Pazartesi Pazartesi Tüm Modum Moralim Düştü:(

Öncelikle tebrik ederim çok güzel bir şey avukat olmanız :) Aslında kutlamaları gerek ayıp çünkü başkasına yapıp sizi ayırmak. Aileniz daha sonrasında kutlamış sanırım ama erkek arkadaşınız kutlamadıysa ondan bir şeyler beklediğinizi sitemkar bir şekilde ifade edin. Çiftler arasında böyle güzel şeyler önemli olmalı ve kutlanmalı diye düşünüyorum.

aynen öyle insanlar buna değineceklerine sekreter dememe takılıyorlar adını söyliyim sanki tanıyacaklar
sanırım bu iş arkadaşınızın takıntısı var ya da size karşı bi hazımsızlığı, üzerine durmayın bence çünkü sizi etkileyecek kadar önemli bir durum değil.
işyerindeki x ya da z şahsının ruhsatınızı kutlayıp kutlamaması sizi etkilemez,
yerini haddini bilsin o kimse bu yeterli. bu tavrına istinaden siz ona tavır yapsanız bak ruhsatı aldı kendini bişey sandı vs. gibi atıp tutacak arkanızdan,
gözünüzde küçültün küçültün ve kenara attırıverin şu insanı . ben bu şekilde yapıyorum ve kendimi çok ama çok iyi hissediyorum :KK36::KK36:

Öncelikle tebrik ederim çok güzel bir şey avukat olmanız :) Aslında kutlamaları gerek ayıp çünkü başkasına yapıp sizi ayırmak. Aileniz daha sonrasında kutlamış sanırım ama erkek arkadaşınız kutlamadıysa ondan bir şeyler beklediğinizi sitemkar bir şekilde ifade edin. Çiftler arasında böyle güzel şeyler önemli olmalı ve kutlanmalı diye düşünüyorum.
teşekkür ederim canım. aynen öyle ama biz garip bi çiftiz galiba :(

sanırım bu iş arkadaşınızın takıntısı var ya da size karşı bi hazımsızlığı, üzerine durmayın bence çünkü sizi etkileyecek kadar önemli bir durum değil.
işyerindeki x ya da z şahsının ruhsatınızı kutlayıp kutlamaması sizi etkilemez,
yerini haddini bilsin o kimse bu yeterli. bu tavrına istinaden siz ona tavır yapsanız bak ruhsatı aldı kendini bişey sandı vs. gibi atıp tutacak arkanızdan,
gözünüzde küçültün küçültün ve kenara attırıverin şu insanı . ben bu şekilde yapıyorum ve kendimi çok ama çok iyi hissediyorum :KK36::KK36:
aynen öyle önceden dertlerini zorla dinletirdi artık ilgilenmiyorum

Ortada kasıtlı yapılan bir şey var, sonrasında gelip üstüne basa basa sorması da bunun en büyük kanıtı. Keşke o anda erkek arkadaşının olayını karıştırmasaydın bir de, ama bu senin hiç de onun gibi sinsi olmamanla ilgili. Bir de dertlerini dinlemişsin, kıza bak, hem sinsi hem nankör. Bundan sonra soğuk ve resmi olmaya özen gostermelisin bence. Erkek arkadaşın biraz düşüncesizmiş galiba, ona da hafif bir sitemle kırıldığını belli edebilirsin.
aynen öyle sıvadım resmen saçmaladım bak bu cok doğru :( mala bağlıyorum öyle durumlarda

Canım aynen öyle bunları yazmak istedim ama gene saldıracaklar kaldıramam diye yazmadım aynen katılıyorum bi de gecen açacağımız davada husumet konusunda ikilemde kaldık yanında çalıştığım avukata sormaya gidiyodum bana ne dedi biliyor musun :KK70:
getir ben bakiyim söyliyim sana ahahah :KK70:
bozmadım da yok ben hallederim dedim

bu kızda gereksiz bir özgüven ve kompleks var anladığım kadarıyla. mesleki konumuyla alakalı değil de kişilik olarak :D Allah sabır versin böyle insanlarla çalışmak zor

haklısın tatlım o hakediyo bunu. Ofis arkadaşım diyim sekreter dedim diye insanlar hurra bana cullanmıs burda ( sekreter ne zamandan beri hakaret vasfında bilmesem de). O tarz insanların seviyesine inmem ama yapılan da üzer beni öyle de saçma bi yapım var.

Ay bosver bunlar gerçekten kompleksli insanlar. Hani mahalleye yeni bi komşu taşınırken biri ötekine sorar hmmm ne iş yapıyolarmış necilermiş? diye. Cevap verende kadın doktormuş avukatmış diyince karşılık olarak ''hııı ayy papucumun doktoru'' diye surat ekşiterek gizli kıskançlık yapıp kimseyi beğenmeyenler vardır ya.İşte bunlar onlar. Düşünmeye değmez.

Ay bosver bunlar gerçekten kompleksli insanlar. Hani mahalleye yeni bi komşu taşınırken biri ötekine sorar hmmm ne iş yapıyolarmış necilermiş? diye. Cevap verende kadın doktormuş avukatmış diyince karşılık olarak ''hııı ayy papucumun doktoru'' diye surat ekşiterek gizli kıskançlık yapıp kimseyi beğenmeyenler vardır ya.İşte bunlar onlar. Düşünmeye değmez.
ahahah süpersinn cidden bayıldım sana :)

yani Allah aşkına anlattığım olayda elini vicdanına koy sinsilik yok mu ? gerçekten yok dersen tamam ben de yok diyorum ama benim yerime kendini koyarak ve dürüstce cxevaplamanı istiyorum
sanırsam sen çekilemeyen bir hatunsun pozitif sıcacık insanlara hep imrenilir birde başarılıysan sorununda yoksa senden kötüsü yok.

Sekreter denmesini neden ezme asagilama olarak goruyorsunuz anlamak guc. Bu isin adi Sekreterlik ??? Ofis asistanligi yonetico asistanligi vs sonradan uydurulan gorev tanimlari.

Yalniz sekreter kiZIN gorev taniminda boyle kutlamalar yapmak yazmaz. Is yerinde sevilen samimi olunan kisilere bu tarz kutlamalar ortak kararla yapilir.o kiz da sadece organize etmiştir. Ben ogretmenim, bizim okuldan da ne tayini cikan hocalar varyemekler hediyeler organize edilir. Ne hocalar var sessiz sakin giderler.bu isler boyledir.

Hanımefendi keşke diğer yorumlarımızıda okusaydınız.Küçümsenecek bişey olmadığını savunan BENİM zaten. Konu sahibi arkadaşın kim olduğunu belirtmek adına sekreter demesine niye alındınız sekreter olmak kötü bişeymi ki neden bu kadar komplekslisiniz dedim ben.Konuda bahsi geçen hanımın işyerindeki en belirleyici özelliği sekreterlik değilmi? İşyerindeki esmer kız diyemi bahsedicekti.İnsanlar buna neden alındı bu ne kompleks böyle kimsenin kimseyi aşağıladığı yok.Ne yaşadınızda bunu böyle algılıyorsunuz.Bu nasıl bir art niyettir böyle. DİYORUZ. Sonuç olarak zaten kompleks yapıp antipatik bulan 2 arkadaş dışında herkesinde benim gibi düşündüğünü yorumlara bakarak görebilirsiniz. Sekreter olduğu için sekreter deniyor sadece bu kadar, konu sahibi avukat değilde işyerinde çalışan başka biri olsa böyle algılarmıydınız bu nasıl bir hiyerarşik kafa yapısı DİYORUM. Bu yüzden siz bu soruyu bana değil, konuyu okuyupta alınan 2 arkadaşa sormalısınız. Çünkü bende sizin gibi düşünüyorum.Bu yüzden alınıcak ne var yani.Hala garip geliyor açıkcası.

Hanım efendi sekreter kız böyle, çaycı kız şöyle gibi sıfak olarak değil de ALT TARAFI SEKRETER YANİ, KIZ SEKRETER gibi kullanmıştı, neyse üstünden çok geçmiş ben ancak gördüm:))

Kısaca biz g.te g.t diyoruz :) ne var bunda sekreter sekreterdir , kapıcı kapıcı dir.

Back
X