• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar gününden nefret eder oldum

Arkadasımm !! Buraya konu acıyorsunuzz bızde yorum yapıyoruzz onu da begenmıyorsunuzz ne yapsaydımm ahh canımm Allah yardımcın olsun mu deseydım ??????? Ben cocukları ac bırakıyorsun yada tek ayakta bekletıyorsun mu dedım ?? Bunu dusunmenız bıle kuskuluu bır durum...CEZA kelımesını ele alarak soyledımm hatta bır adlandırma da yapmadım...Ceza verıyorum dıyorsunuzz ne gıbı b ceza pekıı bu ??? Ben sıze ev ısınden nefret edıyorsunuz da demedımm...Yorumumu hangı kafaylaa nasıl okudun merak edıyorumm :19:

Bende anlamadım ev işlerinden kafası bi dünya galiba bırak yaw :27::27::27:

arkadaşa neden çıkışıp hayat dersi vermeye kalktınız anlamadım arkadaşlar ama
evin bütün yükünü tek başına çekmenin ne demek olduğunun sıkıntılarından dem vurmuştu arkadaş
üstelik çoğunlukta onunla aynı hisler içinde
umarım arkadaşı kınadığınız durumun aynını yaşar ama deli uyus sinir olmamayı başarırsınız :52::52::52:

Son düzenleme:
arkadaşa neden çıkışıp hayat dersi vermeye kalktınız anlamadım arkadaşlar ama
evin bütün yükünü tek başına çekmenin ne demek olduğunun sıkıntılarından dem vurmuştu arkadaş
üstelik çoğunlukta onunla aynı hisler içinde
umarım arkadaşı kınadığınız durumun aynını yaşar ama deli uyus sinir olmamayı başarırsınız :52::52::52:

Ben kınamadım kendisini!
Ben söylediği işleri hergün aralıksız yapıyorum.
ÜStüne kpss, aöf derslerim var.
Onun üstüne spor yapıyorum.
He sinir olacağım bir nokta olursa da bunca çabama rağmen değerinin bilinmemesi olur.

Birde beni düşünün sabah işe git akşam eve gel. daha üstümü değiştirmeden ellerimi yıkayıp direk mutfağa. çok bilirim wc ye bile girmeden işlerimi hallettiğimi. şuan karnım şişti sinirden heralde 9 aylık hamile gibiyim:50:

anlıyorum seni canım insanın evde tüm yükü üstüne alması çok zor :31:ben ev hanımıyım zorlanıyorum çalışan bir bayanın zorlanması gayet normal
çalışan bayanlara mutlaka eşleri yardımcı olmalı aslında:40:

Sınır hastası olacak bır durum yok canım bunda...Oncelıkle cocuklara ceza vermek cok yanlıs...Onları elestırmeden uyarabılırsın mesela yemek yıyeceksınız bıttıkten sonra sız tabagınızı kaldırın ve mutfaga goturun sonra masadakılerı ızleyın cocuklar da bır sure sonra aynı sekılde davranacaklar bundan emın olabılırsın...Dıyorsun kı butun ev ıslerını ben ustlenıyorum bunu zaten sen yapacaksın bır gorevlı yada hızmetcı gıbı gormemelısın ayrıca derslerı ıcın tabıı kı de yardım alacaklar cunku sen annelerısın...Cocukların yaslarıı kac ?

Peki ya babaları ?????

bu söylediklerinin hepsini ben hergün yapıyorum.
o kadar üni okudum kpss çalışıyorum üstelik.
zaman zaman bende sıkılıyorum ama bu benim anneme olan görevim, borcum.
sende evlenmişsin evliliğin gerekleri bunlar, çocuk büyütmek ev işi yapmak
ha değildir diyorsan ya çok hamarat bir kocan olması gerekir yada evde bir yardımcın.
ayrıca çocuklarına ceza vermekten vazgeç çözüm bu olsaydı hepimiz kardeşlerimizi çocukalrımızı bi odaya hapsederdik aman ev pislenmesin diye.
oturun bi şükredin yahu evim var, çocuklarım var diye..:50:

Sizin gibi kadınlar olduğu sürece erkekler bizi daha çok kullanır..

Ben pazar günlerini iple çekerken artık nefret eder oldum. Her iş bana bakar oldu kimse bir işin ucundan tutmuyor. eşim çoraplarını dahi almıyor çocuklarım hep dağınık zaten. şimdi sinir geldi bana bıraktım her işi halbuki çamaşır asılacak, bulaşıklar öyle bekliyor. banyo yapılacak ütü var. yemek bile ne yapıcağımı bilmiyorum. bu dert değil belki ama ben nefret eder oldum pazar günlerinden.:15:

ben oldum olası pazar günündne nefret etmişimdir çünkü bi sonraki gün pazartesi oluyo ve pazar akşamları erken yatmam lazım
en çok cumartesi günlerini seviyorum ben

iste annemın evleneyım dedığımde onuma sürdüğü en buyuk mazeret bu..
sen evı çekıp çevıremezsın....
ama eşımde bende çalısıcağımız ıcın kadın tutarım herhalde haftada bır gelse yeter...........

evi düzenlemek kadının görevi

yemek yapmak kadının görevi

çocukların ve hatta eşin nazını çekmek kadının görevi

ödevlere yardım etmek kadının görevi

olmazsa olmaz ekonomik özgürlük, kadının görevi

eee erkek ne, afedersinizde..

ye, iç, yat, bir işe git, onu biz de yapıyoruz, oh ne âlâ, gel keyfim gel... öyleyse ben de erkek olmak istiyorum..:19::19::37:

hiç de değil ev işleri bölüşülmesi, gerek..

çöpü bir zahmet beyefendi versin kapıcıya, eline yapışmaz...

evi o süpürsün, ben sileyim... çok şükür eşim her zaman yardımcı, sağolsun... ama böyle hazırcı erkeleri gördükçe, duydukça sinirleniyorum...

ilk zamanlar söyleye söyleye yaptırırdım, şimdi benimsedi, kendi başlıyor... yine de zor yetişiyorum.. ev işi nankör, sürekli aynı şeyi yap dur, hele şimdi bahar temizliği var, gözümde büyüyüp duruyor

Çalışan arkadaşlar, hem iş ,hem ev işi bir de çocuk varsa ağır yük oluyor. İmkanınız varsa yardımcı bayan alın. Canınıza yazık. Biraz kendimize acıyalım.
Ben de evliliğin ilk yıllarında hep kendim yapmaya çalışıyordum. Canım çıkıyordu. Ama artık akıllandım valla. Gerçi kadın geleceği zaman da strese giriyorum.
Evi topluyorum. Ama yine de büyük rahatlık. Hafta sonum bana kalıyor.

Back
X