onlar da gerçeğin ortaya çıkması için uğraşıyorlar. Ailesinin perişanlığını gördükleri için. Kimseye yardım ve yataklık yapmak için değil.
konun da ne demişin iftiraya mı kurban gitti gözüme uyku girmiyor üzülüyorum sizin düşünceleriniz nedir demişin ?
bende iftira yada nedir bilemeyiz demişim dimi,öyle sinir sinirli müneccimizimiz yok o bu demenin anlamı yok.
sen konunu açtın bize sordun bende cevabımı verdim hoşunuza gider gitmez bilemem
ayrıca siz bu adamın mevkisiniz durumunu işini gücünü düşünüyorsunuz iyi hoşta bu yalan olsa bile 16 yaşında ki bir çocuğun böyle bir şeye adının karışması ve onun psikolojisini neden düşünmüyorsunuz?
bence o çocuğun durumu sizin işine önem verdiğiniz kişiden çok daha vahim ve ne atlatılacak bir durum nede anlatılacak bir durum.
Ben cok da dogru anladim hanimefendi. Bakin sizin bir yorumunuzu kopyaladim. Kirmiziyla isaretledigim yere bakin. Adami hic tanimadiginiz halde magdur oldugunu dusunuyorsunuz. Eminim 16 yasindaki o cocuk ayartmistir sizin meslek sahibi, masum, magdur X'inizi. Burda tek bir magdur var. O da 16 yasindaki cocuk. Zorla mi yaptirmislar X'e? Ne magduru Allah askina?
Bu konuda haklısınız ama bu çocuğun akranlarıyla sapkın ilişkileri olduğu ortaya çıkarılmış.akranlarınınn adını vermemiş sadece internette tanıştığı x kişinin adını vermiş.zaten x şahsı bütün telefon pc gibi eşyalarını teslim etmiş. Dökumler ortaya çıktığında bunun ispatlanabileceğini iddia ediyor
Iftiraya kurban gitmek, olmayan birseyin karsi tarafa suc isnat edilmesidir. Burda oyle birsey yok. X Bey herseyi dogrulamis. Sizin bu kadar karalar baglamanizi anlayamadim ben. Adamin yakini degilsiniz birsey degilsiniz.
Sucsuzsa inşallah gerçekler çıkar ortaya.ama 16 yaşında olduğunu bilerek eyleme gecmediyse de yazışma yoluyla cinsel konuşmalar da tacizdir bence.cunku o yaştaki bir genç cinsel kimliğini bulma yolunda sapma yaşıyor bu konuşmalar sayesinde.asla uygun değil eyleme gecilmediyse bile.
Ama yaşını bilmiyorsa,cinsel tercihi kendi gibi biriyle konuştuğunu saniyorsa suç değil bence.
bi önceki yorumum da yazdım neden bu kadar sorgulayıp dert yaptın diye
bende anlamadım tamam insani bir durum tanıdık vb ...üzülür ama bu kadar dert yapmak
aklım da deli sorular![]()
Iftiraya kurban gitmek, olmayan birseyin karsi tarafa suc isnat edilmesidir. Burda oyle birsey yok. X Bey herseyi dogrulamis. Sizin bu kadar karalar baglamanizi anlayamadim ben. Adamin yakini degilsiniz birsey degilsiniz.
Cumleleriniz -miş'li gecmis zamanla bitiyor. Yani size oyle rivayet edilmis. Neden duyduklariniza bu kadar itibar ediyorsunuz? O X issiz gucsuz biri olsaydi, hangi tarafa inanirdiniz? Birinin meslek olarak iyi bir konumda olmasi, boyle seyler yapmayacagi anlamina mi geliyor?Bu konuda haklısınız ama bu çocuğun akranlarıyla sapkın ilişkileri olduğu ortaya çıkarılmış.akranlarınınn adını vermemiş sadece internette tanıştığı x kişinin adını vermiş.zaten x şahsı bütün telefon pc gibi eşyalarını teslim etmiş. Dökumler ortaya çıktığında bunun ispatlanabileceğini iddia ediyor
Bakin burda da itiraf ediyorsunuz anlatilanlardan etkilendiginizi. Yani sizin bildiginiz sadece size anlatilanlar.Evet tamamen nişanlımın anlattıklarıyla duygusal olarak bir düşünceye girdim zaten. Bunun farkındayım.
Cumleleriniz -miş'li gecmis zamanla bitiyor. Yani size oyle rivayet edilmis. Neden duyduklariniza bu kadar itibar ediyorsunuz? O X issiz gucsuz biri olsaydi, hangi tarafa inanirdiniz? Birinin meslek olarak iyi bir konumda olmasi, boyle seyler yapmayacagi anlamina mi geliyor?
Bakin burda da itiraf ediyorsunuz anlatilanlardan etkilendiginizi. Yani sizin bildiginiz sadece size anlatilanlar.