17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..
Allah yardımcın olsun, çok zor. Böyle zor durumlarda kararı ana-babaya yüklemeleri çok acı17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..
Allah sabir versin bende 20 haftalikken gebeligimi sonlandurdim hemde sezeryanla kahroluyorum oluyorum bitiyorumda elden bisey gelmiyor bu kararin size birakilmasi cok acı keske ben karar vermeseydim diyorum ama artik cok gec 5 ay geçti acim dinmiyor yasal sinirin altondasin biraz dur ve düşün sakin karar ver o senin melegin olacaksa kararini sen verme benim gibi kahrolma...17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..
17 haftalık hamileyim herşey çok güzel başlamıştı taki geçen salı gününe kadar kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin beyninde çok ciddi sorun olduğunu beyin açıklıklarının çok fazla olduğunu ve suyla dolu olduğu için beyin gelişimine izin vermediğini söyledi 3 doktor gördü en son gittiğim profesöre kadar hep umudum vardı fakat ne yazık ki oda aynı şeyleri söyledi kurula girmene bile gerek yok maalesef bebeğinde hidrosefali var dedi ilk duyduğumda da hayatım kabus olmuştu ancak o öyle dediğinde yıkıldım burda kaç milim açıklık varmış düzelmen olmuş mu diye günlerdir araştırıyorum günlerdir ağlıyorum çok zor.. Karar vermekte ayrılacağımı düşünmekte çok zor onun artık benimle olmayacağını bilmek beni kahrediyor...ben onu hasretle beklerken nasıl vereceğimi gerçekten bilmiyorum çok acı cok..
Hiç ümit yoktu malesef çok zorladım çok doktora gittim ama hepsi aynı şeyi söyledi ileri derece vertikul açıklığı hidrosefali. .. yaşamazmis asla kendinede bebeginede acı cektirme dedilerçok üzücü bir imtihan bence çok iyi düşünün başka doktorlara görünün ona kendiniz kıymayınAllahım hakkınızda hayırlısını versin dua ile
Amin canımAllah sabır versin, sağlıklı hayırlı evlatlar vererek acınızı dindirsin...
Evet bu çok zor bir sınav sabır diliyorum Allahtan allah kimseyi evladiyla sinamasin o acı cekmesin ben çekerim dedim toplu iğne ucu kadar ümit olsa sana soylemezmiyiz dedi doktorlar şimdi yapmazsak karninda ölecek daha büyük yıkım olacak sana dedilerAllah sabir versin bende 20 haftalikken gebeligimi sonlandurdim hemde sezeryanla kahroluyorum oluyorum bitiyorumda elden bisey gelmiyor bu kararin size birakilmasi cok acı keske ben karar vermeseydim diyorum ama artik cok gec 5 ay geçti acim dinmiyor yasal sinirin altondasin biraz dur ve düşün sakin karar ver o senin melegin olacaksa kararini sen verme benim gibi kahrolma...
Allah bizlere sabir versin isyan etme sabir de bu da gecer de sinavimiz cok zor.
Hepinize çok teşekkür ederim çok zor artık karnimda beni tekmeleyen bir yavru yok çok Üzgünüm ama yapılacak birsey yok allah bir daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?