paylaşmak istiyorum

amandab

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
17
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar ben geçen sene biri ile tanıştım ve birbirimizden çok etkilendik ama onun uzun süredir görüştüğü biri varmış neyse
görüştüğü kişiye aşık değildi ben de aramızda birşeyler olacak sandım o kişiyi sevmiyo bana resmen aşık oldu diyebilirim tabi ben bakışlarından anlıyorum böyle hissetmeme rağmen o kişi ile evlen di ve ben tabiki yıkıldım şunu anlayamadım bana böğle hissederken neden onu seçti anlayamıyorum ve daha sonra birkere karşılaştık bakışlar yine aynıydı ve tabi o evlendi ve yolunu çizdi ama bende şöyle birşey oldu sanki birda hiç kimseyi sevemiyecem gibi bir duyguya kapıldım

merhaba arkadaşlar ben geçen sene biri ile tanıştım ve birbirimizden çok etkilendik ama onun uzun süredir görüştüğü biri varmış neyse
görüştüğü kişiye aşık değildi ben de aramızda birşeyler olacak sandım o kişiyi sevmiyo bana resmen aşık oldu diyebilirim tabi ben bakışlarından anlıyorum böyle hissetmeme rağmen o kişi ile evlen di ve ben tabiki yıkıldım şunu anlayamadım bana böğle hissederken neden onu seçti anlayamıyorum ve daha sonra birkere karşılaştık bakışlar yine aynıydı ve tabi o evlendi ve yolunu çizdi ama bende şöyle birşey oldu sanki birda hiç kimseyi sevemiyecem gibi bir duyguya kapıldım

Bakislarindan sadece onun size asik oldugunu anladiginizi yazmissiniz. Adamin normal bakisini kendinize gore yorumlamis olabileceginize inaniyorum.

Onun disinda, uzun zamandir gorustugu biri varken ne diye adama hala umut bagladiniz onu anlamadim? Bir baska kadini sizin icin biraksa cok mu mutlu olacaktiniz? Gelecekte sizin sevgilinize bu yapilsa hosunuza gider mi? Her uzun suren iliskilerde ask ilk zamanlardaki gibi olmaz ama cok guclu bi sevgi olusur, bag olusur, kendinizi o zamanlarki sevgilisi, suanki karisiyla bir tutmaniz sizce dogru mu?

Adam onu seviyormus, onunla evlendi. Eger biraz kani bozuk bi tipse, sizden de faydalanmaya calisabilir. Bari buna alet olmayin, baska bir kadinin canini yakmayin...

zaten adam bir macera aramış ve sizi bulmuş..aşk yoksa neden berabermiş..neden evlenmiş.siz o kişiyle beraberken bu adamla çıktıysanız hatanız büyük.
.zaten sonuç beklenen olmuş. onla evlenmiş.size öyle hissettiği sırf sözde demekki.
o evlendi ama gözü yine dışarda işte. siz olmasanız bir başkası.. umarım eşi adamın ne mal olduğunu anlar bir gün

Son düzenleme:
bazı erkeklerin karakterleri böyle. anlamak zor değil. birini çok sever evlenir ama hep yedekte biri olsun gönlünü hoş etsin ister. sizide böyle ona yakın hissetmiş. bana aşık oldu diyorsunuzda aşk sadece bakışlarla yaşanmıyor. yada bizim yaşadıklarımız aşk değil ozaman. biraz kendinize gelin. size bakışlardan başka umut vermişmi? beni bekle demişmi? yada seni seviyorum dedimi? bunlar yoksa zaten bu sizin kuruntunuz olmuş. bırakın adamı yoluna gitsin. sizde kendi yolunuza.
allah karşınıza gerçekten size nasip ettiği adamı çıkarınca herşey uçar gider. aşkın gerçek halini ozaman tanırsınız. bir daha kimseyi sevemem tipinde arabesk halinize gülersiniz.

Bı erkegın hayatında bırı varken onun neden sızınle vakıt oldurmesıne goz yumuyorsunuz

Back
X