Pazartesi günü bebeğimi benden koparacaklar:(

Enigmaa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
37
3
288
17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..

17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..

Canım okurken tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu..Rabbim yardımcın olsun. Söylenecek söz yok bu durumda
Rabbim sana ve eşine sağlık sıhaat versin Gene olur. Alın yazısı bu..

Allah yardımcın olsun, çok zor. Böyle zor durumlarda kararı ana-babaya yüklemeleri çok acı:(
Ama Allahtan ümit kesilmez. Hiç mi düzelme imkanı yokmuş. Çok üzüldüm :(

çok üzücü bir imtihan bence çok iyi düşünün başka doktorlara görünün ona kendiniz kıymayın:KK12:Allahım hakkınızda hayırlısını versin dua ile

bnde aynı haftada bebegimi kaybettim 3 ay oldu çok zor bi durum allah sabır versin

Allah sabir versin bende 20 haftalikken gebeligimi sonlandurdim hemde sezeryanla kahroluyorum oluyorum bitiyorumda elden bisey gelmiyor bu kararin size birakilmasi cok acı keske ben karar vermeseydim diyorum ama artik cok gec 5 ay geçti acim dinmiyor yasal sinirin altondasin biraz dur ve düşün sakin karar ver o senin melegin olacaksa kararini sen verme benim gibi kahrolma...
Allah bizlere sabir versin isyan etme sabir de bu da gecer de sinavimiz cok zor.

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun Allahim dayanma gucu versin .. benimde once hidrosefali ayni senin gibi 17. Haftasa tespit edilmisti ama sonra ankarada eyup ekinciye gittim ayrintiliya ultrasonda hidrosefalinin spina bifidadan kaynakli oldugunu soyledi tek umudum ondan iyi birseyler duymakti malesef olmadi beyin dokusunun zedelendigini hicbiryerinin tutmayacagini soylediler eger hidrosefali varsa omuriliginede baktir allah sabir versin canim cok zor hepimiz icin:((

Bende 14 haftalık hamileydim aynı şekilde Bebeğin beyninde bir kısmın oluşmadığını araknoid kist oluştuğu söylendi Ankara tıpa gittim Eyüp ekiciye gittim her Dr aynı şeyleri söyledi kordosentez yapıldı labaratuvara gönderildi kromozomlarda sıkıntı çıkmadı ama Yinede hareket yeteneği olmaz dediler Ankara Üniversitesine özel gidiyordum asla bi daha gitmem devlete gitmem çok kötüydü normal doğum Yaptım ilgi alaka psikolojik destek sıfırdı onlarda Allah'a havale ediyorum çok körü günler atlattım ve atlatıyprum Allah yardımcımız olsun

Allah sabır versin, sağlıklı hayırlı evlatlar vererek acınızı dindirsin...

Hepinize çok teşekkür ederim çok zor artık karnimda beni tekmeleyen bir yavru yok çok Üzgünüm ama yapılacak birsey yok allah bir daha yasatmasin

çok üzücü bir imtihan bence çok iyi düşünün başka doktorlara görünün ona kendiniz kıymayın:KK12:Allahım hakkınızda hayırlısını versin dua ile
Hiç ümit yoktu malesef çok zorladım çok doktora gittim ama hepsi aynı şeyi söyledi ileri derece vertikul açıklığı hidrosefali. .. yaşamazmis asla kendinede bebeginede acı cektirme dediler

Allah sabır versin, sağlıklı hayırlı evlatlar vererek acınızı dindirsin...
Amin canım
Allah sabir versin bende 20 haftalikken gebeligimi sonlandurdim hemde sezeryanla kahroluyorum oluyorum bitiyorumda elden bisey gelmiyor bu kararin size birakilmasi cok acı keske ben karar vermeseydim diyorum ama artik cok gec 5 ay geçti acim dinmiyor yasal sinirin altondasin biraz dur ve düşün sakin karar ver o senin melegin olacaksa kararini sen verme benim gibi kahrolma...
Allah bizlere sabir versin isyan etme sabir de bu da gecer de sinavimiz cok zor.
Evet bu çok zor bir sınav sabır diliyorum Allahtan allah kimseyi evladiyla sinamasin o acı cekmesin ben çekerim dedim toplu iğne ucu kadar ümit olsa sana soylemezmiyiz dedi doktorlar şimdi yapmazsak karninda ölecek daha büyük yıkım olacak sana dediler

Hepinize çok teşekkür ederim çok zor artık karnimda beni tekmeleyen bir yavru yok çok Üzgünüm ama yapılacak birsey yok allah bir daha yasatmasin

Amin bu acimizi unutturacak aci yasamayalim.. Umarim bizde herkes gibi saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.. Cok uzme kendini hicbirseyi degistiremioruz malesef ben cok paralad im kendimi degisen birsey olmadi belki omrumden omur gitmistr hepsi o.... simdi daha mantikli dusunuyorum..herseyin hayirlisini rabbim bilir diyorummm bunda da vardir bir hayir diyorumm kimse evladindan kopmak istemez zaten o anda karar verecek durumda bile olmuyoruz kotu bir ruya ve uyanmisiz hepsi bu..

Back
X