Pazartesi bhcg yaptıracaklar burda toplanalım

beyza ikimizde sonucu yarın alacağız üstelik memleketimizde aynı siz nerde tedavi gördünüz,sonuc için nereye gitmeyi düşünüyorsun iyi şanslar

canım ben bugün sonucumu aldım ve çok mutluyum inşallah yarın sende pozitif sonucu alırsın ve bize müjdeyi verirsin
biz balıkesirde alaattin beye gitmiştik 2 aşılama yaptı negatif benim yaşımda 36 olması dolayısıyla fazla oyalanmayın tüp bebek dedi ve bize bursa acıbadem ŞAHİN BEYi tavsiye etti biz şubatta 1.micro denememizi yaptık ondan malesef negatif sonuç aldık kısmet bu güneymiş inşallah yüce rabbim sağlık bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder
siz kime gidiyorsunuz nerde yaptırdınız:nazar:

denizkızıl,merveege,dağlar,duru,idilengin, susamuru78,emirove vuslat2008 hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim mutluluğumu benimle paylaştığınız ve güzel dilekleriniz için ALLAHIM hepimize bebklerimize kucağımıza almayı nasip etsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrr gün ilk güzel haberi benden olsun hamileyimmmmmm
çok tebrik ederim
canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:emir_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar benimki malesef kocaman bir 0 hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza rabbim bunada bir sır gizlemiştir elbet
evet canım allahtan herzaman hayırlısını dilemek lazım.şimdi nasip değilmiş.birdahaki sefere inşallahhhh:teselli:

kızlar değerim 5 ten 17 ye çıkmışşş hala kötü ama artması beni azcık umutlandırdı. ne dersiniz?
canım sen en azından şimdilik hamilesin ve hamilelerin yaşadığı mutluluk hisleriyle dolu olmalısın.öyle hisset ki bebiş annesine iyice sıkı sıkı sarılsın di mi amaopuyorumnanaktan

kızlar artık eminim değerim 0,1 birdaki sefere inşallah.bu arada hamileleri tebrik ediyorum.kendinize iyi bakın.
inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan allah göndersin minik mucizeni:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok saol moralleriniz beni çok mutlu ediyo inşaallaah dualrınızı eksik etmeyin nolur..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr gün ilk güzel haberi benden olsun hamileyimmmmmm

beyza cım gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.

arkadaşlar benimki malesef kocaman bir 0 hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza rabbim bunada bir sır gizlemiştir elbet

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla yüzünü güldürsün inşallah.

kızlar değerim 5 ten 17 ye çıkmışşş hala kötü ama artması beni azcık umutlandırdı. ne dersiniz?

idilcim ikiye değil üçe katlamış. inşallah. hayırl haberlerini alırız.

kızlar artık eminim değerim 0,1 birdaki sefere inşallah.bu arada hamileleri tebrik ediyorum.kendinize iyi bakın.

nikocum hayırlı zamanda inşallah hayırlı evlatlarına kavuşursun inşallah canım.

benimde sonucum pozitif arkadaşlar. değerim 557.2 rabbim isteyen herkesse yüzgüldüren haberleri nasip etsin.

Son düzenleme:
inşallahh canım inşallahhhh bi huhhh desek artık duaşrınızı eksik etmeyin..nolurr

ArkadaŞlar tÜm pozıtıf sonuÇ alan arkadaŞları tebrık ecerım 41 kere maŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞınız gÜnlerıde nasıp etsın
ınŞallah rabbıme emanet olun darısı bız evlat sahıbı olmak ısteynelerın olsun ınŞallah saĞlıkla ve hayırlısı ıle...
Amın...

beyzacım biz burda alaattin beye bikaç kez gittik fakat ben yoğunluk nedeniyle pek ilgi göremedim o yüzden altıeylül tıp merkezinde erol beye gittim onda tedavi gördüm 1 kez aşılama yapıldı olmadı yaklaşık 1 sene ara verdim çok yorulmuştum daha sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle izmir kent hastesine gittik oraya gidince gerçekten kendimi çok iyi hissettim çok memnun kaldım tek yönü ssk la anlaşması olmamasıydı inşallah olurda tüm zorluklar unutulur allah mutluluğunu daim etsin

beyzacım biz burda alaattin beye bikaç kez gittik fakat ben yoğunluk nedeniyle pek ilgi göremedim o yüzden altıeylül tıp merkezinde erol beye gittim onda tedavi gördüm 1 kez aşılama yapıldı olmadı yaklaşık 1 sene ara verdim çok yorulmuştum daha sonra bir arkadaşın tavsiyesiyle izmir kent hastesine gittik oraya gidince gerçekten kendimi çok iyi hissettim çok memnun kaldım tek yönü ssk la anlaşması olmamasıydı inşallah olurda tüm zorluklar unutulur allah mutluluğunu daim etsin

evet canım alaattin bey gerçekten çok yogun ve çok konuşmayı sevmiyor aslında bende çok konuşmayı sevmem biz o yüzden anlaştık belkide izmir kent hastanesine benimde bi arkadaşım gitmişti oda çok memnunudu ve sanırım orada dr.israfil eruh var 10 yıl önce benim yengeme tüp bebek yapmıştı ve ilk denemede tutmuştu inşallah sende ilk denemede pozitifi görürsün senin yarında dimi güzel haberlerini bekliyoruzi nşallah bizde ücretli yaptırdık canım rapor baya zor sanırım üniversite hast olacak bi sürü iş birde devletin ödediği çok fazla değil hepsini ödese belki uğraşmaya değer

sevgili
umeyraa çok üzgünüm canım her şeyde bir hayır vardır derler öyle düşünmek lazım zor olduğunu biliyorum canım umarım bu son olumsuz denemeen olur

Back
X