- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kızlar teşekkurler yorumlar içn.hepınız kursa dewam demişsiniz.ama sonunda nolucak? hangi kuaför yanında çalışana en yoğun olan pazar gunu içn izın werirki.ben daha önce satış elemanı oldum pazarı wardı maaşıda yüksekti.kuaförlükte hem çk yoğun hem bu yoğunluğa az para.kredi öducez o yuzdn azımsıyrm geçinebilelim die.yoksa farketmez
Sen bırakmayı kafana koymuşsun bir kere biz nedersek diyelim bırakacaksın.Türkiye hafta sonu tatili olmadan çalışan milyonlarca insan var,peki satış danışmanlıgında iyi para veriliyorlarmış pazarıda varmış neden çalışmadın tam senin istedigin gibi bir işmiş.Eger haftasonunu olmasını istiyorsan memurluk sınavına hazırlan memur ol sabah 9-akşam 5 olur haftasonuda tatil olur.kızlar teşekkurler yorumlar içn.hepınız kursa dewam demişsiniz.ama sonunda nolucak? hangi kuaför yanında çalışana en yoğun olan pazar gunu içn izın werirki.ben daha önce satış elemanı oldum pazarı wardı maaşıda yüksekti.kuaförlükte hem çk yoğun hem bu yoğunluğa az para.kredi öducez o yuzdn azımsıyrm geçinebilelim die.yoksa farketmez
Hayda hic gulesim yoktu... sen yokken napiyo diye sormus hey Allahim yabitterkuzucuk peki tuhaf olmuyo mu ? eşin yatarken işe gitmen zor gelmiyormu .o napıyo sen yokken.bı pazarı war sensiz mi gezio
ya tahmin edememek değl.benim sormak istediğm başka şey.hani nasıl bir duygu diye zor olmuyormu aklın eşinde kalmıyormu diye.
kızlar teşekkurler yorumlar içn.hepınız kursa dewam demişsiniz.ama sonunda nolucak? hangi kuaför yanında çalışana en yoğun olan pazar gunu içn izın werirki.ben daha önce satış elemanı oldum pazarı wardı maaşıda yüksekti.kuaförlükte hem çk yoğun hem bu yoğunluğa az para.kredi öducez o yuzdn azımsıyrm geçinebilelim die.yoksa farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?