PB SERUM KULLANAN VAR MI?

Simurg__

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
5
0
36
Merhaba hanımlar,
Özellikle karın bölgesi için PB Serum kullanan var mı merak ediyorum. Doğum sonrası kilo verdikten sonra karnımda gevşeme oldu. Bu serumu önerdiler. Cildi sıkılaştırıp toparlıyor dediler. Yaptıran, olumlu yada olumsuz sonuçlarını paylaşmak isteyen var mı?

Aslında PB Serum uygulatan oldu mu demem gerekirdi. Doktorların uyguladığı bir yöntem. Yaptıran yok mu?

Ben de boyundaki yara izi için istiyorum ama faydası konusunda bilgim yok. Seansına 3000 lira diyorlar. Faydasını bilmeden parayı sokağa atmayalım.

İnanmıyorum.bende 3 yol önce Doğum yaptım 2 ay önce de karın lipo ama yine aynı gevşeme selülit var:/

Benim sorduğum yer seansına 1500 demişti. Karnım için sormuştum. Uygulatmayı düşünüyordum fakat hamile olduğumu öğrendim Önümüzdeki yaza ertelemek zorunda kaldım. Uygulatan olursa bize de bilgi versin nolur

ben 1 ay ıcınde yaptırmayı dusunuyorum çok arastırdım

Umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. Çok güzel yorumlar okudum bununla ilgili bende yaptırmayı düşünüyordum. Yaptırırsanız bize de bilgi verin lütfen

Umarım istediğiniz gibi sonuç alırsınız. Çok güzel yorumlar okudum bununla ilgili bende yaptırmayı düşünüyordum. Yaptırırsanız bize de bilgi verin lütfen
dr a gıttım 4 bolgem oldugu için yapmaya yanaşmadı tek tek çalışmam lazım ve mucize beklemeyin dedi ben de vakumla çatlak tedavısı yaptrıdım 2 seans bıraz incelme oldu silikleştı catlakalrım eskısı kadar rahatsız etmıyor ama çözümü yok yzde 70 falan gıdıyor

Size mesaj attım bakabilir misiniz rica etsem

Göz altı torbası için bugün görüştüm dr la izne çıkacakmış dönüşte yapacak hem tedirginim hem de yaptırmak istiyorum.Yaptırınca sonucu paylaşırım

Nerede okudunuz yorumları ben hiç yaptıranların yorumuna denk gelmedim.Bağlantı varsa paylaşır mısınız

Göz altım için 2000 tl fiyat verdi dr.Ama ben parasından ziyade gözüm ya daha kötü olursa talihsizlik yaşarsam diye korkuyorum.Gittiğim doktor dermatolog ve anladığım kadarıyla çok tecrübeli değil başka bir yerlere bakıcam sanırım

Bu kadar çok para istemesini biliyorlar. Sonuç alınmazsa ne olacak ? Ben faydasına inanmıyorum. Bu tarz uygulamalar hep hüsran oluyor. Faydası olsa göz altı torbası ameliyatı hiç.kimse olmaz. Deneme seansı yapacak cesaretleri yoksa faydası da yoktur. Yahu göz altı ameliyatını 1500 liraya yapıyorlar. Pb serumdan 4000 lira isteyen açıkgözlerde var. Plexr da mucize diye dayadılar. Binlerce lira aldılar. Bir işe yaramıyor. Göz altı torbanız varsa tek çözüm cerrahidir.

Ya aynen valla doktorun tavrı bana hiç güven vermedi.Başka bir yerler araştırıp bu konuda tecrübeli birilerine ulaşmaya çalışcam.

merhaba vakum dediğiniz striort mu dipomed mi nasıl çatlaklarınızın durumu şu an

Merhaba ben de bugun boyun için görüştüm son günlerde ciddi reklamı döenn bir yerle . Fiyatlar diğer yerlere göre uygun ama serumdur aşıdır nasıl sonuç alınır insan güvenemiyor . Boyun Yüz dekolteye uygularız dedi . Mezoterapi gibi 2500 tl .

Var mı fikri olan ?

Bu serumu bende araştırdım. Öncelikle şunu diyeyim. Estetik cerrahi ve sadece botoks dolgu dışında hiç bir uygulama gerçekçi değil. Zamanında soğuk lipoliz , iğneli lipoliz ,plexr yani plazma ve binlerce liram gitti. Şimdi de pb serum çıktı. Ben küçük bir yere boynumda deneme için pb serum yaptırdım. Hiç bir etkisi yok. Sakin yaptırmayın. Bu kadar astronomik rakam madem istiyorlar deneme seansı yapsınlar ama tabiki yemiyor. Çünkü etkisi plazma yani plexr gibi sıfır. Plexrla ilgisi yok elbette biliyorum. Ama bu tarz medikal uygulamalar koca yalan. Bence insanları kandırmaktan ceza alsınlar. Plexr sadece yara izlerinde kullanılabilir. Ama göz kapağı filan asla olmuyor. Pb serum ise koca yalan. Göz kapağı için düşünüyorsanız cerrahi yaptırın. Boyun ve dekolte için nasıl garanti verecekler? Üstelik etkisi geçici. 2500 lira vereceksiniz sonuç olmazsa nasıl telafi edecekler. Tabiki etmeyecekler. Botoks ve dolgu dışında medikal uygulamalara verilen paralar resmen soygunculuk. Hepsini denemiş biri olarak asla yaptırmayın diyorum. Sanki adamlar altın enjekte ediyor. Hatta boynum için botoks yaptırdım Maltepe kliniğinde bayan dr yaptı. Hem sonuç sıfır bir 2 ay boynum felç oldu. Yatınca kafamı kaldıramadım. Kafam düşüyordu. Kadın nörolojik rahatsızlık olduğunu dedi iyi mi :))) Yahu kadın kendi botoks yapınca oldu. Birde düzeltme için kortizon enjekte edecekti ama kabul etmedim. 2 ayda kendi kendine düzeldi.Göz kapağı operasyonu 1500 lira . ( hatta 750 tl 2 yıl önce yaptırdım) Bu dediğim fiyat özel klinik fiyatıdır. Ama Pb serum 2500 lira ile 4000 arası. Komediye bakar mısınız !!!! Uzun bir mesaj oldu ama herkes bilgilensin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…