Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle bu dünyada herkesin payına düşen değiştirilemez şeyler olduğunu kabullenmek gerekiyor mesela aile fiziksel özellikleri sağlık sorunları vs hani dini inancınız hakkında fikrim yok ama kaderin herkes için farklı olduğuna herkesin gün sonunda nasibine kavuştuğuna inanmanız lazım bence. Her sabah uyandıktan sonra 3 dakika şükür edin sağlığınız ve sahip olduklarının için çünkü sürekli başkalarına odaklanıp kendimizi unutuyoruz sonuçta bu hayatta bizim de sahip olduklarımıza sahip olamamış çok insan vardır . Hikayenin içini bilmeden insanların dış görünüşüne olayları hayatlarını anlayış biçimine aldanmayın en mükemmel görünen hayatların bile sorunları sizinki den 10 kat zor olabilir. Şükür duygusunu derinden hissettiğinizde sahip olamadıklarınızı düşünüp üzülmezsiniz. Kimsenin sadece 1 bugün nasıl göründüğü yaşadığı ile ilgilenmeyin belki geçmişte tam tersiydi veya daha iyiydi kötüye gitti ya da gelecekte çok kötü olacak bilemezsiniz. Yaşını kaç bilmiyorum ben 29 yaşındayım etrafımda şu ana kadar bu tarz ibretlik hayat hikayelerine şahit oldum yani erkenden hayata atılıp güzel evlilik yapıp istediği eve taşınıp çok güzel işler yapan insanların birkaç sene sürmeden tersi hale gelebileceğini gördüm mesela hiç unutamıyorum liseden beri tüm herkesin kıskandığı bir arkadaşımız vardı erkenden iş buldu erkenden evlendi çok mutluydu derken eşi vefat etti yıllar sonra yeniden evlendi düşünün mesela bu hayatın içinden bakımda nasıl dışarıdan bakınca nasıl çok farklı değil mi ? Kısacası sadece görünene odaklanmayın ayrıca sizi tetikleyen kişi ve ortamlardan uzaklaşın inanın gösteriş meraklısı kişiler olmadıklarını gösteriyor sosyal medyaya kanmayın gerçekten mutlu ve huzurlu insanların büyük çoğunluğu medyada görünür olmaktan kaçınır . Hangi konulard daha çok etkilendiğinizi not alın mesela hangi konularda çok kıskandığınızı bulun . Üzerine düşünün acaba bu çocukluğunuzdan gelen bir durum olabilir mi? Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar
O cok guzel hayatlar gercekten guzel mi? Emin misin.
Baksan cook guzel bir islerimiz, hayatlarimiz vardi, ama sen git birde 10 gune bosancagim eski esime sor.
Sakin, evinden isine giden bir adamdan canavar yarattim resmen.