Pazartesi diye değil içimden öyle geldi :)

Bende varım 1 ay dişimi sıkmak istiyorum bakalım ne kadar verebilirsem diyete dün başladım pazartesi ya :D
Bugün
sabah : 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin 2 dilim tam buğday ekmek 1/3 salatalık şekersiz çay bir lokma bal yedim ama :)
A.ö 1 türk kahve, 1 elma, 1 altınbaşak
öğlen : 1 elma, 2 altınbaşak düşünüyorum
A.Ö 1 türk kahve (iş yerimde çay iyi değil genelde 2 tane türk kahvesi içiyorum günlük zararlı değildir umarım)
Akşam : 1 dilim tam buğday ekmek ile çorba düşünüyorum :D
Elma diyetinden yola çıkmıştım akşamda elma var ama dün dayanamadım ben canım hiç istemedi vede en iyisi çorba salata yapmak oldu benim için dün akşamda çorba salata yemiştim bugünde öyle yapacam.
Bu şekilde dün 800 cal aldım bugün de bu ayarda gitse gayet iyi benim içim bu arada direk 1 kilo farketti ama ödem tabi

Bende varım 1 ay dişimi sıkmak istiyorum bakalım ne kadar verebilirsem diyete dün başladım pazartesi ya :D
Bugün
sabah : 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin 2 dilim tam buğday ekmek 1/3 salatalık şekersiz çay bir lokma bal yedim ama :)
A.ö 1 türk kahve, 1 elma, 1 altınbaşak
öğlen : 1 elma, 2 altınbaşak düşünüyorum
A.Ö 1 türk kahve (iş yerimde çay iyi değil genelde 2 tane türk kahvesi içiyorum günlük zararlı değildir umarım)
Akşam : 1 dilim tam buğday ekmek ile çorba düşünüyorum :D
Elma diyetinden yola çıkmıştım akşamda elma var ama dün dayanamadım ben canım hiç istemedi vede en iyisi çorba salata yapmak oldu benim için dün akşamda çorba salata yemiştim bugünde öyle yapacam.
Bu şekilde dün 800 cal aldım bugün de bu ayarda gitse gayet iyi benim içim bu arada direk 1 kilo farketti ama ödem tabi
Elma seni aciktirmiyomu canim yaa ben yedigim zaman midem kaziniyo bide salatalikta ayni sey oluyo

Elma acıktırıyo benide aynen ama kepekli bisküvi diet varya tahta gibimsi 2 tane ondan 1 elma tok tutuyo güvenin bi deneyin derim

Meyvelerin yanında 1 çay bardağı süt ya da 3 kaşık yoğurt ya da 10 tane badem fındık veya ceviz yemek gerekli çünkü kan şekerini aniden yukseltmesin ve acıktırmasın diye

Bencede süt ve yoğurt süper meyvelerle katılıyorum bende severim aslında ama iş yerine getirmek zor minik paket süt almam lazım yada

Kizlar dun yazamadim kusura bakmayin bu aksam yemege misafirim var ve deliler gibi temizlik yemek vs yapma pesindeydim ki hala bitmedi.dun saat 4gibi kisir yedigim icin aksam yemegi yemedim.onun.yerine.karnim aciktigi zaman sut ictim.bu sabahta kahvaltida iki dilim ekmekten hazirlanmis.domatesli peynirli tost yedim bi iki saat sonra da soda.ictim biraz oncede.sutlu turk kahvesi ictim ozetle bu..

Kolay gelsin kızlar. Bende başka bir günlükte yazıyorum. Azminizden dolayı tebrik ederim. Bende nisan ayından bu zamana kadar 65'ten 58'e düştüm. Yavaş ve kalıcı vermeyi kendim seçtim. Kilomu verince de korumak istiyorum. Daha da devam ediyorum hadi hayırlısı...

Kizlar ilgilenemedim topicle..
Gun arasinda bes sarma yedim
Aksam.yemeginde de oturtma.ve tarhana.corbasi.yedim.ekmeksiz.zaten corba da ekmek yerine geciyo :))

Gunaydin..
Sabah kahvaltimda iki dilim ekmek domates peynir ve uc adet yesil biber yedim.sekersiz cay var birde.

Back
X