Pazartesi işe başlıyorum :))

denizbaris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.266
13
116
İstanbul
6 aylık işsizlik döneminden sonra en sonunda istediğim gibi bir iş bulabildim.. Bugün gerken evrakları hallettim ve Pazartesi başlıyorum....
Çook mutluyum çok...
Hayatımda hiç işsiz kalmamıştım... Daha finallerimin ertesi günü diplomamı bile almadan işe başladım, 4 firma değiştirdim hepsinden isteyerek ve patron ve töneticilerimle anlaşarak ayrıldım....
Son deneyim hariç, son işimden kriz nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım, uzun zamandır maaşımı alamıyordum... yemek yol paralarını da vermiyorlardı Evde oturmak daha karlıydı...
Ama kriz daha da derinleşti...
3-5 kuruşa adam sömürmek isteyenler çıktı piyasaya...
Uzman pozisyonnu için ilan verip en az üni. mezunu ingilizce yi derecede artı başka bir dili daha bilenn uzman arıyorum diyolardı, gidip görüşüyordum, teklif ettikleri maaşlar 1000 lira 1500 lira...
Şaka gibi....
n sonunda gönlüme göre, hem kurumsal hem kariyerimde ilerleyebileceğim büyük bir firmada istediğim gibi bir maaşla sözleşmemi imzaladım....

Bundan sonra umarım herşey daha güzel olur....

Ama beni işe alan yöneticiye 2 yıl hamile kalmıycama dair söz bvermek zorunda kaldım, tek kötü yanı bu....

hayırlı olsun canım bu mutlulugu anlayabiliyorum

geçen bende pazartesi işe başlıyorum diye bi mululuk haberi yapmıştım

ama malesef bi aksilik çıktı olmadı şimdi o sevincim geldi aklıma nasıl mutlusundur şimdi Allah mutlulugunu bozmasın inş...

Hayırlısı olsun ashemezim...:lepi:Güle güle harca paralarını...yalnız 2 yıl hamile kalmama sözü verdirmeleri çok garibime gitti...kafamçokkarıştıneyse gönlüne göre iş olmuş ya...:teselli:iyi çalışmalar şimdiden sana...a.s.a.s.

Teşekkürler arkadaşlar.. mutluluğum sizlerle paylaşınca daha da arttı...
Eet 2 yıl için söz verdirtti.. Tam benden verim alacakken hamilelik istemiyormuş... Benden önceki 6 ay çalışmış sonra hamile kalmş ve ayrılmış herhalde o yüzden çok hassas...

ayyy ne güzel bir haber bu hayırlı uğurlu olsun
en çok işe başlıyorum haberlerine seviniyorum malum yaram var bu konuda delikafadulden
en kısa zamanda darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. yeni işinin istediğin gibi olması ne güzel.alkisalkisalkis

Hayırlı olsun işsizlik zor gerçekten tam da istediğin gibi bir işmiş işte çok sevindim kaydirigubbakcemile5

Senin adına çok sevindim
iyi işe değer veren bir firma bulmuşsun, onlarda senden performans bekliyorlar
ilerde çocuk sahibi olduğunda daha iyi imkanlar sunarsın çocuğuna
çocuğunun geleceği için ertelemek daha iyi...........
yolun açık olsuna.s.

istedıgın gıbı iş bulmana sevındım cocuk sartına uzuldum her gulun bı dıkenı var malesef hakkında hayırlı ola tbrklr yeni işinde basarılarr

Çok sevindim inanın,
darısı bütün işsizlerin başına diyorum...
hayırlı uğurlu olsun,
işinizde başarılar dilerim,eh hamilelik konusu
işyeri de kendini düşünmek zorunda,kalifiye bir eleman alıyorsa en az 2 yıl
onunla çalışmak ister,herşeyin hayırlsıı olsun canım...
sevgiler...

hayırlı olsun işiniz ama bebegi iş için ertelemek ne kadar dogru olur bilemem
ben 3 yıl erteledim şimdi bir oglum var keske diyorum daha erken olsaymıs:)))

tebrik ederim umarım işinden çalışmaya başladıktan sonra da memnun olursun.iki yıl hamile kalmama şartını artık her özel kurum koyuyor. zaten planınızda bebek yoksa ve bir kaza da olmazsa sorun çıkmaz. yeni işin hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…