Merhaba pazartesi ye kadar doktor sezeryan dedi şöyle çatı muanesi yaptı fakat canım o kadar yandıki normal deseydi ne psikolojiye beklerdim bilmiyorum asıl sorum sezeryana ameliyathane de bulunmaya o kadar korkuyorum ki ya bir şey hissedersem ya çıkamazsam ordan ya çıktıktan sonra dikişlerim den çok acılar çekersem rahatlamam için cesaretli olmam için ne yapmam lazım kızlar sizin korktuğunuz gibi miydi sezeryan
Merhaba pazartesi ye kadar doktor sezeryan dedi şöyle çatı muanesi yaptı fakat canım o kadar yandıki normal deseydi ne psikolojiye beklerdim bilmiyorum asıl sorum sezeryana ameliyathane de bulunmaya o kadar korkuyorum ki ya bir şey hissedersem ya çıkamazsam ordan ya çıktıktan sonra dikişlerim den çok acılar çekersem rahatlamam için cesaretli olmam için ne yapmam lazım kızlar sizin korktuğunuz gibi miydi sezeryan
ben de şuan gebeyım doğuma az kaldı.Doğum şeklim henuz net degıl ama inan o surecı hıc dusunmuyorum sonrakı kavusma anını hayal edıyorum.Hıc dogum yapmadım ama bundna önce insanlıgın varolusundan beri kadınlar dogurmus tarlada orda burda hastanesız doktorsuz kendi başına bile..hani bu bizim doğamızda var zaten neden sen de yapmayasın ki??sezeryan dedıgın yarım saatlık operasyon sen bısey hıssetmeyeceksın korkma guzel düşün hep..bebeğine kavusacagını..cevremde normal doguran da car sezeryanda ıkısınden memnun olup tavsıye eden de oldu.Dogum şeklınden memnun kalmayıp diğerini tavsıye eden de kişiye göre değişiyor demek...demem o ki herkesin kendi tecrubesı vücudu ne güzel bebeğine kavuşacaksın böyle düşün bence rahat ol hayırlı doğumlar dilerim
Lütfen içini rahat tut, ben de spinal sezaryen oldum iki sene önce, pamuk gibi girdim çıktım çok da rahat oldu, ne bir his ne başka bişey, hatırımda kalan doktorumun tatlı tatlı konuşmaları ve tertemiz bir ortam. Şurda kaç güncük kalmış bebek kokusuna kavuşmana, hayırlısıyla olur evinize geçersiniz inşallah:) onun kadife gibi tenini, tontiş poposunu düşün