gönderdimevet sakıncası yoksa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönderdimevet sakıncası yoksa..
çabalıcam da utanıyorumOlmayacaksa abudada kalksan olmaz o iş olacaksada her yerde olur çabalayın ama sonra üzülmeyin
hayatta vermem adres filan :)ha ha @herames sen bu adamı elden kaçıracaksın demedi deme.
adamın adını verdin, adresi de vericen yakında, bak doluşacak kızlar, sen tanışamayacaksın bile.
hayatta vermem adres filan :)
evet ya bencede çok yakışıklı ve çekici ben ses tonuna konuşma tarzına da bayılıyorum konuşsun sabaha kadar dinlerim yani :)bu arada adam yakışıklı bakımlı olunca yaş farkı sesleri kesildi gibi,
ben en baştan olur bu iş dedim
yakışıklıymış da, iyi tercih![]()
Anladım şimdi günübirlik ilişki olcak heralde bu yoksa hayranı olduğunuz biri ilginççabalıcam da utanıyorum
olurmu hiç günü birlik ilişki yaşıyacak bir konumum yok benim o tarz biri değilim hiçAnladım şimdi günübirlik ilişki olcak heralde bu yoksa hayranı olduğunuz biri ilginç![]()
Adamın resmi mi var? Nerede?bu arada adam yakışıklı bakımlı olunca yaş farkı sesleri kesildi gibi,
ben en baştan olur bu iş dedim
yakışıklıymış da, iyi tercih![]()
adam ünlü olduğu için bir arkadaş resmini bulup koydu saolsun :) arkadaşlar benim resmimi istiyorlar özelden atıyorum :)Adamın resmi mi var? Nerede?
Ben hala aynı fikirdeyim, isterse Keenu Reves olsun, Herames'ten epey büyük bir bekar olmama rağmen ben kendimden 15 yaş büyük, 2 evlilik geçirmiş bir adama bakmam.
Kız bana ikisini de atsanaadam ünlü olduğu için bir arkadaş resmini bulup koydu saolsun :) arkadaşlar benim resmimi istiyorlar özelden atıyorum :)
Adamın resmi mi var? Nerede?
Ben hala aynı fikirdeyim, isterse Keenu Reves olsun, Herames'ten epey büyük bir bekar olmama rağmen ben kendimden 15 yaş büyük, 2 evlilik geçirmiş bir adama bakmam.
yok yok herkes benim resmimi gördü ondan görmeden beğenir diyorlar saolsunlarmerhaba konunu okudum ama 39 sayfa yorumu okuyamadım malesef göz gezdirdim ama. ne oldu gelişme var mı sanki herkes seni de adamı da görmüş gibi konuşmuşlar anlamadım hiçbişey![]()
kendi resmimi attımKız bana ikisini de atsanaNerede abimiz? Hangi sayfa?
yok yok herkes benim resmimi gördü ondan görmeden beğenir diyorlar saolsunlar![]()