Payllaşmak güzeldir

tugtug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
45
0
46
Hani şarkı vardır dinlediğinde anlatır duyguları düşünceleri ''tam da böyle'' diyeceğiniz şekilde..
Belki müziğe uzak olursun. Şiirler, kompozisyonlar, makaleler yazar, çizer, okursun..
Tüm bütün bunları içindeki adama atfedersin. Bu belki babandır belki sevdiğindir..
Ya da içine onu gömmek içindi bunların hepsi. kim bilebilir?
Sizin de güçlü durmak için, içinize gömmek için ya da sevdikçe sevmek için dinlediğiniz, okuduğunuz, yazdığınız; sizi kendinize getiren
şiirler, şarkılar vb. varsa paylaşır mısınız ?

Kalır gibi gidişlerini izledim önce sonra gider gibi kalışlarını…
Ve anladım ki ne sen gidebiliyorsun ne ben kalabiliyorum. Öyle bir hayat yaşıyoruz ki şimdi; ağlamak gülmenin mahkumugülmek ağlamanın gardiyanı gibi sanki…
Ve anladım ki ne seninle ağlayabiliyorum ne de sensiz gülebiliyorum.
Belki de sen aşka aşıktın ben üstüme alındım bilmiyorum. Bir gün gerçekten seni terk edebilecek miyim onu da bilmiyorum. Üzerine sinen benin kokusunu duymadan yaşayabilecek misin?.. Çünkü senden geriye sadece sen kalana dek terk edilmiş olmuyorsun.
İnsan yaşadığı anın değerini yaşadıklarından ötürü değil neler yaşayacağını bilmediğinden ötürü bilmez. Seni çok seviyorum; bir gün seni terk etme gücümü kendimde bulup bulamayacağımı bilmeye bilmeye... Anlıyor musun?
Gel "biz" olalım demek kolay… Benimle hiç olur musun?..... KAHRAMAN TAZeOĞLU..... sözler guzel ve anlamlı..

biraz farklı bir tarz ve ses ama dinledikçe içimin pası akıp gidiyor tüylerim diken diken oluyor hem şarkının sözlerine hem de adamın sesine;
Mabel Matiz - kül hece

Benim dinlediğim şarkılar beni kendime getirmez. Hissettirir bi çok şeyi... Sevdiğim birine ithafen değildirler. :) Misal bu şarkı... fizy

Son düzenleme:
Ajda Pekkan-Bambaşka Biri veyaa Gloria Gaynor - I Will Survive Şu sıralar kendime getiriyor beni :32:

Son düzenleme:
Back
X