pazarı olmayan iş:(

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
eşimin ailesiyle yaşıyrm bilenler bilir.ayrı ewe çıkmam icn işe girmem lazm.ama ben şuan kuaförlük kursuna gidıyorum ekimde kalfalık belgesi alcam.ama bu meslekte pazar gunu yk.bunu eşimde bend istemiyrz.cunku zaten başbaşa kalamıyoruz ewde birde pazar günü beraberOlamıcaksak ne anladm o ewlilikten:-(.napsam kursu bırakıp uygun bi işe mi girsem.dewam mı etsem :-( lütfn bi akıl

kursu bırakıp hemen işe girersem ayrı ewe çıkma şansım çk artıcak.kalfa olduktan sora da artıcak ama pazar gunu yk işte.hemen satıs elemanı gibi bi işe girsemmi pazarı olan

Bence kursunuza devam edin, yarıda bırakmayın.
Uygun bir yer bulursanız, haftanın tek bir günü tatil oluyor sanırım.
Konuşup tatil gününüzü o güne rica edebilirsiniz durumunuzu belirtip.
Gerçi en yoğun gün de pazar günü oluyor. Malum düğün sezonu açıldı.

​Kursunuzu bırakmayın en azından elinizde bir sertifikanız olur.Bu devirde iş bulmak kolay degil kaldıki bazı meslek gruplarında pazar günleri bile çalışılır bence senin eşin senin çalışmanı istemiyor diger konularından hatırlıyorum buldugun işlere hep bir bahane bulmuştu eger kursu bırakırsan yine bulmuş oldugun işlere bahane bulacaktır.

BAŞladığın kursu neden yarım bırakacaksınki.....

AYrı eve çıkmak uğruna kursu bırakman çok yersiz olur....

KURSA devam et ve beLGEni al...

.İLLAki kursu bitirdin diye kuaförlük alanında çalışmk zorunda değilsinn.....

BAŞKa alanlarda da çalışabilirsin sonuçta....

AYrı eve er ya da geç çıkarsın ama belki bir daha kursa gidip de belge alma şansın olmayabilir....
İYİ düşün bence ....

kesınlıkle bırakma bır meslegın olsunnn..ayrıca bı yeree satış elemanı gırsen bıle pazar ızın alamazsınn cunku mağaza yada bu tarz tıcarethaneler hep pazar günü iş yapar ve pazarları hiçbir işçiye istisnai durumlar dışında zaten ızın verılmezz...belgenı al gıt kursunaa işe girerken iş sahıbıyle konusuppp daha erkenn cıkıs alabılırsınnn mesela..zaten kuaförler haftasonu sabahları daha yoğun olurr düğünler dolayısıyla...oglenn 3 4 gıbı cıkıs verırılerr buyuk ıhtımalll...zaten kısınnn da bır yoğunluk olmazz daha rahat pazara ızın alırsın ...kursu bırakmaa ilerdee kendı dükkânını bıle acabılırsın belkı....biraz sabret kı hersey daha ıyı olsunnnn az bıraz sabır :)

ben dil okulunda çalışıyorum ve iznim hafta içi bir gün,eşimin ise hafta sonu..
şu ana kadar bir sıkıntı duymadık.
sırf izin günü için kursu bırakacaksanız olmaz,belge var işin ucunda.
hem ihtiyacı olup hem seçicilik yapmak ise enteresan..

kızlar teşekkurler yorumlar içn.hepınız kursa dewam demişsiniz.ama sonunda nolucak? hangi kuaför yanında çalışana en yoğun olan pazar gunu içn izın werirki.ben daha önce satış elemanı oldum pazarı wardı maaşıda yüksekti.kuaförlükte hem çk yoğun hem bu yoğunluğa az para.kredi öducez o yuzdn azımsıyrm geçinebilelim die.yoksa farketmez

Bırakmayı kafaya koymuşsun, bizden de aa tabi bırak dememizi istiyorsun sanırım. Yerinde olsam ASLA bırakmazdım. Eski konularını biliyorum, bu durumda bırakma lüksüne sahip değilsin kaderiminoyunu.

Sen bırakmayı kafana koymuşsun bir kere biz nedersek diyelim bırakacaksın.Türkiye hafta sonu tatili olmadan çalışan milyonlarca insan var,peki satış danışmanlıgında iyi para veriliyorlarmış pazarıda varmış neden çalışmadın tam senin istedigin gibi bir işmiş.Eger haftasonunu olmasını istiyorsan memurluk sınavına hazırlan memur ol sabah 9-akşam 5 olur haftasonuda tatil olur.

bitterkuzucuk peki tuhaf olmuyo mu ? eşin yatarken işe gitmen zor gelmiyormu .o napıyo sen yokken.bı pazarı war sensiz mi gezio
Hayda hic gulesim yoktu... sen yokken napiyo diye sormus hey Allahim ya sanki kocadan degil 5 yasinda cocuktan bahsediyorsun... bu kadar dramatik olma. kocasi daha once napiyorsa aynisini yapar. Evde dinlenir,film izler ev islerine yardimci olur esi gelincede beraber vakit gecirirler. Bunda tahmin edemiyecek ne var.

ya tahmin edememek değl.benim sormak istediğm başka şey.hani nasıl bir duygu diye zor olmuyormu aklın eşinde kalmıyormu diye.

Adam 5 yasinda ise aklin kalir tabi... koskoca calisan eve ekmek getiren adamda niye akli kalsin. Esi olmadan once nasil yasiyormus bu adam. Yer icer kendine bakmasini bilir herhalde... Cok sasirdim dogrusu akliniza nerden geliyo sanki kocaniz cocugunuz gibi bahsediyorsunuz?

ya benim demek istediğim ne yer ne icer değil kı.anlatamıyrm herald.ben işteyken onun ewde olması ailesiyle yada bunalıp gezmesi falan beraber wakit geçirememek üzer beni.

Elinde kalfalık belgen var diye kuaför yanında çalışmak zorunda değİLSİN.....

BAşka işte çalış ama belgen yanında kar kalsın...

MESEla benim mesleğim veteriner teknikerlik.....Ama hayvanlarla aram hiç iyi olmadığı için ,, ben de başka bölümde iş bakıyorum....

İLLaki elindeki belgeye göre iş bulup çalışmak zorunda değilsin canIM...

Son düzenleme:
Oturup ders çalışıp üniversite sınavlarına girsen...
Muhasebe,Büro Yönetimi hedeflesen...
Bildiğim kadarıyla sekreterler pazarları izinli oluyor.

Kursu sakin birakma. Biraz sIk disini de iyi kotu bir meslegin olsun.
Bir de benim anlamadigim, her pazar mi bu kuaforluk isi? Bilen soyleyebilir mi, merak ettim?
Hayir, ben de meslegim geregi haftasonu, bayramda seyranda calisiyorum ama paso hepsinde degil. Her 3 haftada bir haftasonu calisirim mesela. Orda da boyle degil mi? Bir kuafordeki butun calisanlar her pazar calisiyor mu?

Ayrica arkadasim sen baska yerde calismayi unut. Adam seni ayakta uyutuyor haberin yok. Su zamana kadar hic mi anlayamadin bu adam seni calistirmaz da baska eve de cikmaz. Her ise bir kulp bulan adam bu, sen de pek farkli degilsin. Ikinizin de niyeti yok ki senin calismana. Oturdugunuz yerden ayri ev istiyorsunuz. Biraz gercekci olmak lazim. Herkes nasil kari koca calisiyor, siz de calisin madem birsey yapmak istiyorsunuz.

Merakli degilsen kalfaliga, baska is yine bulursun ama sertifikan yanina arti kalir. Biraz mantikli dusunmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…