Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Olmayacaksa abudada kalksan olmaz o iş olacaksada her yerde olur çabalayın ama sonra üzülmeyin

ha ha @herames sen bu adamı elden kaçıracaksın demedi deme.
adamın adını verdin, adresi de vericen yakında, bak doluşacak kızlar, sen tanışamayacaksın bile.

bu arada adam yakışıklı bakımlı olunca yaş farkı sesleri kesildi gibi,
ben en baştan olur bu iş dedim :KK71:
yakışıklıymış da, iyi tercih :KK9:
evet ya bencede çok yakışıklı ve çekici ben ses tonuna konuşma tarzına da bayılıyorum konuşsun sabaha kadar dinlerim yani :)

bu arada adam yakışıklı bakımlı olunca yaş farkı sesleri kesildi gibi,
ben en baştan olur bu iş dedim :KK71:
yakışıklıymış da, iyi tercih :KK9:
Adamın resmi mi var? Nerede?

Ben hala aynı fikirdeyim, isterse Keenu Reves olsun, Herames'ten epey büyük bir bekar olmama rağmen ben kendimden 15 yaş büyük, 2 evlilik geçirmiş bir adama bakmam.

Ben hala aynı fikirdeyim, isterse Keenu Reves olsun, Herames'ten epey büyük bir bekar olmama rağmen ben kendimden 15 yaş büyük, 2 evlilik geçirmiş bir adama bakmam.
adam ünlü olduğu için bir arkadaş resmini bulup koydu saolsun :) arkadaşlar benim resmimi istiyorlar özelden atıyorum :)

bir bak istersen, sonra da yorumunu editle, tövbe et :KK39:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba konunu okudum ama 39 sayfa yorumu okuyamadım malesef göz gezdirdim ama. ne oldu gelişme var mı sanki herkes seni de adamı da görmüş gibi konuşmuşlar anlamadım hiçbişey :63:

merhaba konunu okudum ama 39 sayfa yorumu okuyamadım malesef göz gezdirdim ama. ne oldu gelişme var mı sanki herkes seni de adamı da görmüş gibi konuşmuşlar anlamadım hiçbişey :63:
yok yok herkes benim resmimi gördü ondan görmeden beğenir diyorlar saolsunlar :D

Back
X