Paylaşmaya Çook ihtiyacım var.Çok üzülüyorum....

kendını anlatamamanın sebebı esının sana olan tavrından uzulup kendını anlatamaman mı yoksa normaldede mı cok uzgun olman?

yanı bır yorum yapıcam ama cok acıklayıcı yazmamıssın...nasıl bır tavır sergılıyor..
sıddetmı,senı saymama mı,umursamama mı, zıtlasmanızmı, sendenmı kaynaklanıyor.....yanı acıklasan esnın tavır sebeplerını elımnzden geldıgıne yardımcı oluruz

ben yasıyorum...
cok alıngan ve hassasım hanı bı laf soylese de alınsam surat assam dıye bakar oldum :37: alışkanlık oldu yanı bende surat asmak:ssz:
ama cok kotu bir şey..sevgilimde nefret edıyor bu huyumdan:( ama çözüm bulamıyorum bende.nasıl takmamayı ögrenıcez bılmıyorum bende okuyum barı yorumları

kendini neden anlatamıyorsun,
normalde ifade sorunun mu var yoksa eşinmi konuşturmuyor?
bazı erkekler vardır ne söylersen söyle lafı başka yerinden anlar,
bu onların taktiğidir...

Înann surat asmak elimde değil.tartışma büyümesin diye kapatmaya çalışıyorum ama kendimi savunamadığım için suratıma yansıyor.Eşim herşeyi sakız gibi uzatır sabaha kadar konuş dur.

ayyy sakız gıbı uzatan erkeklere sınır olurum...
yanı esının bu tavrındada surat asılmıycak gıbı degıl yanı...bend eolsam bende ıfade edemem kendımı sureklı uzatıyorsa..
kendımı baskı altında hısserım yanı bana konusma fırsatı vermıyorsa...
ama sende 3 konusmada 1 konus agır ozlu konus ki oda uzatmasn...o sana cvp verıyorsa susma yanı sende savn kendını..

ayyy sakız gıbı uzatan erkeklere sınır olurum...
yanı esının bu tavrındada surat asılmıycak gıbı degıl yanı...bend eolsam bende ıfade edemem kendımı sureklı uzatıyorsa..
kendımı baskı altında hısserım yanı bana konusma fırsatı vermıyorsa...
ama sende 3 konusmada 1 konus agır ozlu konus ki oda uzatmasn...o sana cvp verıyorsa susma yanı sende savn kendını..

haklı çıkacak birşey mutlaka bulup orda takılı kalıyor.kitleniyorum oan nediycemi bilemiyorum

Tartışma anında ifade edemiyorsunuz madem
Normal bi zamanda şu gün şöyle olmuştu ya aslında böyle böyle düşünüyorum, bi dahakine buna dikkat edersek sevinirim gibi

O an eşinizde sinirli olmadığından daha iyi anlar sizi :80:

Back
X