pazardan aldığım mevsim sebzelerini temizleyip difrize atıp ordan kullansam nsıl olur

Kış için kullancaksınız değil mi ? Olur elbet.Hemen herkes böyle yapıyor zaten.

hayır cnm aldığımda hepsini temizleyip atcam difriz ordan kullancam günlük yemek için.çalışan biri olunca birazz zahmet oluyo :44:

bende geçenlerde taze fasulye almıştım fazla fazla bı iki hafta pazara gıytmemek için guzel ayıkladım yıkadım koydumm.. pişirdim sonra tadı garip değişik geldi bana ve eşime döktüm sonra kullanamadımmmm... acaba banamı koktuu yoksa normal mi?

kuzucummm hamıle olduysan belkı ondan kötü gelmiştir sana :)))

Taze fasulyeyi cig koyduysaniz ondan bozulmustur tadi ben hep hafif haslattiktan sonra koyarim bazilari domatesle birlikte biraz kavurduktan sonra koyuyorlarmis onu hic denemedim

vazgeçtim.yemeği pişirmiş kadar olacağım en güzel az alıp zamanında yemek.ama ben pazara gidince kendimi kaybediyorum.herşeyden alıyorum:)

dolaba fasulyeyi çiğden koyduğun için dındurucuya taze fasulye atmadan önce hafif haşlamak gerekiyor

eğer patlıcan biberden bahsediyosan
ben kızartıyorum az yağda sadece domates koymuyoru
klipsli posetlerle atıyorum kışıın üstüne domates sosu yapıp afiyetle yiyoruz
sende dene
kışin pahalı oluyor çümkü fasülye kızartma bezelye birazda vişne bide patlıcanı kırmızı biberi domatesi ocakda kozluyup atıyorum oda çok güzel oluyo
deneyin derim

bugün haberlerde gördüm sebzeleri buzluğa koymayın diyorlardı .şimdiye kadar koyduk ama

sen gene temizle.şoklama yöntemi var.kaynayan suya 2 dk sokup çıkarıyorsun.soğuyunca da buzluğa atıyorsun.hem rengi hem lezzeti kaybolmuyor.gene pişirmiş kadar olacağım diye düşünmüştüm ben de ama 1 gece uğraşıyorsun sonra 2-3 hafta hazır hazır alıp pişiriyorsun.gerçekten kolaylık oluyor.ben soğanı bile rondoda doğrayıp koyarım.kolaylık oluyor.ben de pazarda kendini kaybedenlerdenim.3-4 gün sonra illa ki pörsüyüp çürüyor meyve sebzeler.en iyisi buzluğa atmak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…